doğumda kardeşimin yanında kaldım canım doğurduktan iki gün sonra korse aldık çok sıkı değildi hemen giydi daha rahat ettiğini söyledi 1 ay sonra 1beden küçük korse aldık onu giydi hiç göbeyi kalmadı kız gibi
ben en fazla 72 kilo olmuştum gençkızken..ama o zaman 72 kilo oldukça iri gösteriyordu..şimdi 79 kg ım ama ince duruyorum fisfisfisben ergenlik döneminde aşırı kilo aldım bi ara 80 kiloyu bulmuştum. sonra lise zamanı yavaş yavaş kilo vermeye başladım. dönem dönem hormon ilaçları kullandım onlar biraz şişiriyordu ama kolay geri gidiyorlardı. 62 kilo da sabit kalmıştı kilom yani balık eti derlerya ona yakındım. sonra bebek tedavisinde kilo aldım yine ve hamilelikle aldım tabiki ama doğumdan sonra verebileceğime inanıyorum eski tecrübelerime dayanarak)))
3 yıllık evliliktemi tüp bebek denemesi yaptın canım
alkisalkisalkisalkisalkisalkis bende minicik bi korse aldım gaza gelip ama mümkün değil onu doğurunca hemen giyemem daha gevşek bişey bulmam lazım demek.. bazen diyorum anneler gibi sıkı sıkı sarıp, korse çoraplardanmı giysem üstüne hem iyice terletir.
göbeğim bide yüzüm şişti el ayak kol bacak eskisi gibi bide göğüsler şişti.. zaten bakıyorum böle çizgi çizgi oldu o kadar bebe yağı krem fayda etmedi o çizgiler göğüsler küçülünce çatlak olacaklar sanırım
hazırlanıp dr a gidiyorum,görüşürüz arkadaşlar..opuyorumnanaktan
ilk etapta sarmayı falan boşver canım şu mideli korse diyorlar ya paçası olmuyor göbeği kaplayan onda al tavsiyem 70 kiloya çıktıysan l beden al 1-2 ay snra m ye geçersin bacaklar nasıl olsa zayıfla ilk göbek önemli
şimdi sen hep zayıfmışsın birden kilo alınca çatlak olması normal inşallah göbeğin çatlamaz hiç sevmiyorum çatlak görünümünü
hayırlısıyla git gel canım dikkatli ol opuyorumnanaktan
gull nasılsınız bebişinle ben öksürüp duruyorum canım bebişte rahatsız oluyor genizimde akıntı var sanada olmuşmudu
tamam canım, zaten kesin 70 olurum doğurana kadar, hatta geçerim bile mafoldumben
yaaaa canım boşver allah bize muhteşem birer nimet vermiş. çatlasamda umrumda değil :))) oğlumu kucağıma alınca çatlak vız gelir tırıs gider :))
selammmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsn canım bende hiç olmadı tatlım yaaaa. ama dikkat et kendine((
çok haklısın canım bebişlerimiz sağolsun ama yinede bence tedbiri elden bırakmayalım biz, sonradan canımız sıkılmasın
yaaaa canım boşver allah bize muhteşem birer nimet vermiş. çatlasamda umrumda değil :))) oğlumu kucağıma alınca çatlak vız gelir tırıs gider :))
gull nasılsınız bebişinle ben öksürüp duruyorum canım bebişte rahatsız oluyor genizimde akıntı var sanada olmuşmudu
birazcık dikkat edersin yediklerine zaten emzireceksin ya birde korseyide takıcaksın eski haline dönersin merak etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?