saglıklı haberlerle gel canım..:Saruboceq:
Bence haftana gore 2 kıloyo gecmıstir bebişin :ecrin_bebek:
en son ne kadardı ?
evet canım ya bende de oluyo ve özellikle kasık bölgesinde hissediyorum yani bayağı aşağıda. ve öyle üzülüyorum ki sanki hıçkırınca rahatsız oluyomuş yavrucum gibi geliyo bilmiyorumkismile
sen nerde hissediyosun hıçkırıkları?
benim bebeğimin başı yukardaydı ya hıçkırıkları aşağıda hissedince acaba döndü mü normal pozisyona diyorum ne dersin
kızlar bolulu hasan ustanın reklamında nihat doğan oynuyor ay sinir oluyorum her tv ye çıktığında geriyor beni.. gördünüzmü reklamı ? yakışsa bari.. lülülülülülü
bence de geçmştir canım zaten önemli olan da sağlıklı olması
o yüzdenn takma canım kafana
biz de inşallah perşembe gideceğiz doktora
kızlar bolulu hasan ustanın reklamında nihat doğan oynuyor ay sinir oluyorum her tv ye çıktığında geriyor beni.. gördünüzmü reklamı ? yakışsa bari.. lülülülülülü
ayy görmedim ama bolulu deyinceeee aklıma dondurma geldi gene
100 kilo oldum hala dondurma derdindeyim cokacimcoook
ayy görmedim ama bolulu deyinceeee aklıma dondurma geldi gene
100 kilo oldum hala dondurma derdindeyim cokacimcoook
Bende pazartesi gidicem dr.a
nst için gel dedi dr. 15 gunde..
Ama kafama takıla birşey var .. dr. sadece nstye baglanıp sonucu bana gostereceksin dedi...
Ultrasona koymıcam dedı... neden dedim.. bebek oksijensiz kalmasın dedi...bilmiyorumkismile olabildiğince son haftalar az bakacakmış ultrasonda ...CADIARZU
Ben kızımın 15 gunde ne kadar kilo aldıgını merak ediyor ve bebeımı gormek ıstoıyorum...
Bu dr. beni sallıyor mu acaba :umursamaz:
Bu arada dun itibariyle tam 30 kiloya ulaştım :roflol::roflol: Ayyy sinirlerim bozulduu... sırnaşık şey
HAYIRLISIYLA dogursaydık biiiirrr :Saruboceq:
oldunmu kız o kadar?? merak etme gider onlar gider... bende 71 de çakıldım kaldım çok şükür inan 1-2 haftadır tartılmaya korkuyordum. artacak biliyorum ama hiç değilse yavaş yavaş artsın di mi kaydirigubbakcemile3 21 kg aldım şaka gibi.. üzülme bak hamileliğin bize hediyesi bunlar :CüvCüv:
herkezin temel sorunu kilo bence kızlarrr :) amannnn veririz herhaldee ay kızlar gecen bir kadın gördüm 2 kızı var ve bir kızı benm yaşımda yani 23 yaşında kızı yaklaşık 90 falan kılosu ... annesini gördümmm sanki 23 yaşında gibi annesi olduğunu düşünmedim hiç incecik dal gibi o süs o bakımm maşallahhh ne basen ne popo ne gobek maşallah maşallahhh saçlar cildii inanın görsenızzz 23-24 yaşlarında gibi kendime baktım birde ağlamak geldi içimden
merhaba herkese ...
dünden beri kasıklarımda bir sancı var. bugün doktoru aradım minoset iç 2 saat sonra ara beni tekrar dedi. geçmesini bekliyorum.
şu andada şiddetli bir şekilde belim ağrıyor. offf tırsıyorum ya mafoldumben
ben de kendimi bir garip hissediyorum
bir de çatkladsım selülit oldummm offf
aynaya sadece göbüşüm için bakıyorum bir tek o güzel sanki
merhaba herkese ...
dünden beri kasıklarımda bir sancı var. bugün doktoru aradım minoset iç 2 saat sonra ara beni tekrar dedi. geçmesini bekliyorum.
merhaba herkese ...
canım birkaç gündür bende de var o
ben hiç aramadım ben 36. haftada olduğum için olabilir diye düşünmüştüm
niye minoset verdi ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?