2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba kızlar gece rahat uyuyamayan varmı aranızda

Oyacım oğluşun çok güzel Allah nazarlardan korusun, sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin artık darısı başımıza bizde hayırlısıyla kavuşuruz inşallah bebişlerimize..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.

maaşallah bizm bebiş dün bütün gündüz uyudu gece başladı tekmelemeye ben sabaha kadar b,r sağa bir sola dönüm durdum ezan okunurken uyuya kalmışım

Kızlar buda benim kızımın park yatagı bayanssulusmile

zeymurancım güle güle kullansın bebeiş yatağını ve tüm alan annelerimiz iyi günlerde kullansınlar bu kraftın yatağının boyu kısa diye duydum kaç cm acaba

zeymuran güle güle kullan canım pek şekermiş...
Allah sağlıkla uyuyacağı günleri göstersin inşallah opuyorumnanaktan

kızlar bebeğin eşyalarını taşımak için bebek çantası aldınız mı?
ben dün baktım, fiyatları çok pahalı geldi de...
birde ben sırt çantası gibi olanların daha kullanışlı olacağını düşündüm ama sizinde fikrinizi almak isterim...

slm kızlar ben de izindeyim artık bugünden itibaren hihoyyyt kızımın boyu 42 cm olmuş ama kafaiçindeki sıvı hala var 8 mm :çok üzgünüm:

slm kızlar ben de izindeyim artık bugünden itibaren hihoyyyt kızımın boyu 42 cm olmuş ama kafaiçindeki sıvı hala var 8 mm :çok üzgünüm:

oh canım izninin tadını çıkar.... opuyorumnanaktan
boyununda maşallahı var
kafa içindeki sıvı ne demek canım anlamadım? kaçırmışım herhalde bilmiyorum.
çok geçmiş olsun...

canım bende almadım ama bende sırt cantası almayı duşunuyorum daha rahat tasınır güzel yanında filesi olan biberon fılan için 2/3 gözlü bişi düşünüyorum bana daha kullanışlı gelıyo

ben henüz almadım canım ama düzgün birşey 60 tan başlıyor sırtta taşınan değilde şöyle sapı geniş kendide orta boylu olanlar güzel resmini koymak lazım chiconunkiler var ama onlar penye battaniye koymak lazım mesela onu almaz küçük ben ne küçük nede büyük olmasın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…