saol canım ayrıntılıya giricem ya yarın bebeğin suyu hakkında konuşucakmı bide nelere bakılıyor canım
tabiki canım ne demişler önce tedbirini al sonra tevekkül et :) hergün yağlı güreşe çıkacak gibi yağlanıyoruz))) çok kilo almamak için yediğim şeylere dikkat ediyorum falan koyvermek yok tabiki )))
tabiki canım ne demişler önce tedbirini al sonra tevekkül et :) hergün yağlı güreşe çıkacak gibi yağlanıyoruz))) çok kilo almamak için yediğim şeylere dikkat ediyorum falan koyvermek yok tabiki )))
geçmiş olsunn canım, bende olmuştu geçen ay öyle çok öksürdümki, geceleri eşim bile uyuyamıyodu, dr. bepanthen pastil ve cinecod şurup vermişti
olumunekankayizsmile
canım ben bi krem kullanıyorum 3.aydan bu yana kullandım cok şükür şimdilik çatlağım oluşmadı.
bide aşırı su tuketiyorum.damacana su ıkı gunde bıtıyo:)
şeker testimde iyi cıktı çok şükür..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yağlı güreş hıı, süpersin gullcum
gözün aydın canım ben su konusunda biraz geri kalıyorum günde 2 litreyi zar zor içiyorum(( benimde henüz çatlağım yok canım :))
meraba arkadaslar ben 26 haftalık hamıleyım bıraz kılolu hamıle kalmıstım ama bilmiyorumkismilehamılelıkte asırı almadım doktorum balık yagı verecegını soyluyo kullanan varmı
ben kullanıyorum halen gunde bı kez...ama kendim kilo almadım.su anda bebiş kilo almış.doktor kullan dediyse kullanmalısın.
sanada geçmiş olsun canım bu öksürük çok fena bir şey birde eşime sarılıyorum ya yatarken surtına öksürüyorum çekil çekil diyo gülüyorum bende senin öksürük ne kadar sürdü canım
meraba arkadaslar ben 26 haftalık hamıleyım bıraz kılolu hamıle kalmıstım ama bilmiyorumkismilehamılelıkte asırı almadım doktorum balık yagı verecegını soyluyo kullanan varmı
bu arada haftada 3 kere balık yenirse, balık yağı içmeye gerek kalmazmış
selam kızlar bugun ancak girebildim sabahtan beri doktordayım 100 lük şeker testi temiz çıktı cuma günü de idrar kültürü sonuçlarını alacagım ay ne rahatladım ya anlatamam ödüm koptu şeker çıkacak diye
selam kızlar bugun ancak girebildim sabahtan beri doktordayım 100 lük şeker testi temiz çıktı cuma günü de idrar kültürü sonuçlarını alacagım ay ne rahatladım ya anlatamam ödüm koptu şeker çıkacak diye
evet benim 10 gün önceki kontrolümde doktorum balığı haftada 3 e çıkardı.
gün aşırı balık yiyorum nerdeyse.... :çok üzgünüm:
hadi bakalım gözün aydınnn :dance:
inşallah idrar kültürü sonuçlarında tertemiz çıkar şeker....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?