Ben normalde hep günümden erken adet olurdum geçen ay beklediğim tarihte olmayınca önce geçici bir doktora gittim test yaptırdım. Pozitif çıktı. Daha sonra asıl kendi doktoruma gittim onda da rahim anomalisi çıktı yani benim çift rahmim varmış bunu da gebelikle beraber öğrendim ve tabi ben şoklardayım. Düşük riski yüksek olduğu için hemen ilaca başladı. Bakalım cumartesi günü kontrole gidicem gebeliğin devami için kesenin yerleşeceği yer çok önemliymiş. Dua ediyorum hayırlısı olsun.
canımmm hoşgeldiiiinn,aynı endişeleri bende yaşıyorum,çok farklı bir duygu çok fraklı bir his ama herhalde dünyanın en güzel hissiymiş bu.
günaydıınnn bitanem iyiyim sen nasılsın.
Bende iyiyim çok şükür canım evet dünyanın en güzel hissine alışıyoruz ailecek:)))
Herkes telaşlı mutlu :))
Bana da daha önce kontrole gittiğimde doktorum Folıc Plus vermişti onu kullanıyorum günde 3 tane benimde...Böyle idare ediyoruz işte...
Geçmiş olsun canım...İnş..hakkında hayırlısı olur kavuşursun bebeğine..İşte bende o yüzden gitmek istiyorum merak ediyorum bebeği nasıl diye..daha önce kontrol amaçlı gitmiştim zaten doktora çok şükür bişey çıkmamıştı umarım hala devam ediyordur aynı durum...Bizleri haberdar edersin canım çok çok geçmiş olsunn tekrardann....
Ben normalde hep günümden erken adet olurdum geçen ay beklediğim tarihte olmayınca önce geçici bir doktora gittim test yaptırdım. Pozitif çıktı. Daha sonra asıl kendi doktoruma gittim onda da rahim anomalisi çıktı yani benim çift rahmim varmış bunu da gebelikle beraber öğrendim ve tabi ben şoklardayım. Düşük riski yüksek olduğu için hemen ilaca başladı. Bakalım cumartesi günü kontrole gidicem gebeliğin devami için kesenin yerleşeceği yer çok önemliymiş. Dua ediyorum hayırlısı olsun.
canımmm hoşgeldiiiinn,aynı endişeleri bende yaşıyorum,çok farklı bir duygu çok fraklı bir his ama herhalde dünyanın en güzel hissiymiş bu.
canım evet ilk bebeğim olcakk, evde kendi kendime adetimden 5-6 gün önce test yapmaya başladım çizgi hergün dahada koyulaştı sonunda kan testi yaptırdım ve kesinleştirdim gebeliğimi.genelde 27-28 günde adet olurum.
bilmiyorumki annemde şimdi kızım daha gitme bi 10 gün sonra git diyor gitmişken keseyi görürsün diyor benimde aklım karıştı ne yapmalıyım bilmiyorum
canım senin nasıl ağrıların var?
10 gun dayanabilcen mi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet canım ben o çubuk krakerimopuyorumnanaktan
2 ay önce bıraktık korunmayı,2 ayımda hamile kaldım hayırlısıyla
annemde az dur diyor napayım yaaa çok karışığım öle garibimki ya bebeğime bişey olursa diye şimdiden çok endişeleniyorummafoldumben
Çok şükür cnm hemen olmana sevindim
Alalhın izniyle hiç bişey olmaz canımm..
Düşünme lütfen odaklanma güzel şeyler düşünnnnn
güsel olsun.
evet canım banada dr.vermişti folbiol,kullanıyorum bende.ama günde 1 tane.
Bende iyiyim çok şükür canım evet dünyanın en güzel hissine alışıyoruz ailecek:)))
Herkes telaşlı mutlu :))
Bana da daha önce kontrole gittiğimde doktorum Folıc Plus vermişti onu kullanıyorum günde 3 tane benimde...Böyle idare ediyoruz işte...
aynen üserinde bebiş resmi var dimi pembe
bende ondan içiorum
Canım benim kasıklarım da ağrı vardı. Özellikle gece yatarken sağa sola dönüşlerde bu ağrıyı daha fazla yaşıyordum. Ayrıca gün içerisinde de sanki içten biri karnımı sıkıyor ve bırakıyor gibi ağrılarım oluyordu. Bu durum ilaçlardan sonra biraz daha azalmış olsa da hala var. Bir sızı geliyor gidiyor. Dün akşam da sanki adet olacakmışım gibi ağrı hissettim biraz endişelendim ama düşünmemeye bakıyorum.
