2010 Temmuz Anneleri : )

ah canım ne bileyim
kendimi çok kötü hissettim
hep kendimi dinledim durdum
ağrım sancım var mı diye

Güncelledim canım
geçmiş olsun kızına kıyamam :1hug:

günaydın kızlarr nasılsınız bakalımmopuyorumnanaktan

yaa ben size bişey sorcam henüz ne keseyi gördüm ne kalp atışı duydum,hatta gebeliğimi öğrendiğimden beri dr.umada gitmedim,çünkü daha 4 haftalık hamileyim keseyi falan göremem,1-2 hafta sonra gideyim ve gitmişken hem keseyi göreyim hemde pıt pıtları duyayım dedim.
ama o zamana kadar nasıl dayancam bilmiyorum sürekli ya bebeğime bişey olursa ya keseyi göremezsek ya kalp atışını duyamazsak diye içim içimi yiyor,niye böyle oldum bilmiyorum.
sizlerde böyle duygular yaşadınızmı? sürekli dua ediyorum sağlıkla keseyi göreyim kalp atışlarını duyayım diye.
bi garibim yaamafoldumben

düzelttim canım güncellemeleri de yaptım
yaşımız kilomuz aynı
ben 70 tim 72 olmuşum

eline sağlık canım, demek aynı kilodayız bakalım kaçar kilo alıcaz :CüvCüv:
gerçi bebeğim sağlıklı olsunda nolursa olsun yaa

Selam kızlar
Bugün kötü bişey oldu :çok üzgünüm:
işyerinde ayağım kaydı düştüm
yere elimi koydu dirseğim baya sert karnıma çarptı
çok korktum:çok üzgünüm:

aman canım dikkat et kendine,çok geçmiş olsun

Katrem'cim ben de cumartesi yaklaştıkça heyecanlanıyorum aynı zamanda endişeleniyorum. Acaba güzel şeyler mi duyucam yoksa kötü mü diye düşünmeden alamıyorum kendimi ama iyi olacağını umut ediyorum. Ben de rahim anomalisi olduğu için kesenin yerleşeceği yer bu açıdan çok önemli. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.

Ben geçen hafta gittiğim de bile kalbim deli gibi çarptı nasıl heyecanlandım.

Canım bu arada çok geçmiş olsun. Bundan sonra hepimiz kendimize daha çok dikkat etmek zorundayız. Dediğin gibi sakınan göze çöp batsada tedbirsiz davranmamak lazım. Hele ki kış da geldiği için zeminler ıslak ve kaygan oluyor bu açıdan giydiğimiz ayakkabılar felan çok önemli. Biz bayanlar şıkır şıkır giyinmeyi severiz eee biraz bebişlerimiz için bundan sonra taviz vericez. :)

Son düzenleme:
Günaydınnnnnn Arkadaşlarrr
CAPRı maşallah erkencisinnnn
Kahvaltı yaptın mı ne yiyosunn
ben yumurta süt peynir yiyorum midem bunalıyor 1 e 2 ye kadar
Sizde de oluyor mu kızlar

Günaydın canım,

Ben işe geliyorum gelir gelmez ilk işim pc açıyorum burdayım. Bağımlılık oldu artık bende rahatladığım yer burası benim sizlerin sayesinde...

Kahvaltı tam anlamıyla yapamıyorum ama mutlaka süt içiyorum ve bir yumurta yiyorum. Benim pek fazla bulantım yok aksine iştahım açık... Ayrıca saat 9 gibi 1 tane mandalina, saat 10 gibi 1 avuç badem, fındık, ceviz, fıstık yiyorum. Sonra da öğle yemeği geliyor zaten. Allah'tan iş yerindeki yemekler çok güzel ve sağlıklı yemekler çıkıyor bu açıdan da şanslıyım. Öğleden sonra da aynı şekilde saat 14:30 da bir elma yiyorum yine 16:30 da 1 avuç bedem, ceviz, fıstık, fındık yiyorum sonra da akşam yemeği geliyor. Akşam mutlaka yine meyve yiyorum (özellikle nar) Yatarken de tekrar süt içip yatıyorum.

Ayyyy yaz yaz bitmedi ne yermişim ben de :))))9

Maşallah CAPRı çok güsel besleniosun
ınş bulantı olmaz hiç....

Kızlar siz muayneye gittinis mi yada kontrole
ben kan testiyle ögrendikten sonra yarın sabah inşalalh ilk defa gidicem
Çok çok heyecalıyımmmmm

Selam kızlar
Bugün kötü bişey oldu :çok üzgünüm:
işyerinde ayağım kaydı düştüm
yere elimi koydu dirseğim baya sert karnıma çarptı
çok korktum:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım.ben de senin gibi çok dikkat ediyorum ama ufak tefek bende de aksaklıklar oluyor.benim de ani korkularım var.birden korkunca elim hemen göbişime gidiyo.Allah nazarlardan korusun canım.:Saruboceq:

İnşallah canım ama ilerleyen zamanlarda koku alma duyusu fazlaca artacağı için illa ki bulantılar olacaktır. Fakat bulantıyı atlatmanın yolu az ve sık yemek ve kafayı bulantıya odaklamamak insan bişelerle uğraşınca bu tür olumsuzlukları daha minumumda hissediyor.:CüvCüv:

Ben de ilk muayeneme cumartesi gidicem ve aynen çok heyecanlı ve meraklıyım canım. İnşallah hayırlısı olur. :Saruboceq:

ben henüz gitmedim hiç muayeneye.zaten daha adetimin üstünden bile 1-2 gün geçti.azcık geçsinde öle gideyim diyorum.çok heyecanlıyım ve çok sabırsızım dayanamıyorumdelikafadulden

Herkese günaydınn bende temmuz annesi olarak tabi inş..aranıza geldimm...
Bende 10 Kasım da öğrendim ilk önce idrar sonra da kan tahlili ile kesinleştirdik hamile olduğum..
Daha 5 hafta 3 günlük doktora falan gitmedim araştırıyorum bakalım ama bayrama kadar gidicem inş.
Çünkü aşırı merak ediyorum kasıklarımda falan ağrı var korkuyorum allahım sen koru bebeğimi diye dua ediyorumm.Çok farklı bişeymiş bu yaa..Allahım isteyen herkese nasip etsin inş...Liste yapmışsınız sanırım tam da okuyamadım yazdıklarınızı ama benide eklermisiniz...Hamile kaldığımda 53 tüm bir değişiklik yok henüz...

