Kızlar buda benim kızımın park yatagı bayanssulusmile
slm kızlar ben de izindeyim artık bugünden itibaren hihoyyyt kızımın boyu 42 cm olmuş ama kafaiçindeki sıvı hala var 8 mm :çok üzgünüm:
kızlar bebeğin eşyalarını taşımak için bebek çantası aldınız mı?
ben dün baktım, fiyatları çok pahalı geldi de...
birde ben sırt çantası gibi olanların daha kullanışlı olacağını düşündüm ama sizinde fikrinizi almak isterim...
ben niveanın çanta içindeki setini aldım internetten atta çantası diye geçiyor 40 lira içinden mendil, sabun,şampuan, pişik kremi bir de bebek yağı çıkıyor çantanın bir de alt değiştirme bezi var bence güzel ama daha kullanmadım büyük mü küçük mü gelir bilmiyorum. mağazalarda da var istersen büyüklüğüne ordan bakabilirsin bana fiyatı uygun gelmişti.
esmacım benide canım aynı üff sıkılıyorum senin bu gün hiç sesin çıkmıyor
allah kolaylıklar versin esmacımcanım ev aldık dedım ya
dolaplarını kararlaştırdık ettik .. şimdi sorun çıktı onunla uğraşıorum sabahtan beri
ben henüz almadım canım ama düzgün birşey 60 tan başlıyor sırtta taşınan değilde şöyle sapı geniş kendide orta boylu olanlar güzel resmini koymak lazım chiconunkiler var ama onlar penye battaniye koymak lazım mesela onu almaz küçük ben ne küçük nede büyük olmasın diyorum
zeymurancım güle güle kullansın bebeiş yatağını ve tüm alan annelerimiz iyi günlerde kullansınlar bu kraftın yatağının boyu kısa diye duydum kaç cm acaba
zeymuran güle güle kullan canım pek şekermiş...
Allah sağlıkla uyuyacağı günleri göstersin inşallah opuyorumnanaktan
Evet sıcak ve bunaltıcııı boshayallersmile bugun 12 de uyandım öglen :bbo:ay kızlar bayılıcam hakketen bugun sıcak basıyor beni
Canım cok saolasın.. opuyorumnanaktancanım güle güle iyi günlered kullanın insallah
bende orta boy birşey olsun istiyorum. çok hantal olmasın, çokda küçük olmasın.
ben temkin manyağıyımdır. çantama herşeyi doldururum kaydirigubbakcemile3
dün bir tane beğendim 117tl idi :bbo:
oh canım izninin tadını çıkar.... opuyorumnanaktan
boyununda maşallahı var
kafa içindeki sıvı ne demek canım anlamadım? kaçırmışım herhalde bilmiyorum.
çok geçmiş olsun...
herkese selamm
kızlar geçmişi okuyim dedim ama sanırım başaramıcam yoksa hiç muhabbete giremiyorum bi bakıyorum akşam olmuş herkes gitmiş
dün oğlumun beşiği geldi kuruldu, evin havası değişti sanki. uyku setini almıştım şimdi yatağı alıcam ama kararsızım nasıl olmalı acaba?
viskolex yataktan bahsetmişsiniz yaylı ortopedik olanlar mı acaba.
bi de sünger yataklar var...
ben yataşta sordum 20 cm yüksekliği var ve 160 tl bana çok saçma geldi 20 cm çok yüksek
alanlar biraz yardımcı olursanız sevinirim
fiyatı nasıl ve yüksekliği kaç cm.
canım benim kızımın kafaiçinde sıvı birikmesi var daha önceden yazmıştım şuan normal boyutlarda ama yinede insanın canı sıkılıyor ya birşey olursa diye
bu arada benim kız hala dönmemiş makat geliş dedi doktor
son hafta dönen bebeklerde varmış arkadaşlar endişelenmeyin.
nurcan günümüz aynı olduğu için söylüyorum canım doktorum şu an için pozisyonun önemi yok dedi....
park yatak için civciv bebeden 70 liraya bebemax yatk aldım canım memnunum 20 cm yükesek bencede bizimki ince
Kızlar buda benim kızımın park yatagı bayanssulusmile
canım benim kızımın kafaiçinde sıvı birikmesi var daha önceden yazmıştım şuan normal boyutlarda ama yinede insanın canı sıkılıyor ya birşey olursa diye
bu arada benim kız hala dönmemiş makat geliş dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?