2010 Temmuz Anneleri : )

ben niveanın çanta içindeki setini aldım internetten atta çantası diye geçiyor 40 lira içinden mendil, sabun,şampuan, pişik kremi bir de bebek yağı çıkıyor çantanın bir de alt değiştirme bezi var bence güzel ama daha kullanmadım büyük mü küçük mü gelir bilmiyorum. mağazalarda da var istersen büyüklüğüne ordan bakabilirsin bana fiyatı uygun gelmişti.

evet o atta çantasını bende gördüm ama bilemedim. çünkü ben şampuan, krem, ıslak mendil vs. hepsini almıştım.
bugün akşam eşimle çıkacağız bakalım..... :uhm:

bende orta boy birşey olsun istiyorum. çok hantal olmasın, çokda küçük olmasın.
ben temkin manyağıyımdır. çantama herşeyi doldururum kaydirigubbakcemile3
dün bir tane beğendim 117tl idi :bbo:

zeymurancım güle güle kullansın bebeiş yatağını ve tüm alan annelerimiz iyi günlerde kullansınlar bu kraftın yatağının boyu kısa diye duydum kaç cm acaba

Cok saol canım.. boyu gayet iyi 107 cm. boyu.. ortalama 2 sene idare eder bizi.. yerimseniben

zeymuran güle güle kullan canım pek şekermiş...
Allah sağlıkla uyuyacağı günleri göstersin inşallah opuyorumnanaktan

AMİNNNNNN Hepimizinki huzurlu saglıklı uyudugu günleri göstersin :Saruboceq:
Hayırlısıyla dogurup bebeişlerimizin yaramazlıklarını yazsak.. gelişmelerini yazsakkk.. opuyorumnanaktan ALLAHIM o gunleri göster bizee :Saruboceq: opuyorumnanaktan

ay kızlar bayılıcam hakketen bugun sıcak basıyor beni
Evet sıcak ve bunaltıcııı boshayallersmile bugun 12 de uyandım öglen :bbo:
hala gözümm yataktaa.. içimden hiçç birşey yapmakta gelmiyorrkafamçokkarıştı

canım güle güle iyi günlered kullanın insallah
Canım cok saolasın.. opuyorumnanaktan

bende orta boy birşey olsun istiyorum. çok hantal olmasın, çokda küçük olmasın.
ben temkin manyağıyımdır. çantama herşeyi doldururum kaydirigubbakcemile3
dün bir tane beğendim 117tl idi :bbo:

117 çok canım ya markası falan varmı nasıl birşey durumun varsa al istersen

canım 3 kuruşun hesabını yapıyoruz inan. yani o kadar çok masraf yaptık ki...
bebeğimize helal olsun daha da yapacağız ama herşeyin hesaplısını almak lazım...

herkese selamm
kızlar geçmişi okuyim dedim ama sanırım başaramıcam yoksa hiç muhabbete giremiyorum bi bakıyorum akşam olmuş herkes gitmiş

dün oğlumun beşiği geldi kuruldu, evin havası değişti sanki. uyku setini almıştım şimdi yatağı alıcam ama kararsızım nasıl olmalı acaba?
viskolex yataktan bahsetmişsiniz yaylı ortopedik olanlar mı acaba.
bi de sünger yataklar var...
ben yataşta sordum 20 cm yüksekliği var ve 160 tl bana çok saçma geldi 20 cm çok yüksek
alanlar biraz yardımcı olursanız sevinirim

fiyatı nasıl ve yüksekliği kaç cm.

oh canım izninin tadını çıkar.... opuyorumnanaktan
boyununda maşallahı var
kafa içindeki sıvı ne demek canım anlamadım? kaçırmışım herhalde bilmiyorum.
çok geçmiş olsun...

canım benim kızımın kafaiçinde sıvı birikmesi var daha önceden yazmıştım şuan normal boyutlarda ama yinede insanın canı sıkılıyor ya birşey olursa diye

bu arada benim kız hala dönmemiş makat geliş dedi doktor

park yatak için civciv bebeden 70 liraya bebemax yatk aldım canım memnunum 20 cm yükesek bencede bizimki ince

benimkide dönmedi sanırım neden acabasakınca varmı

son hafta dönen bebeklerde varmış arkadaşlar endişelenmeyin.
nurcan günümüz aynı olduğu için söylüyorum canım doktorum şu an için pozisyonun önemi yok dedi....

son hafta dönen bebeklerde varmış arkadaşlar endişelenmeyin.
nurcan günümüz aynı olduğu için söylüyorum canım doktorum şu an için pozisyonun önemi yok dedi....

saol güzelim

kızlar bu arada yarın raporumu almaya gidicem 5 hafta daha çalışabilirim umarım boshayallersmile

Kızlar buda benim kızımın park yatagı bayanssulusmile

cnm bizimkide aynısı ama altında öle fırfırı yok 5 yaşına kadar kullanılabilirmiş satıcı öle söledi sen kaça aldın merak ettim cnm biz sankı pahalıya aldık 350 tlye boshayallersmile

cnm bebegine rabbim saglık versin inşallah düzelir şimdi benım kafama takılan normal ultrasonda bakıyo doktor bana en son 19.haftada 3 boyutlu renklı doppplere girdim kafa içinde su toplanması normal ultrasonda gözükürmü doktor saglıklı deyıp deyip duruyo ama normal ultrasonda belli olurmu ki anlayamadım boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…