Canım sen tabiki daha iyi bilirsin ama ben gitmeni tavsiye ederim. Gerçi bilmiyorum bu ilk bebişin mi ama canım eğer ilk ise mutlaka git çünkü bak ben o kadar daha önce doktora gitmiş olmama rağmen gebelikle beraber rahim anomalisi olduğu ortaya çıktı ki ben gittiğimde daha günüm geçmemişti ben her ay 6-7 gün erken adet olduğum ve bunu bildiğim için gittim ve sonuçlar doğruyu da gösterdi zaten. Ağrılarım vardı ve dolayısıyla düşük riski yüksek olduğu için hemen ilaca başladı.

çok haklısın şu an çalışmıyoum evdeyim ve çok sıkıcı sürekli aklım beynim karnımda
3 5 ay akıl saglıgım için çalışsam ii olucakk

İnşalalh hepimiz için hayırlı olur CAPRİ
İlk muayne hepimziin bu kadar heyecanlı olması normal sanırım ama işte bir geçseeee
Ben henüz o psikolojiye havaya giremedim net
İnanamıyorum sanki gerçekten :CüvCüv: olduguma
:asigim:

ben henüz gitmedim hiç muayeneye.zaten daha adetimin üstünden bile 1-2 gün geçti.azcık geçsinde öle gideyim diyorum.çok heyecanlıyım ve çok sabırsızım dayanamıyorumdelikafadulden

çubukkkk
çokkkk eski üyelerdenim ben sen bisim cubuk kraker misinnnn
ne zaman bebiş yaptınnnnn kaydirigubbakcemile
Kuş sanırım 5 hafta olunca bakıyorlarrrrr
bi kaç gün daha dayannn istersenn
biraz daha büyür hem o zaman gidersinn inşalalh

çubukçum aklıma geldi söliim sanada
kan testi yaptırdıgımda dr floik asit verdi
günde 3 defa hap içiliyor canım
bi araştırıp sende almaya başla
Ama ncelikle capri nin deddigi gibi cnaım
bir gitsen ii olur

Papatya hoşheldin,

Hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Hoşbuldumm Capri...
Saol canım seninde hayırlı olsun inş..
Aminn inş..hepimiz sağlıcakla alırız inş.. tek siteğim o çok merak ediyorum nasıldır diye zaten..
sen gitmişmiydin doktora..

Merhaba kızlar,

bende temmuz 2010 annesi olucam insallah.

10 temmuz beklenen tarih.

uyku halinden baska bir rahatsızlıgım yok. dr a tekrar gidince size bildiririm.

ebebis, canım sen de hoşgeldin. Senin yazını atlamışım.

Sağlıklı, mutlu bir şekilde Allah kucağına bebişini almayı nasip etsin canım. :Saruboceq:

Ben normalde hep günümden erken adet olurdum geçen ay beklediğim tarihte olmayınca önce geçici bir doktora gittim test yaptırdım. Pozitif çıktı. Daha sonra asıl kendi doktoruma gittim onda da rahim anomalisi çıktı yani benim çift rahmim varmış bunu da gebelikle beraber öğrendim ve tabi ben şoklardayım. Düşük riski yüksek olduğu için hemen ilaca başladı. Bakalım cumartesi günü kontrole gidicem gebeliğin devami için kesenin yerleşeceği yer çok önemliymiş. Dua ediyorum hayırlısı olsun.

canımmm hoşgeldiiiinn,aynı endişeleri bende yaşıyorum,çok farklı bir duygu çok fraklı bir his ama herhalde dünyanın en güzel hissiymiş bu.
Çubuğum günaydınnnnnn:)))))))))
Nasılsın canımm..

günaydıınnn bitanem iyiyim sen nasılsın.

canım evet ilk bebeğim olcakk, evde kendi kendime adetimden 5-6 gün önce test yapmaya başladım çizgi hergün dahada koyulaştı sonunda kan testi yaptırdım ve kesinleştirdim gebeliğimi.genelde 27-28 günde adet olurum.
bilmiyorumki annemde şimdi kızım daha gitme bi 10 gün sonra git diyor gitmişken keseyi görürsün diyor benimde aklım karıştı ne yapmalıyım bilmiyorum
canım senin nasıl ağrıların var?

evet canım ben o çubuk krakerimopuyorumnanaktan
2 ay önce bıraktık korunmayı,2 ayımda hamile kaldım hayırlısıyla
annemde az dur diyor napayım yaaa çok karışığım öle garibimki ya bebeğime bişey olursa diye şimdiden çok endişeleniyorummafoldumben

çubukçum aklıma geldi söliim sanada
kan testi yaptırdıgımda dr floik asit verdi
günde 3 defa hap içiliyor canım
bi araştırıp sende almaya başla
Ama ncelikle capri nin deddigi gibi cnaım
bir gitsen ii olur

evet canım banada dr.vermişti folbiol,kullanıyorum bende.ama günde 1 tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…