2010 Temmuz Anneleri : )

gözün aydın cnm iyi çıkmasına sevindim gursoy

Canım merhaba hoşgeldin
Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim gözün aydın.

ataçtan yükledim öyle oldu benim hep öyle fotolar çözünürlük büyük olduğundan sanırım

o zaman gördüğüm kadarı ile maşallah diyeyim a.s
seninle günümüz aynı bu nedenle sana daha bir ilgiyle bakıyorum ister istemez sırnaşık şey

o zaman gördüğüm kadarı ile maşallah diyeyim a.s
seninle günümüz aynı bu nedenle sana daha bir ilgiyle bakıyorum ister istemez sırnaşık şey

aslında ben 2-3 saattir başka bir foto yüklemeye çalıştım defalarca denedim ama olmadı satt 23 ekimdi belki doğum yaptığımız günde aynı olur nazosancığım

gözün aydın şeker ))))

gün geçtikçe heyecanım artıyor, bu kadar zaman nasıl geçti ve ne kadar az kaldı düşündükçe nefesim kesiliyor.
boshayallersmile

evet canım yaaa çok yaklaştı. bi arkadaşımda 38. haftaya girmiş artık heran bekliyorlar :))

bakın 64 kg halim

canım foto çok küçük ama görünen normal hamiş bir anne adayı )))

ince halinlede pek bi sıska görünüyordun kilo yakışmış canım

bende aynı ablama çekmişim oda doğuma kadar 18 kg aldı ama 3 ay doğumdan 3 ay sonra eski haline döndü. tabi normal doğum yaptı. 10 kg si zaten doğumda gitmiş. sanırım bende doğumdan sonra aynı onun gibi olurum. zayıf hamile kalmanın avantajı der durur hep. bakalım tekrar 36 beden olurmuyum doğumdan sonra. darısı seninde başına canım

canım benim ilk dogumum sezaryan oldu 1 hafta 10 gün oturup kalkarken bile sızlıyo ben korse takamadım ama göbekte kaşmadı daha sonra plates yapmıştım bunda da 4 ay sonra spora başlarım hemen en iyi kilo verme şekli bnce
bakın 64 kg halim

canım gayet iyiisn maşaallah

dr. bu akşam üstü olan muaynede her an doğurabilirsiniz, hep yatın günde 4 nidilat alın dedi...1 gün ile kar dedi...:çok üzgünüm: bebeklerin gelişimi sağlığı iyi dedi......

dr. bu akşam üstü olan muaynede her an doğurabilirsiniz, hep yatın günde 4 nidilat alın dedi...1 gün ile kar dedi...:çok üzgünüm: bebeklerin gelişimi sağlığı iyi dedi......

anam deme kızz.
Ayyy ilk bebişlerimiz geliyo mu yoksa.
aman daha erken yaa sen hep yat kuşum sakın kalkma tamam mı.
Bakacak birileri vardır inşallah.
dikkat et kendine.

Bebişler iyiymiş maşallah bak bu da iyi bi haber ama.
Çok heyecanlandım şimdi ben yaa.
Acık daha sabretsin kuzular inşallah.

alsanaalsanasmile

bebeklerinin durumunun iyi olmasına çok sevindim canım.

inşallah doktorun söylediği kadar erken olmazlar. :Saruboceq::Saruboceq:

hakkımızda hayırlısını versin yaradınım.

ayyyyyy canım yaaaaa aman sakın yorma kendini doktorun dediği gibi 1 gün geç olsa kardır. kuzucuklar biraz daha büyüsün. allah yardımcınız olsun 3ünüzünde inşallah sana tutunabildikleri kadar çok tutunurlar. dualarım seninle.

Hatce39 gözünaydın canım ya maaşallah bebişine büyümüş bakalım benimki ne kadar oldu çok meraklanıyorum...

Gözünaydın Gürsoy çok güzel haber sevindim şeker çıkmadığına.Darısı idrar kültürünün başına inş..

Aman canım hsen yat dinlen kalkma hayırlısı ile hayırlı zamanda gelsin inş.kuzucukların...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…