2010 Temmuz Anneleri : )

canım haklısın ama tek korkum tekrar dış gebelik olmak..bunda dolayı çok korkuyorum.önceden 2 tüpüm vardı şimdi 1.yani hem bebeği hem tüpü kaybettim...şuan bu tüptede dış gebelik olursa yine alınırsa diye korkuyorum..1ay sonra dr. gidicem ve diğer tüpün ne durumda olduğunu öğrenicem.sorun varmı yokmu diye..ve artık hamile kalma şansım her ay değilde 2 ayda bir olcak...neyse canım yinede biraz olsun içimi rahatlattığın için teşekkür ederim......a.s.

ne demek canım aşk olsun...burda hepimiz yaklaşık ayrı sorunları aynı üzüntüleri yaşadık yaşayanlarda vardır yada yaşayacaak bir sürü kişiler var...
sen dediğim gibi odaklanma..doktorun zaten sana tavsiyelerde bulunur,dış gebelik nasıl oluyor bilimsel pek fikrim yok,spermlerin tam içerde tutunamaması gibi birşey olsa gerek yani ne biliyim...iyi düşün iyi şeyler olsun birincisi öle oldu diye 2.bebekte öle olabilir diye bir kesinlik olamaz...sağdan soldan yakın çevreden gelen laflar da olur şimdi bence takma...dinleme bile naniknanik

yok spermin tutunamaması değil.bebeğim tüpte büyüyordu hatta 2 haftada kalbi attı...

Herkese mutlu bir gün diliyorum:)))
Liyadoracım ben senden aldığım gazla saçlarımı arife günü boyattım bile....tabi dr da sordum 5.aya kadar dip boya yaptırma dedi..bende balyaj yaptırdım süper oldu..böylece o yarısı sarı yarısı kızıl acayip renkten kurtulmuş oldum..:dance:

ah canım çok geçmiş olsun... dilerim allah sana en kısa zaman da bir bebek versin:teselli:

herkeze iyigünler....... benim dr dün istedi ikili testi ben yaptırıcam atlamak istemiyorum

ben yaptırmayı düşünmüyorum kafamı bulandırıp ne kendimi ne bebeğimi üzmek istemiyorum. çünkü testlerin güvenilirliğine inanmıyorum.

ay ben şimdi anlamadım niye ikili,üçlü teste karşısınız ki? ne bize zararı var nede bebişlerimize:uhm:

canım arkadaşımın bebeğini alacaklardı o test sonuçlarına dayanarak. aldırmadı, nurtopu gibi maşallah hiç bişeyi yok. sonuçlar güvenilir olmuyor. sonuçta çoğumuz özel hastaneye yada özel doktorlara gidiyoruz ve bu konularda işi iyice ticarete dökmüş durumdalar. eşimin kuzenleri doktor ve onlar bile bunları söylüyor. hatta eşlerinede yaptırmadılar.

Son düzenleme:

hımm şimdi anladım yani çıkacak sonuca güvenmiyosunuz...ben kızımda yaptırmıştım şimdide zamanı gelince yaptırıcam..bu konuda pek aynı düşünmüyorum..şekerim bi de şimdi durup duruken yok ben yaptırmıcam dersem hem dr un hemde eşimin dırdırını çekemem vallahi..:bbo:

Ayyy şimdi takvimi me dikkat ettim 11. haftaya giriyorumdelikafadulden

opuyorumnanaktan evet canımmm hadi hayırlı olsun :))) valla canım testler konusunda eşimle birlikte karar verdik ense kalınlığına baktırıcaz ama diğerlerini yaptırmıcaz.

dediğim gibi canım ben yaptırıcam...ben bitek amniosentez e karşıyım o da tehlikeli bişey olduğu için...onun dışında zaten biçok test yaptırıyoruz, ne biliyim onlarındamı sonucuna güvenmiyelim o zaman? hep şüphe de olmazki canım dimiakannehir

Bamm Bammmm
Geçmişi okudum cnmm
Pek güsel şeyler yok maalsef

Çok şükkür bugunlerde daha iyiyima
11. haftaya giriyosun demek Maşallahhhh senin yakında cinsiyetide belli olur :):):)

Ayyy şimdi takvimi me dikkat ettim 11. haftaya giriyorumdelikafadulden

ay eveeeeett.. ben de seninle aynıyım.. ama benim sat daha erken.. geç döllenme olmuş.. sanırım aynı gün doğuracaz:)
ben doğumdan çooooooooooooooooooooooookkkkkkkk korkuyorum kabus oldu resmen uyku uyuyamıyorum.. sezeryana karar verdim sanırım:Saruboceq:

Bamm Bammmm
Geçmişi okudum cnmm
Pek güsel şeyler yok maalsef

Çok şükkür bugunlerde daha iyiyima
11. haftaya giriyosun demek Maşallahhhh senin yakında cinsiyetide belli olur :):):)

evvveet inşallah..tabi önce sağlıklı olsun ben kızmı 12.haftada öğrenmiştim..bakalım dr ocağın ilk haftasına verdi randevuyu o zaman söylerim dedi..:ecrin_bebek:

ne güzeeel:)))korkma canım doğumdan(demesi kolay tabi diyosun şimdi)..ben kızmı epidural sezaryanla doğurmuştum vallahi nasıl oldu anlamadım bile..sonra pek ağrım filanda olmadı 1 gece kaldım hastanede ertesi gün evimize geldik inanmazsın ama banyo bile yaptım..hiç yatmadım evdede belkide ben biraz arsızım,herkes bana sen ne biçim lohusasın yat filan dedi ama ben günlük hayatıma devam ettim..yani bebek izin verdiği müddetce:teytey:

evet cnm sağlıcakla dogsunlarda Allahın izniyle...kız erkek fark etmez dediğin gibi...
Bişeyler almıcam ama ( dayanamayıp alırsamda ) ben Allah izin verirse ögrenmek istiyorum cinsiyetini şimdidenhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

senin çok şükür 1 kızın varmışş Allah inşallah şimdide erkek nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…