2010 Temmuz Anneleri : )

SELAM KIZLAR ÇOK YOĞUN BıR HAFTAYA BAŞLADIK KIZIMLA
BUGÜN KIZIMI GÖRMEYE GıDECEĞıM ıNŞALLAH SON ANDA BıR TOPLANTI ÇIKMAZ DA KIZIMI GÖRE BıLıRıM ÖZLEDıM BEN KUJUMUUU opuyorumnanaktan

slm kızlar bizde şimdi dr.dan geldik bebişim iyi 1,300 gr olmuş ii dedi dr ,idrar tahlili yaptırdı oda ii çıktı iltihap v.s. bişi yok sadece bebişimin karnı zayıf çıktı yani açmış günün öğünlerinden birini mutlaka mercimek,nohur,fasulye,bezelye akşamlarıda kırmızı et tüket dedi bunun haricinde bişi yok 2 hafta sonra tekrar gidecem bizden haberler böle:)))

Ben istanbul a geldim gelmişken alayım dedim fiyatlar biraz pahalı loya dan 34.50 tl ye pijama takımı aldım lohusa emzirme bölümü var hamileyken kulllanabiliyorsun sabahlıgı ayrıydı 44.50 pahalı geldi almadım.3 saat dolaştım öldüm bütün gece ayakalrım belim ağırdı bir an önce alış verişimi bitirip son ayımda sadece bebişimi beklemek istiyorum daha badana temizlik vs.. var inşallah biran önce biterler...

canım hamile pijama ve gecelikleri zaten çok büyükler ben hafta sonu baktım smolu şu an büyük gelecek kadar aluyor M si ile arasında biraz fark var m sini alırım diye düşünmüştüm ama beğenemedim hiç..hafta içi bi gün eminönüne geçmeyi düşünüyorum iç çamaşınıda alayım diyorum..bide havalar iyice sıcak olucak bence son aylar gezemeyiz çarşıda falan ..

kac haftalıksın canım.kafam karıştı ya benim nasıl olur kafası 6hafta vucudu 3hafta onde gıdıyor?dr ıyı bırısı yani sen memnunmusun dr dan?

canım ben şuan 30+4 haftalığım 2095gr fazlaymış bu haftaya göre ya doktordan memnunum ama ilk baştaki kadar deil çünkü ilk zamanlar çok ilgiliydi ama şimdi okadar deil

geçmişi okuyp bende geldimm slm kızlar ama çok yoğunum ara ara okuyrum malesef

Evt fiyatlar çok pahalı benim baktığım pijama takımlarıda hiç beğenmediğim halde 50 den aşağı yok..bakalım eminönüne geçicem orada daa uygun daha çok çeşit bulurum diy düşünüyorum..

Canım sen kaç haftalıktın?

canım ben şuan 30+4 haftalığım 2095gr fazlaymış bu haftaya göre ya doktordan memnunum ama ilk baştaki kadar deil çünkü ilk zamanlar çok ilgiliydi ama şimdi okadar deil

canım maşallah.inşallah kötü bişey yoktur canını sıkma.eyerki memnun diyilsen dr dan bence deyiş derim drunu ama senin biliceyin iş.

maşallah canım bebişine..oyyy yerim ben onu karnımı acıkmışşşşş:ecrin_bebek:

QUOTE=hatce39;12879863]slm kızlar bizde şimdi dr.dan geldik bebişim iyi 1,300 gr olmuş ii dedi dr ,idrar tahlili yaptırdı oda ii çıktı iltihap v.s. bişi yok sadece bebişimin karnı zayıf çıktı yani açmış günün öğünlerinden birini mutlaka mercimek,nohur,fasulye,bezelye akşamlarıda kırmızı et tüket dedi bunun haricinde bişi yok 2 hafta sonra tekrar gidecem bizden haberler böle:)))[/QUOTE]

Ben xl aldım doğumdan sonra inşallah çok büyğk gelmez gögüslerim belki daha fazla büyür diye düşündüm acaba xl çok mu büyük eskiden s dar kalıplarda m giyerdim.Üstümde de çok büyük durmuyor tam duruyor şimdilik sizce nasıl??
Üstümde böyle duruyor (ellerim şişmiş:)) alt pijama başka)

canım bence gayet iyi olmuş zaten doğumdan sonra göbek kalsa bile oradaki şişkinlik gidermiş...Güle güle giy inş..

kızlar bende size bişey sorucam utanarakdan ama sakın yalnış anlamayın.ben şu an 29+6 gunluk hamıleyım.ama bir sorunum ar.bana gore sorun bu.eşimle ilişkiye giremiyorum cunki canım cok acıyo.:kedi:nerdeyse 1.5ay.eşim allahdan cok anlayışlı ama nereye kadar.cok korkuyorum en son yaptıgımızda bebeyim yuvarlandı yukarıya dogru cıktı hemde sertleşti.benimde canım cok acıdı.zaten normalde benim oram cok dar gibi :kedi:anlayacagınız şimdi iyice kapandı.benim asıl sorunum şu ben ilişkiye girerken canım bu kadar cok acıyorsa ben dogumda napıcam kızlar?off allahım cok korkuyorum ve derdimi utandıgımdan hic kimseye anlatamıyorum.:kedi:

haftasonu ben gecelik pijama işlerimi hallettim. beşiktaş pasajının üst katında 2-3 tane gecelikçi var ordan aldım. hem uygun hem de çok cici çok içime sindi.

selam bişi sorucam bu pasaj balıkcıların oradaki pasaj mı yoksa ptt diye gecen mi bide sinanpaşa olan var galiba hangisi bide fiyatlar nasıldı.bu konuda bilği verirsen sevinirim.

canım bence gayet iyi olmuş zaten doğumdan sonra göbek kalsa bile oradaki şişkinlik gidermiş...Güle güle giy inş..
Çok saol canım aman büyük gelirse de büyük gelir hiç bişi değil 50 liklerin yanında 35 tl napiim hem bu pamuklu ötekiler gibi naylon değil şimdiden giymeye başlarım 3 ayda da eskiticek halim yokya sonra olmassa baska alırım :)

canım benim bunda utanılacak bişi yok :))) sen yine iyisin ben 2 aydır hiç yapmıyorum..artık karnımda iyice çıkınca eşimde tırsıyo bişi olur diye :))doktoruma sormuştum ben doğumdan sonra herşey eskisine dönüyo merak etme dedi..bende yapmaya yapmaya sanki daha yapamam gibi geliyo ama artık takmıyorum :))

herkese selaaaam...

kızlar tarçın çayı nasıl demleniyo bilen var mı? netten bakıyorum kimi şekerle filan kaynatılır soğutulur diyo. ben bardakta sıcak suda 2-3 dakka bekletilip içilir diye biliyorum acaba hangisi doğrudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…