katremcim valla dün akşam aynısını düşündüm Allah korusun düşmeyeyim diye.
Sana cok geçmiş olsun ama bebişlerimiz daha o kadar küçükki birşey olacağını sanmıyorum darbe ile henüz, sen içini ferah tut canım.
ooo temmuz anneleri hepiniz hosgeldiniz. icinizde en hüzünlü anne adayı benim herhalde. Bugünlerde daha iyi hissetmeye başladım. Kızım diş çıkarıyor. Sürekli ateşleniyor. Geceleri uykumuz yok. Sabah erken gidiyorum işe. Baya zor geçecek günlerimiz herhalde. İlk hamileliğimde çok rahattım. Çünkü başka çocuk yoktu. Sadece kendimle ilgilenebiliyordum. Şimdi kızımla da ilgilenmek zorundayım. Nasıl geçecek çok merak ediyorum. Katrem muhtemel doğum tarihim 09 Temmuz
düzelttim canım güncellemeleri de yaptım
yaşımız kilomuz aynı
ben 70 tim 72 olmuşum
Selam kızlar
Bugün kötü bişey oldu :çok üzgünüm:
işyerinde ayağım kaydı düştüm
yere elimi koydu dirseğim baya sert karnıma çarptı
çok korktum:çok üzgünüm:
Selam kızlar
Bugün kötü bişey oldu :çok üzgünüm:
işyerinde ayağım kaydı düştüm
yere elimi koydu dirseğim baya sert karnıma çarptı
çok korktum:çok üzgünüm:
Maşallah CAPRİ çok güsel besleniosun
İnş bulantı olmaz hiç....
Kızlar siz muayneye gittinis mi yada kontrole
ben kan testiyle ögrendikten sonra yarın sabah inşalalh ilk defa gidicem
Çok çok heyecalıyımmmmm
Maşallah CAPRİ çok güsel besleniosun
İnş bulantı olmaz hiç....
Kızlar siz muayneye gittinis mi yada kontrole
ben kan testiyle ögrendikten sonra yarın sabah inşalalh ilk defa gidicem
Çok çok heyecalıyımmmmm
İnşallah canım ama ilerleyen zamanlarda koku alma duyusu fazlaca artacağı için illa ki bulantılar olacaktır. Fakat bulantıyı atlatmanın yolu az ve sık yemek ve kafayı bulantıya odaklamamak insan bişelerle uğraşınca bu tür olumsuzlukları daha minumumda hissediyor.:CüvCüv:
Ben de ilk muayeneme cumartesi gidicem ve aynen çok heyecanlı ve meraklıyım canım. İnşallah hayırlısı olur. :Saruboceq:
ben henüz gitmedim hiç muayeneye.zaten daha adetimin üstünden bile 1-2 gün geçti.azcık geçsinde öle gideyim diyorum.çok heyecanlıyım ve çok sabırsızım dayanamıyorumdelikafadulden
Merhaba kızlar,
bende temmuz 2010 annesi olucam insallah.
10 temmuz beklenen tarih.
uyku halinden baska bir rahatsızlıgım yok. dr a tekrar gidince size bildiririm.
Herkese günaydınn bende temmuz annesi olarak tabi inş..aranıza geldimm...
Bende 10 Kasım da öğrendim ilk önce idrar sonra da kan tahlili ile kesinleştirdik hamile olduğum..
Daha 5 hafta 3 günlük doktora falan gitmedim araştırıyorum bakalım ama bayrama kadar gidicem inş.
Çünkü aşırı merak ediyorum kasıklarımda falan ağrı var korkuyorum allahım sen koru bebeğimi diye dua ediyorumm.Çok farklı bişeymiş bu yaa..Allahım isteyen herkese nasip etsin inş...Liste yapmışsınız sanırım tam da okuyamadım yazdıklarınızı ama benide eklermisiniz...Hamile kaldığımda 53 tüm bir değişiklik yok henüz...
Çubuğum günaydınnnnnn:)))))))))
Nasılsın canımm..
Canım sen tabiki daha iyi bilirsin ama ben gitmeni tavsiye ederim. Gerçi bilmiyorum bu ilk bebişin mi ama canım eğer ilk ise mutlaka git çünkü bak ben o kadar daha önce doktora gitmiş olmama rağmen gebelikle beraber rahim anomalisi olduğu ortaya çıktı ki ben gittiğimde daha günüm geçmemişti ben her ay 6-7 gün erken adet olduğum ve bunu bildiğim için gittim ve sonuçlar doğruyu da gösterdi zaten. Ağrılarım vardı ve dolayısıyla düşük riski yüksek olduğu için hemen ilaca başladı.
çubukkkk
çokkkk eski üyelerdenim ben sen bisim cubuk kraker misinnnn
ne zaman bebiş yaptınnnnn kaydirigubbakcemile
Kuş sanırım 5 hafta olunca bakıyorlarrrrr
bi kaç gün daha dayannn istersenn
biraz daha büyür hem o zaman gidersinn inşalalh
çubukçum aklıma geldi söliim sanada
kan testi yaptırdıgımda dr floik asit verdi
günde 3 defa hap içiliyor canım
bi araştırıp sende almaya başla
Ama ncelikle capri nin deddigi gibi cnaım
bir gitsen ii olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?