2010 Temmuz Anneleri : )

alkisalkisalkisalkisalkisalkis bende minicik bi korse aldım gaza gelip ama mümkün değil onu doğurunca hemen giyemem daha gevşek bişey bulmam lazım demek.. bazen diyorum anneler gibi sıkı sıkı sarıp, korse çoraplardanmı giysem üstüne hem iyice terletir.

ben en fazla 72 kilo olmuştum gençkızken..ama o zaman 72 kilo oldukça iri gösteriyordu..şimdi 79 kg ım ama ince duruyorum fisfisfis
3 yıllık evliliktemi tüp bebek denemesi yaptın canım

Yaşımız ve hem eşimin sperm durumu hem de benim rahminin durumu gereği öyle gerekiyordu..

hazırlanıp dr a gidiyorum,görüşürüz arkadaşlar..opuyorumnanaktan

ilk etapta sarmayı falan boşver canım şu mideli korse diyorlar ya paçası olmuyor göbeği kaplayan onda al tavsiyem 70 kiloya çıktıysan l beden al 1-2 ay snra m ye geçersin bacaklar nasıl olsa zayıfla ilk göbek önemli

şimdi sen hep zayıfmışsın birden kilo alınca çatlak olması normal inşallah göbeğin çatlamaz hiç sevmiyorum çatlak görünümünü

tamam canım, zaten kesin 70 olurum doğurana kadar, hatta geçerim bile mafoldumben

şimdi sen hep zayıfmışsın birden kilo alınca çatlak olması normal inşallah göbeğin çatlamaz hiç sevmiyorum çatlak görünümünü

yaaaa canım boşver allah bize muhteşem birer nimet vermiş. çatlasamda umrumda değil :))) oğlumu kucağıma alınca çatlak vız gelir tırıs gider :))

hayırlısıyla git gel canım dikkatli ol opuyorumnanaktan

gull nasılsınız bebişinle ben öksürüp duruyorum canım bebişte rahatsız oluyor genizimde akıntı var sanada olmuşmudu

tamam canım, zaten kesin 70 olurum doğurana kadar, hatta geçerim bile mafoldumben

birazcık dikkat edersin yediklerine zaten emzireceksin ya birde korseyide takıcaksın eski haline dönersin merak etme canım

hazırlanıp dr a gidiyorum,görüşürüz arkadaşlar..opuyorumnanaktan

hayırlısıyla güzel haberlerle dön canım

yaaaa canım boşver allah bize muhteşem birer nimet vermiş. çatlasamda umrumda değil :))) oğlumu kucağıma alınca çatlak vız gelir tırıs gider :))

çok haklısın canım bebişlerimiz sağolsun ama yinede bence tedbiri elden bırakmayalım biz, sonradan canımız sıkılmasın

geçmiş olsn canım bende hiç olmadı tatlım yaaaa. ama dikkat et kendine ((

saol canım ayrıntılıya giricem ya yarın bebeğin suyu hakkında konuşucakmı bide nelere bakılıyor canım

çok haklısın canım bebişlerimiz sağolsun ama yinede bence tedbiri elden bırakmayalım biz, sonradan canımız sıkılmasın

tabiki canım ne demişler önce tedbirini al sonra tevekkül et :) hergün yağlı güreşe çıkacak gibi yağlanıyoruz ))) çok kilo almamak için yediğim şeylere dikkat ediyorum falan koyvermek yok tabiki )))

biliyorum canım ya haklısın ben hep güzel bakımlı bir anne olmayı hayal etmişimdir genç kızken düşünürdüm diğer anneler gibi kendimi bırakmıycam bakımlı olucam derdim

gull nasılsınız bebişinle ben öksürüp duruyorum canım bebişte rahatsız oluyor genizimde akıntı var sanada olmuşmudu

geçmiş olsunn canım, bende olmuştu geçen ay öyle çok öksürdümki, geceleri eşim bile uyuyamıyodu, dr. bepanthen pastil ve cinecod şurup vermişti

birazcık dikkat edersin yediklerine zaten emzireceksin ya birde korseyide takıcaksın eski haline dönersin merak etme canım

olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…