2010 Temmuz Anneleri : )

Dün akşam üst komşum bize gelmişti(O da hamiş ama daha 23 haftalık) benim karın hareketlerini karşı koltuktan gördü.Çok hoşuna gitti.Bizim delikanlı mest ediyo görenleri

Anaaam 32 olmuşuzzzz:)))))))))bilmiyorumkismile
Pzt hastaneye gidip çalışabilir raporumu almam lazım.
Özel hastanelerde yazılan raporlar kabul edilmiyor dimi kızlar?

canım bn özel hastaneye gidiorum ama sgk ile anlaşmalı kabul ettiler raporu senın hastane nasıl bilemicem

Bu akşam park yatağımızı kurucaz inşallah.
Şöööyle yatağını süsleyelim oğluşumun.
Ben cibinlik de alıccam kızlar yaz mevsimi sinek böcek ısırmasın yavrumu.
uyutunca kaptıveeririz çok güzel olur.
Bu arada dün telsizimizi denedik eşim başka odada ben yatak odasında gayet net ve güzel duyuluyo sesler.
Kraftın ürünü almak isteyenleere tavsiye edilir.

canım bn özel hastaneye gidiorum ama sgk ile anlaşmalı kabul ettiler raporu senın hastane nasıl bilemicem

Yaaa şöyle bişey benim doktorum hem özelde hem de hastanede olduğu için sanırım özelde kaydı geçmiyor.
Yani kaçak çalışıyor gibi.
O yüzden kaşesi geçerli olmaz diye düşündüm özelde.
Neyse bi arayıp sorayım gitmeden.

bende bugün rapor alıcam sgk ile anlaşmalı özel hastane. normalde hiç vizite kağıdı istemediler bugüne kadar. acaba bugün rapor verirken isterlermi bende bunu merak ediyorumda saat 11 gibi arayıp sorcam. randevum 5 de olduğu için o saatten sonra vizite alamam lazımsa erkenden gidip alcam 3 buçuk 4 gibi. bende bugün 31 +1 im yani rapor alacak zamana gelmişim di mi ?

günaydınlar!!!!
yine haftanın son günü yaşasın hihoyyyt
kızlar yaa bütün gece göbeğim kaşındı, kıpkırmızı olmuş kaşımaktan. napıcam ben sabah akşam yağ sürüyorum ama faydası yok. bi anda çok büyüdü, o yüzden kesin. şimdiye kadar hiç problem yoktu da..

Benimde senin gibi oldu aynen canım doktorun 32 haftalık olarak gösterebilir bu arada vizite kağıdı çalışabilir raporu alırken istemiyorlar benden istemediler sanırım çalışamaz raporu hazırlatılırken istiyorlarmış tabi sen yine sor hastanene.

canımm çatlıcak vucud kaşınsada kaşınmasda çatlıor o yüzden sıkma canınııı malesef genle ilgili en pahalı kremler fayda etmıor o yüzden düşünem bunları

canımm çatlıcak vucud kaşınsada kaşınmasda çatlıor o yüzden sıkma canınııı malesef genle ilgili en pahalı kremler fayda etmıor o yüzden düşünem bunları

canımı sıktığımdan değil fıstığım ya çok rahatsız ediyor sürekli kaşındığı için. düşün işte uykumda bile rahat yok ((

Evet canım snein de raporluk zmanın gelmiş:))

Bugün çok yorgunum ukkuuuuuuuuuuuuum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ızin isteyip gidip yatsam ne güzel olur ama ne diycem benim ukum geldi mi?akannehir

canımı sıktığımdan değil fıstığım ya çok rahatsız ediyor sürekli kaşındığı için. düşün işte uykumda bile rahat yok ((

ayy canım benim bak sana bir öneride bulunucam eğer imkanın varsa hemen git dove krem al kaşıntıyı hemen alıyor hemde 1-2 saat içinde. ben artık günde 2 sefer kremleniyorum. neden dove dersen ben başkalarınıda denedim ama en ince olanı dove hemen cilde geçiyor. benim kullandığım yuvarlakutuda küçük kavanoz gibi. tavsiye ederim
.

günaydın kızlar ve güzel kuzular.
bugün bende oğlumu görücem ve çalışabilir kağıdı alıcam.
umarım oğlum dönmüştür.

günaydınn rapor alacak bir kişi daha çıktı :)

bende izin için rapor alcam. gerçi ben çalışmıyorum fiilen ama kağıt üzerinde çalışıyorum. bu iznide niçin alıyorum doğum ücretini alabilmek için. doğum ücretini alıncada devletten aldığımı tekrar devlete vericem öğrenim kredim daha olduğu gibi duruyor onun bir kısmını karşılayacak. bu ne güzel çark di mi böle ?

Doğum ücreti dediğin miktar ne kadar oluyo canım?
Biz de alabiliyormuyuz ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…