Aaaaaa
canım belki büyüyodur belki tam bilmiyorum agrın ondandır
Her agıryı kötüye yormayalım
bende hep karın üzüt yaıodum şimid yan yatmaya çalışıyorummm
LÜyfen her acı agrıyı kötüye yrmayalım
burdan paylaşalım yada dr a gidecek arakdaşlara soralım danışalımm
Çok çok teşekkür ederim canım. Her ne kadar benim için bütün aksilikler üst üste gelse de ben herşeyin güzel olacağına inanıyorum. İnşallah kötü olmaz da ola ki oldu onun da bu şekilde hayırlı olacağını düşüneceğim. Kendimi psikolojik olarak herşeye hazırlıyorum tabi eşimden Allahrazı olsun o benim herşeyim sizlerle beraber en büyük destekcim. Hiç çocuğu olamayan arkadaşlar var en azından ben olduğunu biliyorum. Allah olmayanlara da nasip etsin. :Saruboceq:
aynen üserinde bebiş resmi var dimi pembe
bende ondan içiorum
Evet canım aynen öyle üzerinde bebiş resmi var
günaydın güzel temmuz anneleri.
hoşgeldin papatya, hayırlı olsun canım.
Arkadaşlar benimde adet gibi karın ağrılarım ve kasıklarda sancılarım oluyor bazen öksürdüğümde bile.
Ama dr normal dedi.
Sizde olumlu şeyler düşünün arkadaşlar, olumsuzluklarla bebişleri üzmeyin
Bu arada ben keseyi görene kadar rahatlayamamıştım, ama şimdi moda girdim:))
Darısı cicilerin başına.
Birde uyku basmalar başladı((
günaydın güzel temmuz anneleri.
hoşgeldin papatya, hayırlı olsun canım.
Arkadaşlar benimde adet gibi karın ağrılarım ve kasıklarda sancılarım oluyor bazen öksürdüğümde bile.
Ama dr normal dedi.
Sizde olumlu şeyler düşünün arkadaşlar, olumsuzluklarla bebişleri üzmeyin
Bu arada ben keseyi görene kadar rahatlayamamıştım, ama şimdi moda girdim:))
Darısı cicilerin başına.
Birde uyku basmalar başladı((
Canım hoşbuldummopuyorumnanaktan
Çok saolasınn...Sanırım bende keseyi görene kadar rahatlayamayacağım...
Aklım hep onda ve kasıklarıma sancı girdikçe ürküyorum...
hepimiz için hayırlısı olsunn...Hayırlısı ile kucağımıza da alırız inş...:Saruboceq:
bende sadece ben böyleyim sanıyordum papatyacım
neysekii sende benim gibisin
yalnız olmadığımı bilmek güzel
bir yandan da kahvaltı yapıyorum
1 kaşarlı tost, 1 yumurta, 1 çay bardağı süt,1 bardak taze sıkılmış portakal suyuu
çokmu yemişim neeeeeekafamçokkarıştı
ooh efiyet bal şeker olsunn tatlımmmYok canım benim bende öyleyim merak etme çok normal aslında biz bu bebişleri istiyoruz ve onlar için endişeleniyoruz.
Ohh afiyet bal şeker olsun tatlım size..
Bende 1 yumurta,biraz kaşar,1 tane zeytin ve 1 fincan ballı süt içtim bu sabah.Ve ceviz yedim..Folic plus ımı içtim öyle geldim işee
papatya sence kızınmı olcak oğlunmu
hiç içine bişey doğuyomuuu
Canım allahta biliyor ya ben içimden hep kız geçiriyorum...Ne bileyim biz ailece biraz kıza hasretiz sanırım bütün torunlar erkek akannehir
Tabiki ilk önce sağlıklı sıhhatli olması ama içimden hep kız geçiyorzemuszemus
allah gönlümüze göre verir inş..
ya peki senin ne geçiyorr
valla aynen benimde kız geçiyor içimden ama eşim erkek diyor
kayınvalidem falanda kız istiyor
bide şimdi seviyorum bazen hep kızım diye sevesim geliyor içimden:asigim:
hayırlısı olsun tabi,sağlıklı eli ayağı düzgün olsun vatanına milletine hayırlı evlat olsunda allah ne verirse kabulümüz:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?