2010 Temmuz Anneleri : )

aynı şey benimde kafama takıldı şimdi... :uhm:

aynı şey benimde kafama takıldı şimdi... :uhm:

ya cnm gerçekten benımde takıldı sonuçta normal ultrason siyah beyaz ben bile bazen bebişi zor seçiyorum sadece 1 kere 19.haftada 3.boyutluda renklı dopplere girdim tedirgin olmuyo degilim bana saglıklı gelişimi güzel deyip duruyo doktor ya görmüyosa bilmiyorumkismile

ben geçen hafta başka bir doktora gittim renkli fotoğraf alayım diye. o doktorda kontrol etti birşey yok dedi . ama buna rağmen takıldım. birdaha da 15 gün sonra randevum. epeyde var.
gittiğimde sorucam.

cnm bizimkide aynısı ama altında öle fırfırı yok 5 yaşına kadar kullanılabilirmiş satıcı öle söledi sen kaça aldın merak ettim cnm biz sankı pahalıya aldık 350 tlye boshayallersmile

Canım ben netten aldım.. daha dogrusu abim almıs bana sanırım 290 tl.. Ama 2 yasından fazla kullanabilecegıni sanmıyorum boshayallersmile en fazla 2 bucuk olmadı 3 bayanssulusmile

Canım ben netten aldım.. daha dogrusu abim almıs bana sanırım 290 tl.. Ama 2 yasından fazla kullanabilecegıni sanmıyorum boshayallersmile en fazla 2 bucuk olmadı 3 bayanssulusmile

cnm arakatı kalktıktan sonra park yatagın alt tarafta yatıyo bebiş biliyosun 5 yaşına kadar kullanılır dedi valla adam bakalım sıgarsa zaten yatar kaydirigubbakcemile3

ben geçen hafta başka bir doktora gittim renkli fotoğraf alayım diye. o doktorda kontrol etti birşey yok dedi . ama buna rağmen takıldım. birdaha da 15 gün sonra randevum. epeyde var.
gittiğimde sorucam.

cnm sen girmişsin renklıye doktor ii dediyse iidir ama normal ultrasonda anlayabilirlermi bu iş kafamı karıstırdı bende sorucam ama 20 günüm var boshayallersmile

cnm arakatı kalktıktan sonra park yatagın alt tarafta yatıyo bebiş biliyosun 5 yaşına kadar kullanılır dedi valla adam bakalım sıgarsa zaten yatar kaydirigubbakcemile3

canım benimkinin boyu 107 cm.. alt kata inse bile boydan rahat yatabilecegini sanmıyorum 5 yasında bilmiyorumkismile

canım benimkinin boyu 107 cm.. alt kata inse bile boydan rahat yatabilecegini sanmıyorum 5 yasında bilmiyorumkismile

anladım cnm ben cmsi nedir bilmiyorum okumadım kagıdı bakmadım yani hele bi dogsunlar o günleri görelimde sıgmazlarsa alırız yeni yatak allahın izniyle görelim yeterkı o günleri :Saruboceq:

Ben de bugün son üç haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım.Ben memlekette yapacağım doğumu.Temmuz başında gideceğiz.Ailemin yanında kalacağız bir müddet.Sen niye memleketinde yapmayı düşün müyorsun?Sonuçta yaz tatiline de geliyor.

kızlar 2 boyutlu ultrasonda görünüyor bir sorun varsa 28. haftaya kadar benimkinin de normaldi 28. haftada ortaya çıktı bu durum.doktorunuz detaylı inceliyorsa,güven veriyorsa sorun yoktur bence

kızıma dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

dualarımız seninle canım merak etme :Saruboceq:
hepimizin bebekleri sağlıklarıyla doğsunlar inşallah :Saruboceq:

Oya maşallah oğluna.Allah uzun ömür versin.Erken doğan bebekler zeki olur derler.İnşallah senin oğlun da vatana millete hayırlı bir insan olur.:Saruboceq:

Canım ailemde Bursa merkezde diil.Onlar da benim gibi ilçedeler özel hastane falan yok.
Ve çok rahat bi ailem yok oraya gidersem erken doğum falan yapabilirim dedemizin ekonomik problemleri bize çok yansır eğer gidersek.
Ve annemin evi çok sıcak oluyor.Hem 3 hafta kala kalkıp da 16 saat yol gidemem ki.
Evimde olmak istiyorum,gelen bana gelebilir.
Annem geliyo zaten,okullar kapanınca inşallah.
Senin adına sevindimcanım rahat edeceksen git tabi.
Üst komşum da gidiyor ailesinin yanına mesela.
Ama ben sizin kadar şanslı diilim.Buna da üzülmüyor diilim.
Ailelerinizin kıymetini bilin.
Bugüne kadar ailemin hiç bir desteğini görmedim köstek olmasınlar yeter,hep ben onlara destek olmaya çalıştım kimi kez eşimle aramın açılmasını göze alarak.
Yani mevzular uzun böyle bi zamanda gidip stres yaşamak istemiyorum.

Kızlar buda benim kızımın park yatagı bayanssulusmile

Benim oğlumun yatağının aynısı sadece bizim ki lacivert turkuaz renklerde.
çok kullanışlı dimi canım sallanması için ayaklarına aparatını taktınız mı?Çok güzel beşik gibi oluyo o zaman.
Bide ışık,ses,titreşimli olması çok hoşuma gitti.
Güle güle kullanın siz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…