2010 Temmuz Anneleri : )

Kıssslaaar bu arada ben bugün saçımı kestirdim çok teşekkür ederim beni gazladığınız içinkaydirigubbakcemile3

Çok güzel oldu yaaa.Tam omuz hizasında dümdüz kat mat kalmadı duru bi halim oldu.Eşim beni görünce kapıda üniversitedeki halime benzetti.O da çok beğendi.Ohh be azıcık rahatladı saçlarım.İnşallah artık dökülmez.:lepi:

benim de memişler çok hassas ve çok şişti zaten kocamandı şimdi utanır oldum arık çookk büyüdü ama henüz göbüş yokkk:CüvCüv::dance:

Kaprissss Güle güle kullannnnnnn
Bende vakit bulursam gidicem inşallahhh
1 - 2 ay sonrada boyatıcam ınşallahhhh
diplerim çıkıyor yavaş yavaşşş

Ben şimdi netten hamiş pantolonu bakıyorum çünkü evdeki kumaş pantolonlarım olmuyor.Okula giderken çok zorluk çekiyorum.Benim pantolonlarım tam üstüme göreydi.Bol giymeyi sevmem şimdi azıcık şişlik ve göbüş çıkıntısı oldu.Düğmeler kapanmıyor.Düğmeler açık üzerine uzun şeyler giyip gidiyorum ama rahat olmuyor.

Küçük bi ilçede oturuyoruz burda baktıklarım hep çok klasik modeller tam kumaş klasik pantolonlar gibi.Netten çok güzel şeyler buldum ama fiyatlarını size sormak istedim.69 iyimi kızlar.Büyük şehirlerde oturanlar gezdinizse bilirsiniz.Nasıl fiyatlar kızlar?

Bebeğin sonradan haftasını yakalar canım...Tekrar temmuz annelerine gelme ihtimalin var yerimseniben

Eşim önerdi canım.Eşim doktor.Piyasada içinde a vitamini en düşük olan ve hamileler için önerilen balık yağı marincapmışopuyorumnanaktan

Kaprissss Güle güle kullannnnnnn
Bende vakit bulursam gidicem inşallahhh
1 - 2 ay sonrada boyatıcam İnşallahhhh
diplerim çıkıyor yavaş yavaşşş

Evet evet kouföre uğramak moral veriyor insana kesinlikle tavsiye ederim.Ama diplerini boyatma tatlım yaa şööyle tam dibe vurmadan boyasın kouförün.Kimyasal sonuçta ne bilim boyadan korkuorum.

Ebru Maternity

Kızlar bu adrese bi bakın çoook tatlı şeyler varrrrr.Ben burdan alabilirim işte pantolonumu koton var ya onu diyorum.Bi de o espirili tşirtler harikaaaa...

tabiii gelebilirsin adaşımmmmm:)opuyorumnanaktan
sat=son adet tarihi:teytey:
hoş bulduk canım.cok teşekkur ederım.opuyorumnanaktan

hoş bulduk canım.ben de hamıle olmadan once 49um.şımdı51.vallah benımde goğüslerım nasıl şışmış.cok da agrıyor.ben 2 beden buyuk gıynıyorum.eşimde dıyo kı ıyı yaa bu hamılelık ne ıyı şeymış:jeyyar:

sıhhatler olsun canımopuyorumnanaktan
benim geçen seneki hamilelikten kalma 2 pantolonum var sadece..bir siyah bir kahverengi..Pantolonlarım kapanmıyor.38 beden giyiyordum...:sm_confused: fermuar açık bir şekilde geziyorum.uzun kazaklarla örterek durumu kurtarıyorum..:kedi:

Evet evet kouföre uğramak moral veriyor insana kesinlikle tavsiye ederim.Ama diplerini boyatma tatlım yaa şööyle tam dibe vurmadan boyasın kouförün.Kimyasal sonuçta ne bilim boyadan korkuorum.

Kimyasal evet cnmm
4 aydan sonra pek etkilemiyorMUŞ
muş die biliyorum ben
Dr a danışıcam ve mümkün olursa dogal boya isterim kuaförden..

Kimyasal evet cnmm
4 aydan sonra pek etkilemiyorMUŞ
muş die biliyorum ben
Dr a danışıcam ve mümkün olursa dogal boya isterim kuaförden..

doğal boyaların içinde de kimyasal maddeler varmış ama geçenlerde netten baktım.saç boyatmanın zararı yok yazıyordu..hamilelikte zararlarına ilişkin hiç bir bilimsel kanıt bulunamamamıştır yazıyordu.

Yada olmazsa Liya, dip boyası degilde meç yada röfle yaptırırım....agzımı kapatarak onlar daha çok kimyasal içeriyor ama saç diplerine gelmiyor.

Yaaa kısslaaar pantolonla ilgili yazdıklarıma kimse cevap vermedi ama(Linkini ekledim siteye de girmediniz mi((

Yaaa kısslaaar pantolonla ilgili yazdıklarıma kimse cevap vermedi ama(Linkini ekledim siteye de girmediniz mi((

Canım benim geçen seneden 2 pantolonum olduğu için bakmadım.Zaten kışlık 2 side.2 pantolonla idare ederim kışı diye düşündüm..:kedi:

Canım benim geçen seneden 2 pantolonum olduğu için bakmadım.Zaten kışlık 2 side.2 pantolonla idare ederim kışı diye düşündüm..:kedi:

Peki benimkilerin fiyatları nasıl liyadoracım yaa bi fikir versen sen bilirsin...Tabii canım senin varsa niye bakacaksın ki?Aman zaten sonra orda öööyle duracaklar(O yuüzden bir tane siyah alıcam.Tamam işte.Üstüne değişik şeyler giyinip gezerim.Yaza gelicek büyük hallerimiz zaten o zaman da üfül üfül giyeriz elbiseleri.

Canım valla 50 tl falandı diye hatırlıyorum.Öyle aman aman pahallı birşeye gerek yok diye düşündüm.Üzerine çeşitli değişik uzun kazaklar yeterli bence..Nasılsa geçici olarak giyicez bu pantolonları..
Bu arada ben hala gaz bombasıyım...:kedi:benneyaptımki

Bu elbise sizce yazın hamile elbisesi olmaz mı ? 30 tl ye almıştım kuşadasından

Yaaa sanırım benim de gaz bu göbüşün büyüklüğü.Ama ne yapayım yine de büyüdü işte olmuyo pantolonlarkaydirigubbakcemile3Ben şimdi 50ye bulamam buralarda en iyisi alıyım onu netten.Hoş deneme imkanım da olmayacak aman yaaa kafam karıştı.Aslında ocak 25de Ankaraya gidicez tatilde.Ordan mı baksam biraz daha sabredip.Ama daha çok büyürsem rahatsız olmasın bebişim sıkışıklıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…