cnm bebegine rabbim saglık versin inşallah düzelir şimdi benım kafama takılan normal ultrasonda bakıyo doktor bana en son 19.haftada 3 boyutlu renklı doppplere girdim kafa içinde su toplanması normal ultrasonda gözükürmü doktor saglıklı deyıp deyip duruyo ama normal ultrasonda belli olurmu ki anlayamadım boshayallersmile
aynı şey benimde kafama takıldı şimdi... :uhm:
ya cnm gerçekten benımde takıldı sonuçta normal ultrason siyah beyaz ben bile bazen bebişi zor seçiyorum sadece 1 kere 19.haftada 3.boyutluda renklı dopplere girdim tedirgin olmuyo degilim bana saglıklı gelişimi güzel deyip duruyo doktor ya görmüyosa bilmiyorumkismile
cnm bizimkide aynısı ama altında öle fırfırı yok 5 yaşına kadar kullanılabilirmiş satıcı öle söledi sen kaça aldın merak ettim cnm biz sankı pahalıya aldık 350 tlye boshayallersmile
Canım ben netten aldım.. daha dogrusu abim almıs bana sanırım 290 tl.. Ama 2 yasından fazla kullanabilecegıni sanmıyorum boshayallersmile en fazla 2 bucuk olmadı 3 bayanssulusmile
ben geçen hafta başka bir doktora gittim renkli fotoğraf alayım diye. o doktorda kontrol etti birşey yok dedi . ama buna rağmen takıldım. birdaha da 15 gün sonra randevum. epeyde var.
gittiğimde sorucam.
Burası çok sıcakkkkkkkkkkk
cnm arakatı kalktıktan sonra park yatagın alt tarafta yatıyo bebiş biliyosun 5 yaşına kadar kullanılır dedi valla adam bakalım sıgarsa zaten yatar kaydirigubbakcemile3
canım benimkinin boyu 107 cm.. alt kata inse bile boydan rahat yatabilecegini sanmıyorum 5 yasında bilmiyorumkismile
kızlar bu da benim OZANIM http://hizliresimyukle.com/showpic-9689/100_1189.jpg
Günaydın arkadaşlar.
Yaa çok sinirliyim.
Hastaneye gittim.Doktorum izinli.1 hafta.Eşi doğum yapmış.Tamam çok normal tabiki eşinin yanında olacak.
Eşi ve kendi de şu an Samsundalar.
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asıl haber bu adam şimdi çocukları da olunca tayin istemeye karar vermiş.
Samsuna tayin istiyomuş.
Yaaa ben bu adama sordum böyle bi durum var mı tayin istemeyi düşünüyormusunuz diye.
Bana yok yok senin doğumunu ben yaptırıcam dedi.
Utanmaz sırf müşteri kaybetmemek için son zamanlarda bana yaptığına bakarmısınız.
Şimdi bu saatten sonra doktor değiştir.
Ve buradaki doktorlar da çok kaprisli eeee kendi doktorun tayin istedi bize kaldın muhabbeti yapıyolarmış.
Öfff son aylarda yaşanacak şey mi bu?
Raporumu almaya gitmiştim onu da alamadım.Öğleden sonraya kaldı randevum.
Yaa çok sinir oldum şimdi.
ya cnm gerçekten benımde takıldı sonuçta normal ultrason siyah beyaz ben bile bazen bebişi zor seçiyorum sadece 1 kere 19.haftada 3.boyutluda renklı dopplere girdim tedirgin olmuyo degilim bana saglıklı gelişimi güzel deyip duruyo doktor ya görmüyosa bilmiyorumkismile
kızlar 2 boyutlu ultrasonda görünüyor bir sorun varsa 28. haftaya kadar benimkinin de normaldi 28. haftada ortaya çıktı bu durum.doktorunuz detaylı inceliyorsa,güven veriyorsa sorun yoktur bence
kızıma dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
Canım ailemde Bursa merkezde diil.Onlar da benim gibi ilçedeler özel hastane falan yok.Ben de bugün son üç haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım.Ben memlekette yapacağım doğumu.Temmuz başında gideceğiz.Ailemin yanında kalacağız bir müddet.Sen niye memleketinde yapmayı düşün müyorsun?Sonuçta yaz tatiline de geliyor.
Kızlar buda benim kızımın park yatagı bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?