ben 32+5
prima care çıkmış en son..sıvı kakaları da emiyormuş..[/Q
tam emin değilim ama o 3 numaradan başlamıyor mu eğer yenidoğan varsa ben onu alırım
prima care çıkmış en son..sıvı kakaları da emiyormuş..[/Q
tam emin değilim ama o 3 numaradan başlamıyor mu eğer yenidoğan varsa ben onu alırım
yenidoğanıda var :))
yenidoğanıda var :))
evet yeni doğanı varmış..diğer ürünlerde sebamed düşünüyorum..ayrıca kulaktan ölçen termometre ısmarladım eşime alması için...
kızımız güzel melis iremimiz geliyor teyzesi benim kızım çok sıkılmış geçen hafta doktora gittim sancım vardı erken doğum riski var dedi
Canım 10günndür hastanedeyim bende gebelik koleztazı diyorlar bu hastalığa karaciğer enzimlerimi yükseltiyor hamilelik dahada yükselirse bebeği almak zorunda kalcaklar bu yüzden gözlem altındayım
şimdilik yolunda herşey canım :) sen nasılsın ?
selam doktordan geldim..
çok şükür kızım çok iyiydi..dil çıkarıp güldü, doktorla bayıldık biz de..
2400 gr ve 47 cm olmuş..
herşey yolunda şimdilik Allaha çok şükür..:Saruboceq:
innohep vermediler mi ? pıhtılaşma için..Rabbim şifa versin en kısa sürede canım.
En son kontrolümüzde oğlum gayet iyiydi çok şükür,ama yapılan tahlillerde sıkıntı çıktı.Kanda pıhtılaşma başlamış,bebe asprini içiyorum.Yarın test yenilenecek,nst var muayenede var.İnşallah herşey yolunda gider.
Canım maşallah kızına.haftasına göre kilosu çok iyi
kızlar ben 31+6 da doktora gittim ve 1kilo 700 gr sizce iyi mi
selam kızlar bu gece erkenmi uyudunuz yoksa..
bende bişi soracaktım.31. haftadayım ve bebeğimin hareketlerini gayet iyi hissediyorum ama hıçkırık olayını anlamadım bi türlü..siz de bebeğin hıçkırığını diğer hareketlerden ayırabilen varmı?nasıl oluyor hıçkırırken??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?