hiç üüzlme canım bunda bişi yok..bende hamile kalmak için uğraştım hemen istiyoduk bebek...her ay adet olduğumda ağlıyodum suratım ekşiyodu ama evlendik 4 ay içinde kaldım..şimdi 6 aylık yaramaz...sende böle olursun bir bakmışsın kucağında...bir bakmışsın masa altında...gece viyak viyak :):))
hiç takma kafana...aklından çıkar sanki yaşanmamış gibi...zor ama böle yapmak zorundasın farzet kalmadın hamile...yaşanmadı o olumsuzluklar tamam mı?
ne demek canım aşk olsun...burda hepimiz yaklaşık ayrı sorunları aynı üzüntüleri yaşadık yaşayanlarda vardır yada yaşayacaak bir sürü kişiler var...canım haklısın ama tek korkum tekrar dış gebelik olmak..bunda dolayı çok korkuyorum.önceden 2 tüpüm vardı şimdi 1.yani hem bebeği hem tüpü kaybettim...şuan bu tüptede dış gebelik olursa yine alınırsa diye korkuyorum..1ay sonra dr. gidicem ve diğer tüpün ne durumda olduğunu öğrenicem.sorun varmı yokmu diye..ve artık hamile kalma şansım her ay değilde 2 ayda bir olcak...neyse canım yinede biraz olsun içimi rahatlattığın için teşekkür ederim......a.s.
kızlarrr şu ikili test olayı hakkında fikirleriniz ne yaptığım araştırmalarda ve çevremde gördüğüm kadarıyla biraz kararsız kaldım.
ne demek canım aşk olsun...burda hepimiz yaklaşık ayrı sorunları aynı üzüntüleri yaşadık yaşayanlarda vardır yada yaşayacaak bir sürü kişiler var...
sen dediğim gibi odaklanma..doktorun zaten sana tavsiyelerde bulunur,dış gebelik nasıl oluyor bilimsel pek fikrim yok,spermlerin tam içerde tutunamaması gibi birşey olsa gerek yani ne biliyim...iyi düşün iyi şeyler olsun birincisi öle oldu diye 2.bebekte öle olabilir diye bir kesinlik olamaz...sağdan soldan yakın çevreden gelen laflar da olur şimdi bence takma...dinleme bile naniknanik
doğal boyaların içinde de kimyasal maddeler varmış ama geçenlerde netten baktım.saç boyatmanın zararı yok yazıyordu..hamilelikte zararlarına ilişkin hiç bir bilimsel kanıt bulunamamamıştır yazıyordu.
mrb arkadaşlar.......uzun süredir ortalama 1 aydır giremiyorum bu sayfaya sizlerden çok uzak kaldım önceki yazılanlara baktımda ben en son 11 kasımda girmişim..en son o tarihte paylaşımda bulunmuşum....ve bu saate kadarda yazdıklarınızı okumaya çalıştım ..bazen ayrıntılı bazende atlayarak...şuan ruhsal durumum çok iyi değil...aslında iyiydim.ama en son yazdıklarımı okuyunca nerdeyse ağlayacaktım...ben dış gebelikmişim..son paylaşımda bulunduğumdan 1gün sonra dr. gidecektim.zaten dr. gittikten ve dış gebelik olduğumu öğrendikten sonra beni hemen acil hastaneye yatırdılar .1 hafta ilaç tedavisi oldum..bebeğin değerlerinin düşmesi beklendi ve bebeğin değeleri düşerken de maalesef 17.gün tüpüm yırtıldı.acil ameliyata alındım..tabi bu arada hiç hastaneden çıkmadım.ameliyattan 4 gün sonra yani hastaneye yattıktan 21 gün sonra hastaneden çok şükür çıktım ..fakat tüpümün biri alındı...dr. halen normal hamile kalma olasılıpımın yüksek olduğunu söylüyor..ama ben çok korkuyorum.1 ay sonra gidip tekrar muayene olup diğr tüpümün ne durumda olduğunu öğrenip ona göre tekrar bebek yapmayı istiyorum...hemde çok istiyorum..çok korktuğum halde ve dış gebelik riskinin tekrar olmaolasılığına rağmen halen çok istiyorum.üstelik bu bebeği birkaç aydır istiyorduk ve ç0k büyük bir istekle beklemiyordum..ama şimdi onu kaybettikten sonra isteğim arttı.hamilelik mutluluğunu sadece 1 hafta yaşabildim...4 kasımda hamile olduğumu öğrendim 12 kasımda dış gebelik olduğunu...bunları hem rahatlamak için hemde bir dahaki bebekte dikkatli olmanız için paylaşıyorum...artık benim adımı silebilirsiniz.....inşallah Allah çok aratmadan sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olurum....Allah hepinize bebeklerinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin....ikiz annelerinide tebrik ediyorum...bende ikiz annesi olmayı çok istemişimdir...belki arada bir bu sayfaya gelirim...ama önceki halim aklıma gelip çok üzülüyorum...hepinize hayırlı geceler...şuan hepiniz tatlı rüyalarınızdasınız.......
herkeze iyigünler....... benim dr dün istedi ikili testi ben yaptırıcam atlamak istemiyorum
ah canım çok geçmiş olsun... dilerim allah sana en kısa zaman da bir bebek versin:teselli:
canım arkadaşımın bebeğini alacaklardı o test sonuçlarına dayanarak aldırmadı. nurtopu gibi maşallah hiç bişeyi yok. sonuçlar güvenilir olmuyor. sonuçta çoğumuz özel hastaneye yada özel doktorlara gidiyoruz ve bu konularda işi iyice ticarete dökmüş durumdalar. eşimin kuzenleri doktor ve onlar bile bunları söylüyor. hatta eşlerinede yaptırmadılar.
Ayyy şimdi takvimi me dikkat ettim 11. haftaya giriyorumdelikafadulden
Ayyy şimdi takvimi me dikkat ettim 11. haftaya giriyorumdelikafadulden
Bamm Bammmm
Geçmişi okudum cnmm
Pek güsel şeyler yok maalsef
Çok şükkür bugunlerde daha iyiyima
11. haftaya giriyosun demek Maşallahhhh senin yakında cinsiyetide belli olur :):):)
ay eveeeeett.. ben de seninle aynıyım.. ama benim sat daha erken.. geç döllenme olmuş.. sanırım aynı gün doğuracaz:)
ben doğumdan çooooooooooooooooooooooookkkkkkkk korkuyorum kabus oldu resmen uyku uyuyamıyorum.. sezeryana karar verdim sanırım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?