hemşirelere doktorlara yakalanmadan uğramaya çalışayım akşam :))
odadan dışarı adım atmıyorum normalde ..
dolaşman yasakmı neden atmıyorsun burda doktorlar pek gezinmiyor aslında ben rahat geziniyorum
şimdilik yolunda herşey canım :) sen nasılsın ?
evet dolaşmam yasak..tek wc ye kalkıyorum.oda içinde çok az ihtiyacım olduğunda kalkıyorum o kadar..rahmim dikişli çünkü canım
ben 124 nolu odadayım :)
sen nete nasıl bağlanıyosun canım ben girişdeki hemşirelerin deskinin yanında bilgisayardan giriyorum nete
aaa canım doğummu yaptın neden dikişlisin
kızlar ben çok acıktım ve yemek yapmadımki daha...
niye bu kadar tembel oldum yata yata karpuz gibi oldum senağlama
ben de eşime karşı çok çok mahcubiyet yaşadım sürekli ailemi savundum eşim gösterdi gördüğümü bile red ettim eşimi kırdım çok zaman ama bir de görseniz eşim aileme nasıl düşkün nasıl hürmetli ailem beni yok sayıyor ama eşimin yaptıklarını nasıl görmezden geliyorlar el oğludur bgn birşey demezse yarın der diye de hiç düşünmüyorlar
selam doktordan geldim..
çok şükür kızım çok iyiydi..dil çıkarıp güldü, doktorla bayıldık biz de..
2400 gr ve 47 cm olmuş..
herşey yolunda şimdilik Allaha çok şükür..:Saruboceq:
amanda aman maşallah subhanallahyerim ben onu yerim yerimseniben
Allah nazardan saklasın ne güzel 2400 olmuş annesi cici kızın.. eh yakında bize merhaba
der artık büyümüş :CüvCüv: opuyorumnanaktan
maşallah küçük defneyeselam doktordan geldim..
çok şükür kızım çok iyiydi..dil çıkarıp güldü, doktorla bayıldık biz de..
2400 gr ve 47 cm olmuş..
herşey yolunda şimdilik Allaha çok şükür..:Saruboceq:
bende yemeğimi ocağa koydum geldim. pişsin kendi kendine bekleyemicem başında :umursamaz:
ayşecim vodafone modemle kk ya iyi bağlanabiliyorsun bende de var taşındığım için bir kaç gün adsl yoktu onunla bağlanıyordum aman aman uyuz etti beni sayfayı yenilemesi uzun sürüyordu
yakamozun dolaşmama yasağı yokmuş hastanede,rahatça dolaşabiliyormuş ama uğramadı bana...
İnşallah herşey yolundadır..bilmiyorumkismile
bende yemeğimi ocağa koydum geldim. pişsin kendi kendine bekleyemicem başında :umursamaz:
ayşecim vodafone modemle kk ya iyi bağlanabiliyorsun bende de var taşındığım için bir kaç gün adsl yoktu onunla bağlanıyordum aman aman uyuz etti beni sayfayı yenilemesi uzun sürüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?