- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Anaaam 32 olmuşuzzzz:)))))))))bilmiyorumkismile
Pzt hastaneye gidip çalışabilir raporumu almam lazım.
Özel hastanelerde yazılan raporlar kabul edilmiyor dimi kızlar?
günaydın erkencisinnn bugunnn......
canım bn özel hastaneye gidiorum ama sgk ile anlaşmalı kabul ettiler raporu senın hastane nasıl bilemicem
günaydın temmuz melekleri güzel bir güne merhaba dedik yeniden hepinize hayırlı Cumalar dilerimmm opuyorumnanaktan
selam doktordan geldim..
çok şükür kızım çok iyiydi..dil çıkarıp güldü, doktorla bayıldık biz de..
2400 gr ve 47 cm olmuş..
herşey yolunda şimdilik Allaha çok şükür..:Saruboceq:
bende bugün rapor alıcam sgk ile anlaşmalı özel hastane. normalde hiç vizite kağıdı istemediler bugüne kadar. acaba bugün rapor verirken isterlermi bende bunu merak ediyorumda saat 11 gibi arayıp sorcam. randevum 5 de olduğu için o saatten sonra vizite alamam lazımsa erkenden gidip alcam 3 buçuk 4 gibi. bende bugün 31 +1 im yani rapor alacak zamana gelmişim di mi ?
canımm çatlıcak vucud kaşınsada kaşınmasda çatlıor o yüzden sıkma canınııı malesef genle ilgili en pahalı kremler fayda etmıor o yüzden düşünem bunları
bende bugün rapor alıcam sgk ile anlaşmalı özel hastane. normalde hiç vizite kağıdı istemediler bugüne kadar. acaba bugün rapor verirken isterlermi bende bunu merak ediyorumda saat 11 gibi arayıp sorcam. randevum 5 de olduğu için o saatten sonra vizite alamam lazımsa erkenden gidip alcam 3 buçuk 4 gibi. bende bugün 31 +1 im yani rapor alacak zamana gelmişim di mi ?
canımı sıktığımdan değil fıstığım ya çok rahatsız ediyor sürekli kaşındığı için. düşün işte uykumda bile rahat yok((
günaydın kızlar ve güzel kuzular.
bugün bende oğlumu görücem ve çalışabilir kağıdı alıcam.
umarım oğlum dönmüştür.
günaydınn rapor alacak bir kişi daha çıktı :)
bende izin için rapor alcam. gerçi ben çalışmıyorum fiilen ama kağır üzerinde çalışıyorum. bu iznide niçin alıyorum doğum ücretini alabilmek için. doğum ücretini alıncada devletten aldığımı tekrar devlete vericem öğrenim kredim daha olduğu gibi duruyor onun bir kısmını karşılayacak. bu ne güzel çark di mi böle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?