- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
O ne demek Oya'cım gelebilirsin tabi.Hatta hoşgeldin:)Paylaşımlarını bekleriz.
Ben de 48 kiloydum şimdi 49um ama eşim bunun bebişin kilosu olmadığını benim pis boğazım olduğunu söylüyo.Aman ne yapayım canım:)))İlk 3 ayda çok dakilo alınmazmış ama ben aldım işte.Memişler de şişti ya bir beden büyütmek zorunda kaldım.Annem çok şaşırıyo bugün tel.de anlatıyorum da daha 7 haftalık kızım göğüslerin nasıl büyüdü hemen diyo.Ama valla büyüdüler işte :)Benimkiler küçüktü zaten kendilerine geldiler:)kaydirigubbakcemile3
Aman yaa ne güzel işte hamiş olduğumuz ortaya çıksın azıcık...
Bebeğin sonradan haftasını yakalar canım...Tekrar temmuz annelerine gelme ihtimalin var yerimsenibenselam kizlar bi iyi bide kotu haberle geldim araniza ...
az once doktordan geldim ve bebisimin pitpitlarini duyamadim ama gordum cunku karnimdan ecografi yapamadi yani bebis gorunmedi vajinal eco yapti bebisimin kalbi bugun atmaya baslamis daha, dun gelseydiniz goremezdiniz dedi .. ben icimdeki iki mlimetrelik bit gibi varliga asik oldum resmen esimin gozleri doldu ben basladim aglamaya onun kipirdayisini gorunce .. dunyanin en muhtesem seyi .. simdi hamile oldugumu anladim .. icimde kocaman bi hayat var ..
son adet tarihime gore 7 haftalik ultrasona gore bes haftalik daha ..
gec dollenme olmus o yuzden dogumum 13 agustosa geliyo ve ben aranizdan ayrilmak zorundayim .. doktor buyuk ihtimal temmuzda dogar bebekler iki uc hafta erken geliyo genelde dedi ama dogum tarihine 13 agustos yazdi ..( onu beklemek bu kadar zorken ben bebisimi 15 gun daha gec kucagima alicam .. ve sizlerden ayrilmak zorunda kalicam arada yazarim yine size ben agustos topikine gidiyom :)
benim dogum tarihim esimle tanisma tarihimiz evlenme tarihimiz hep agustos demekki bundada varmis bi hayir :)
Papatyacanımmmm
Görüşürüs inşallahhhhhh
Liyacannn
bu yağı doktor mu verdi
nasıll bir şey
kimyasal mı ilaç mı netten araştırma yapmadımm direk sana sorayım dedim...
Teşekkürler Liyaaaa
Canımm büş yere üzülmüşsünnn
5 haftalıkken kalp atışları duyulmuyorrrr
Bende 6 haftalıkken bile duyulmadııı 7.5 haftada ancak.
İnşallah sende zamanı gelince duyarsın Kaprisssss
Katılıyorum sana hayırlısıyla olsunlarda ne zaman hangi ayda gelirlerse gelsinler artık...
gel gelllll ama elin boş gelmeeeeeeeee
Bammmm bammmmmmma.s.a.s.
Kaprissss Güle güle kullannnnnnn
Bende vakit bulursam gidicem inşallahhh
1 - 2 ay sonrada boyatıcam İnşallahhhh
diplerim çıkıyor yavaş yavaşşş
hoş bulduk canım.cok teşekkur ederım.opuyorumnanaktantabiii gelebilirsin adaşımmmmm:)opuyorumnanaktan
sat=son adet tarihi:teytey:
O ne demek Oya'cım gelebilirsin tabi.Hatta hoşgeldin:)Paylaşımlarını bekleriz.
