2010 Temmuz Anneleri : )

tam olarak bilemiyorum içeriğini ama genel olarak eczanelerde satılan bi ürün sebamed
ve çok geniş bi yelpazesi var
lens solüsyonundan şampuana kadar
ve genel olarak çocukların kafalarında deri döküntüsü falan aşırı olduğunda doktorlar sebamed öneriyorlar

oyhh senin daha az kalmış benden...

Allahım hepimizi kurtasın inşallah
:Saruboceq:

ben sebamedin başka birşeyin kullanmadım medacım saç kremini kullanmıştım bir tek.

dediğim gibi bebiş için en iyi olanı en doğal olanıdır. yani sen benim dediğime takılma
kaydirigubbakcemile5

kızımız güzel melis iremimiz geliyor teyzesi benim kızım çok sıkılmış geçen hafta doktora gittim sancım vardı erken doğum riski var dedi

kızımız güzel melis iremimiz geliyor teyzesi benim kızım çok sıkılmış geçen hafta doktora gittim sancım vardı erken doğum riski var dedi

Canım kaç haftalıksın ? tickerın yok..ciğer geliştirici iğne önerdi mi dr ?

yazmışsın canım pardon..namık bey de 32+5 de almayı düşünüyordu bebeklerimi..

Canım 10günndür hastanedeyim bende gebelik koleztazı diyorlar bu hastalığa karaciğer enzimlerimi yükseltiyor hamilelik dahada yükselirse bebeği almak zorunda kalcaklar bu yüzden gözlem altındayım

Rabbim şifa versin en kısa sürede canım.

şimdilik yolunda herşey canım :) sen nasılsın ?

En son kontrolümüzde oğlum gayet iyiydi çok şükür,ama yapılan tahlillerde sıkıntı çıktı.Kanda pıhtılaşma başlamış,bebe asprini içiyorum.Yarın test yenilenecek,nst var muayenede var.İnşallah herşey yolunda gider.

selam doktordan geldim..

çok şükür kızım çok iyiydi..dil çıkarıp güldü, doktorla bayıldık biz de..

2400 gr ve 47 cm olmuş..

herşey yolunda şimdilik Allaha çok şükür..:Saruboceq:

Canım maşallah kızına.haftasına göre kilosu çok iyi

innohep vermediler mi ? pıhtılaşma için..

kızlar ben 31+6 da doktora gittim ve 1kilo 700 gr sizce iyi mi

bu saatten sonra çocukların kilosu birazda genetik artık :))
anne baba nasılsa çocukta öyle oluyor
biz bugün doktordaydık 33+3 gözüküyor ve 2 kilo çıktı
internete göre 33+ haftalık olunca 2200 falan olmalıymış
ama bizler çok iri insanlar değiliz
doktorumuzda çok sağlıklı olduğunun ve haftasına göre önde gittiğini söylüyor

selam kıslar öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum ....
2010 temmuz annelerinde liyadora vardı hani eski badem ikizlere hamile idi sanırım isim değiştirdi nasıl haberi olan varmı kızlarr ....
bu arada bebe şampuanlarından bahsetmişsiniz dalin göz yakıyo sebamed bence gayet güzel .. tabi yine siz bilirsinizyerimseniben

selam kızlar bu gece erkenmi uyudunuz yoksa..
bende bişi soracaktım.31. haftadayım ve bebeğimin hareketlerini gayet iyi hissediyorum ama hıçkırık olayını anlamadım bi türlü..siz de bebeğin hıçkırığını diğer hareketlerden ayırabilen varmı?nasıl oluyor hıçkırırken??

merhabalar canım ben bugün hissettim kalp atışı gibi
tık tık tık :)

kızlar bu arada oğlumuzun odasını aldık bugün öyle tatlı ki
bembeyaz aldık uyku setini de hediye verdiler
lacivert beyaz aldık denizci temalı :) belis ten aldık
inşallah resmini de çekip koyarım
9 haziranda getirecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…