selam kızlar bugun ancak girebildim sabahtan beri doktordayım 100 lük şeker testi temiz çıktı cuma günü de idrar kültürü sonuçlarını alacagım ay ne rahatladım ya anlatamam ödüm koptu şeker çıkacak diye
bakın 64 kg halim
selam kızlar bugun ancak girebildim sabahtan beri doktordayım 100 lük şeker testi temiz çıktı cuma günü de idrar kültürü sonuçlarını alacagım ay ne rahatladım ya anlatamam ödüm koptu şeker çıkacak diye
canım fotoğrafın çok küçük, pek seçemedim ben ...
ataçtan yükledim öyle oldu benim hep öyle fotolar çözünürlük büyük olduğundan sanırım
o zaman gördüğüm kadarı ile maşallah diyeyim a.s
seninle günümüz aynı bu nedenle sana daha bir ilgiyle bakıyorum ister istemez sırnaşık şey
gün geçtikçe heyecanım artıyor, bu kadar zaman nasıl geçti ve ne kadar az kaldı düşündükçe nefesim kesiliyor.
boshayallersmile
bakın 64 kg halim
kızlar ben göbiş topikciğine göbek ekledim o da küçük ama bir hayli seçiliyor
ince halinlede pek bi sıska görünüyordun kilo yakışmış canım
canım benim ilk dogumum sezaryan oldu 1 hafta 10 gün oturup kalkarken bile sızlıyo ben korse takamadım ama göbekte kaşmadı daha sonra plates yapmıştım bunda da 4 ay sonra spora başlarım hemen en iyi kilo verme şekli bncebende evlenirken 47 kiloydum, geçen yıl bi kürtaj yaşadım, boş gebelikten, bütün metobolizmam değişti.. 54 le hamile kaldım şimdi 67 kiloyum :1shok: 31. haftamdayım, çok almışım dimi kızlar, kimi belli değil diyo ben anlıyorum tabiki neydim ne oldum diyorum.. ama çok hırslıyım doğurduktan sonrası için.. yazın göbeğinde korsemi çıkarmıcam üstümden hiç.. bişey sorcam bilen vardır, sezeryan olmak zorunda kalırsam sarabilirmiyim acaba yine göbeğimi, sarmadan olmaz çünkü
bakın 64 kg halim
dr. bu akşam üstü olan muaynede her an doğurabilirsiniz, hep yatın günde 4 nidilat alın dedi...1 gün ile kar dedi...:çok üzgünüm: bebeklerin gelişimi sağlığı iyi dedi......
dr. bu akşam üstü olan muaynede her an doğurabilirsiniz, hep yatın günde 4 nidilat alın dedi...1 gün ile kar dedi...:çok üzgünüm: bebeklerin gelişimi sağlığı iyi dedi......
Bebişler iyiymiş maşallah bak bu da iyi bi haber ama.
Çok heyecanlandım şimdi ben yaa.
Acık daha sabretsin kuzular inşallah.
slm kızlar bizde şimdi dr.dan geldik bebişim iyi 1,300 gr olmuş ii dedi dr ,idrar tahlili yaptırdı oda ii çıktı iltihap v.s. bişi yok sadece bebişimin karnı zayıf çıktı yani açmış günün öğünlerinden birini mutlaka mercimek,nohur,fasulye,bezelye akşamlarıda kırmızı et tüket dedi bunun haricinde bişi yok 2 hafta sonra tekrar gidecem bizden haberler böle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?