Ben de 48 kiloydum şimdi 49um ama eşim bunun bebişin kilosu olmadığını benim pis boğazım olduğunu söylüyo.Aman ne yapayım canım:)))İlk 3 ayda çok dakilo alınmazmış ama ben aldım işte.Memişler de şişti ya bir beden büyütmek zorunda kaldım.Annem çok şaşırıyo bugün tel.de anlatıyorum da daha 7 haftalık kızım göğüslerin nasıl büyüdü hemen diyo.Ama valla büyüdüler işte :)Benimkiler küçüktü zaten kendilerine geldiler:)kaydirigubbakcemile3
Aman yaa ne güzel işte hamiş olduğumuz ortaya çıksın azıcık...
sıhhatler olsun canımopuyorumnanaktanKıssslaaar bu arada ben bugün saçımı kestirdim çok teşekkür ederim beni gazladığınız içinkaydirigubbakcemile3
Çok güzel oldu yaaa.Tam omuz hizasında dümdüz kat mat kalmadı duru bi halim oldu.Eşim beni görünce kapıda üniversitedeki halime benzetti.O da çok beğendi.Ohh be azıcık rahatladı saçlarım.İnşallah artık dökülmez.:lepi:
benim geçen seneki hamilelikten kalma 2 pantolonum var sadece..bir siyah bir kahverengi..Pantolonlarım kapanmıyor.38 beden giyiyordum...:sm_confused: fermuar açık bir şekilde geziyorum.uzun kazaklarla örterek durumu kurtarıyorum..:kedi:Ben şimdi netten hamiş pantolonu bakıyorum çünkü evdeki kumaş pantolonlarım olmuyor.Okula giderken çok zorluk çekiyorum.Benim pantolonlarım tam üstüme göreydi.Bol giymeyi sevmem şimdi azıcık şişlik ve göbüş çıkıntısı oldu.Düğmeler kapanmıyor.Düğmeler açık üzerine uzun şeyler giyip gidiyorum ama rahat olmuyor.
Küçük bi ilçede oturuyoruz burda baktıklarım hep çok klasik modeller tam kumaş klasik pantolonlar gibi.Netten çok güzel şeyler buldum ama fiyatlarını size sormak istedim.69 iyimi kızlar.Büyük şehirlerde oturanlar gezdinizse bilirsiniz.Nasıl fiyatlar kızlar?
Evet evet kouföre uğramak moral veriyor insana kesinlikle tavsiye ederim.Ama diplerini boyatma tatlım yaa şööyle tam dibe vurmadan boyasın kouförün.Kimyasal sonuçta ne bilim boyadan korkuorum.
Kimyasal evet cnmm
4 aydan sonra pek etkilemiyorMUŞ
muş die biliyorum ben
Dr a danışıcam ve mümkün olursa dogal boya isterim kuaförden..
Yada olmazsa Liya, dip boyası degilde meç yada röfle yaptırırım....agzımı kapatarak onlar daha çok kimyasal içeriyor ama saç diplerine gelmiyor.
Yaaa kısslaaar pantolonla ilgili yazdıklarıma kimse cevap vermedi ama(Linkini ekledim siteye de girmediniz mi ((
Canım benim geçen seneden 2 pantolonum olduğu için bakmadım.Zaten kışlık 2 side.2 pantolonla idare ederim kışı diye düşündüm..:kedi:
Peki benimkilerin fiyatları nasıl liyadoracım yaa bi fikir versen sen bilirsin...Tabii canım senin varsa niye bakacaksın ki?Aman zaten sonra orda öööyle duracaklar(O yuüzden bir tane siyah alıcam.Tamam işte.Üstüne değişik şeyler giyinip gezerim.Yaza gelicek büyük hallerimiz zaten o zaman da üfül üfül giyeriz elbiseleri.
Canım valla 50 tl falandı diye hatırlıyorum.Öyle aman aman pahallı birşeye gerek yok diye düşündüm.Üzerine çeşitli değişik uzun kazaklar yeterli bence..Nasılsa geçici olarak giyicez bu pantolonları..
Bu arada ben hala gaz bombasıyım...:kedi:benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?