2010 Temmuz Anneleri : )

dolaşman yasakmı neden atmıyorsun burda doktorlar pek gezinmiyor aslında ben rahat geziniyorum

evet dolaşmam yasak..tek wc ye kalkıyorum.oda içinde çok az ihtiyacım olduğunda kalkıyorum o kadar..rahmim dikişli çünkü canım

ben 124 nolu odadayım :)

kızlar ben çok acıktım ve yemek yapmadımki daha...

niye bu kadar tembel oldum yata yata karpuz gibi oldum
senağlama

kızlar ben çok acıktım ve yemek yapmadımki daha...

niye bu kadar tembel oldum yata yata karpuz gibi oldum
senağlama

sonbaharcım beni görsen taksit taksit iş yapıyorum canım bende aynıyım evi süpürüyorum bir saat sonra vileda bir saat sonra toz alıyorum bende hayret ediyorum kendime

linacım üzülme canı sen onlar nekadar değer veriyorsa okadar ver en doğrusu bu değer gördüğümüz kadar değer vermek 7 aydır hamileyim kardeşim yok ortada arıyo hep kendini acındırıyo hiç acımıyorum artık eşim bir tek bana yardımcı oldu benim için artık ön planda eşim var

selam doktordan geldim..

çok şükür kızım çok iyiydi..dil çıkarıp güldü, doktorla bayıldık biz de..

2400 gr ve 47 cm olmuş..

herşey yolunda şimdilik Allaha çok şükür..:Saruboceq:

bende yemeğimi ocağa koydum geldim. pişsin kendi kendine bekleyemicem başında :umursamaz:

ayşecim vodafone modemle kk ya iyi bağlanabiliyorsun bende de var taşındığım için bir kaç gün adsl yoktu onunla bağlanıyordum aman aman uyuz etti beni sayfayı yenilemesi uzun sürüyordu

selam doktordan geldim..

2400 gr ve 47 cm olmuş..

amanda aman maşallah subhanallah yerim ben onu yerim yerimseniben

Allah nazardan saklasın ne güzel 2400 olmuş annesi cici kızın.. eh yakında bize merhaba

der artık büyümüş :CüvCüv: opuyorumnanaktan

amanda aman maşallah subhanallah yerim ben onu yerim yerimseniben

Allah nazardan saklasın ne güzel 2400 olmuş annesi cici kızın.. eh yakında bize merhaba

der artık büyümüş :CüvCüv: opuyorumnanaktan

sağol canım..

valla bize merhaba demesi için daha erken canım...zamanını gelince hayırlısı ile merhaba der inş..:Saruboceq:

selam doktordan geldim..

2400 gr ve 47 cm olmuş..

maşallah küçük defneye

yakamoz nasıl bağlanıyor anlamadım...

esm_çkr evinizde güle güle oturun..
Yakamoz umarım iyisindir..

Herkes de iyidir umarm ara sayfaları takip edememek de çok zor..

yakamozun dolaşmama yasağı yokmuş hastanede,rahatça dolaşabiliyormuş ama uğramadı bana...
ınşallah herşey yolundadır..bilmiyorumkismile

sonbahar sende evinde tüm ailenle sağlıkla oturursun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…