2010 Temmuz Anneleri : )

Geçmiş olsun canım...İnş..hakkında hayırlısı olur kavuşursun bebeğine..İşte bende o yüzden gitmek istiyorum merak ediyorum bebeği nasıl diye..daha önce kontrol amaçlı gitmiştim zaten doktora çok şükür bişey çıkmamıştı umarım hala devam ediyordur aynı durum...Bizleri haberdar edersin canım çok çok geçmiş olsunn tekrardann....

Canım benim kasıklarım da ağrı vardı. Özellikle gece yatarken sağa sola dönüşlerde bu ağrıyı daha fazla yaşıyordum. Ayrıca gün içerisinde de sanki içten biri karnımı sıkıyor ve bırakıyor gibi ağrılarım oluyordu. Bu durum ilaçlardan sonra biraz daha azalmış olsa da hala var. Bir sızı geliyor gidiyor. Dün akşam da sanki adet olacakmışım gibi ağrı hissettim biraz endişelendim ama düşünmemeye bakıyorum.

Çok çok teşekkür ederim canım. Her ne kadar benim için bütün aksilikler üst üste gelse de ben herşeyin güzel olacağına inanıyorum. İnşallah kötü olmaz da ola ki oldu onun da bu şekilde hayırlı olacağını düşüneceğim. Kendimi psikolojik olarak herşeye hazırlıyorum tabi eşimden Allahrazı olsun o benim herşeyim sizlerle beraber en büyük destekcim. Hiç çocuğu olamayan arkadaşlar var en azından ben olduğunu biliyorum. Allah olmayanlara da nasip etsin. :Saruboceq:

CANIM İİ düşünelim olumlu olsunnn
Sanki güsel haberler alıcaksın gibi his dogdu içime
İnşallah c tesi akşamı bize ii haberler vericeksin allahın izniyle

Ayyy inşallah visesuyu amin canım amin nasıl iyi haberler almayı istediğimi anlatamam Allah hayırlısını versin.

Ben de zaten kötüye yormadım. ınanın bu konuda eşimden daha serin kanlıyım. Bu bebiş bana nasip olacaksa bunu kimse engelleyemez olmayacaksa da aynı şekilde. Bunlar herkeste olabiliyor. Ben elimden geleni yapıyorum. Gerisi Rabbime kalmış. Hayırlısı olsun.

canım merak etme geçenlerde internette okudum böyle kasıklarımızda ağrı olması normalmiş,rahim yavaş yavaş büyüyormuş.pozitif düşünmen harika.iyi düşünelim iyi olsun dimi ama.inşallah hiçbir sorun çıkmaz allahın izniyle.hepimiz temmuz ayında minik meleklerimizi kucağımıza alırız amiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:

vişne cim valla 10 gün dayanabilcemmi bende bilmiyorum ama dayanıyım yaakaydirigubbakcemile3
okul arkadaşım hiç senin gibi heyecanlısını görmedim dedi banakaydirigubbakcemile3

günaydın güzel temmuz anneleri.
hoşgeldin papatya, hayırlı olsun canım.

Arkadaşlar benimde adet gibi karın ağrılarım ve kasıklarda sancılarım oluyor bazen öksürdüğümde bile.
Ama dr normal dedi.
Sizde olumlu şeyler düşünün arkadaşlar, olumsuzluklarla bebişleri üzmeyin

Bu arada ben keseyi görene kadar rahatlayamamıştım, ama şimdi moda girdim:))
Darısı cicilerin başına.

Birde uyku basmalar başladı((

Canım hoşbuldummopuyorumnanaktan
Çok saolasınn...Sanırım bende keseyi görene kadar rahatlayamayacağım...
Aklım hep onda ve kasıklarıma sancı girdikçe ürküyorum...
hepimiz için hayırlısı olsunn...Hayırlısı ile kucağımıza da alırız inş...:Saruboceq:

ayy hayırlısıyla bizde görsek şu tatlı keseyii,pıt pıtlarıda duysakk ohh diyeceğim valla
kaçıncı haftada gördün sen

bende sadece ben böyleyim sanıyordum papatyacım
neysekii sende benim gibisin
yalnız olmadığımı bilmek güzel

bir yandan da kahvaltı yapıyorum
1 kaşarlı tost, 1 yumurta, 1 çay bardağı süt,1 bardak taze sıkılmış portakal suyuu
çokmu yemişim neeeeeekafamçokkarıştı

Yok canım benim bende öyleyim merak etme çok normal aslında biz bu bebişleri istiyoruz ve onlar için endişeleniyoruz.
Ohh afiyet bal şeker olsun tatlım size..
Bende 1 yumurta,biraz kaşar,1 tane zeytin ve 1 fincan ballı süt içtim bu sabah.Ve ceviz yedim..Folic plus ımı içtim öyle geldim işee

ooh efiyet bal şeker olsunn tatlımmm
evet endişelerimiz normal dimi yaa
ay dur bende folik asitimi içeyim

papatya sence kızınmı olcak oğlunmu
hiç içine bişey doğuyomuuu

Canım allahta biliyor ya ben içimden hep kız geçiriyorum...Ne bileyim biz ailece biraz kıza hasretiz sanırım bütün torunlar erkek akannehir
Tabiki ilk önce sağlıklı sıhhatli olması ama içimden hep kız geçiyorzemuszemus
allah gönlümüze göre verir inş..
ya peki senin ne geçiyorr

valla aynen benimde kız geçiyor içimden ama eşim erkek diyor
kayınvalidem falanda kız istiyor
bide şimdi seviyorum bazen hep kızım diye sevesim geliyor içimden:asigim:
hayırlısı olsun tabi,sağlıklı eli ayağı düzgün olsun vatanına milletine hayırlı evlat olsunda allah ne verirse kabulümüz:asigim:

Çok haklısın canım kesinlikle öyle...
Bizde de var canım o eşim oğlum diye seviyor karnımı bende hadi ordan o kız diyorum gülüşüyoruz:roflol::roflol:

merhaba herkese bende 2010 temmuz annesi adayı olarak aranıza katıldım kısmetse benim ikinci bebeğim olacak, kızımda 4 temmuz 2006 doğumlu,benim doğumgünümde 6 temmuz,yani inşallah yine temmuz annesi olacağım istesem bu kadar tesadüf olmazdı, şimdiden hepimize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…