2010 Temmuz Anneleri : )

hoşgeldin banbino aramızakaydirigubbakcemile5
sen tecrübeli annesin
kaç haftalık hamilesin şimdi

Hoşgeldin canım aramıza..a.s.
hayırlı olsun bebişin...
Evet ne güzel denk gelmiş...
Sağlıcakla kucağına alırsın inş..:Saruboceq:

hoşbulduk çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza, ben geçen hafta öğrendim 5 haftalıktı keseyi gördük dr bu hafta kalp atışını dinlemek için tekrar çağırdı cumartesi gidicez inşallah herşey yolunda gider

oyy ne güzel hadi hayırlısı inşallahh

Aa sen gitmişsin bile bak hızlısınn...
demekki duyuluyor kalp atışlarıakannehir
Ben daha bekliyorum daha erken diye bende 5 hafta 3 günlüğüm zemuszemus
bayrama kadar gidicem inş..

6-8 hafta arasında kalp atışı duyuluyor,ben kızımın doğumundan sonra ciddi bir tiroid rahatsızlığı geçirdim bidaha anne almam zordu ama allah büyük, hamile olduğumu öğrenince önce endokrinoloji doktoruma gittim şimdi tiroid tedavimde devam ediyor ilacımı düzenli kullandığım sürece bir sorun olmayacağını söyledi her iki doktorumda, ben o nedenle doktora hemen gittim.

Aa sen gitmişsin bile bak hızlısınn...
demekki duyuluyor kalp atışlarıakannehir
Ben daha bekliyorum daha erken diye bende 5 hafta 3 günlüğüm zemuszemus
bayrama kadar gidicem inş..
ayy evet sen gitsen görebilirsin keseyi papatyam
ama ben erken öğrendiğim için en azından 1 hafta daha beklemem lazım

Banbino hoşgeldin canım,

Ohhh ohhh temmuz anneleri artıyor. Herkese sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebişler diliyorum. :Saruboceq:

Kızlar şimdi hastaneden geliyorum.

Kızamıkçık aşısının tahlilini verip geldim. Cumartesi günü giderken doktora sonuçla beraber gitmek istedim. Daha önce genel bir tahlil yaptırmıştım onları da alıcam, yılın başından beri adet tarihlerimi ve arasında kaç gün olduğunu hesaplayıp yazdım onu da ayarladım, bir de yarın sonuç çıkarsa (inşallah iyi haber alırım) hazır bir şekilde doktoruma gidicem.:Saruboceq::Saruboceq:

Banbinocum allah büyük o isterse herşey oluyor.Bak ne güzel bir sorun kalmamış.

ayy evet sen gitsen görebilirsin keseyi papatyam
ama ben erken öğrendiğim için en azından 1 hafta daha beklemem lazım

Eevet tatlım sanırım görebilirim kısmet artık en kısa zamanda gitmek istiyorum hayırlısı ile:Saruboceq:

Oo canım ya ben bunları hiç bilmiyorum meselaakannehir
Kızamıkçık aşısı mı olmamız gerekiyor..canım anlatırsan bizede sevinirim...

kızlar benim sorunum şu anda 79 kiloyum boyum 170 şimdilik kilomu çok göstermiyorum ama zaten tiroid yüzünden birtürlü zayıflayamıyordum doğumdan sonra nasıl olacağım bilmiyorum,kızıma hamileyken 28 kilo almıştım doktorum 1 kilodan fazla alma diyor yediklerime dikkat ediyorum sadece bebeğe yarayacak şeyler yiyorum benim bel fıtığımda var kilom bu yüzdende problem benim gibi hamile kalan arkadaşlar varmı varsa bana yardımcı olurmusunuz?

Oo canım ya ben bunları hiç bilmiyorum meselaakannehir
Kızamıkçık aşısı mı olmamız gerekiyor..canım anlatırsan bizede sevinirim...

Yok canım yok aşıyı ben önce oldum. Ben aşı olduğumda bana korunma süresi 1 ay dediler ben de dikkate aldım. Fakat hamiş kaldıktan sonra öğrendim ki 3 ay korunmalıymışım. Daha doğrusu konu muallaktaymış kimisi 1 ay kimisi 3 ay diyormuş. Benim muhtemel ovülasyon tarihimle aşı olduğum tarih arasında 83 gün var yani tamamlamama 7 gün var. Bu nedenle ben kafam rahat olsun diye gidip tahlil verdim. Ama bakalım doktorum başka araştırmalara girecek mi?

Keşke yaptırmasaydım pişman oldum. Ama bana 1 ay dediler yaa broşürlerde de 1 ay yazıyor. Anlayacağın benim herşeyim üst üste geldi aşı, rahim anomalisi, düşük tehlikesi ama inatla inanıyorum ki Allah'ın izniyle herşey güzel olacak.:Saruboceq::Saruboceq:

ooh canım ne güzel herşeyin hazır gidiyorsun dr.a had cumartesi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Banbinocum allah büyük o isterse herşey oluyor.Bak ne güzel bir sorun kalmamış.

Eevet tatlım sanırım görebilirim kısmet artık en kısa zamanda gitmek istiyorum hayırlısı ile:Saruboceq:

hayırlısıyla bitanem inşallah görcez minik yavrularımızın keselerini:Saruboceq:

Hımm anladım ozaman canımm....bende meraklandım ne aşısı diye..hadi bakalım sen hazırsın yani doktora.....Herşey güzel olucak canım merak etme pozitif düşün pozitif olsunn herşey..

kızlar ben şimdi kalkıyımda azcık ortalığı toparlıyım sabahtan beri internet başındayım,öğleden sonra annemle kayınvalidem gelicek ben hala burdayımkaydirigubbakcemile3
şimdilik öptüm hepinizi,gelirim genezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…