2010 Temmuz Anneleri : )

benimkide bazen düzleşiyor sanırım bebişin içerdeki pozisyonuyla alakalı bazen öne doru sipsivri bazen yanlara doru yayılmış oluyor. cedrix kaç haftalıksın canım eğer 32 yi geçtiysen 2000 gram olmuştur inşallah rahat ol hayırlı haberlerle geleceğine eminim :1hug:

saglıklı haberlerle gel canım..:Saruboceq:
Bence haftana gore 2 kıloyo gecmıstir bebişin :ecrin_bebek:
en son ne kadardı ?

bence de geçmştir canım zaten önemli olan da sağlıklı olması
o yüzdenn takma canım kafana
biz de inşallah perşembe gideceğiz doktora

kızlar bolulu hasan ustanın reklamında nihat doğan oynuyor ay sinir oluyorum her tv ye çıktığında geriyor beni.. gördünüzmü reklamı ? yakışsa bari.. lülülülülülü

kızlar bilmiyorum sizde de oluyor mu 2-3 gündür çok korkuyorum
geceleri uyuyamıyorum
bir an sancım tutacakmış gibi hissediyorum
dün gece rüyamda diyorlardı ki
erken doğacağını tahmin etmediler herhalde hiçbirşeyi hazır değil
off bir tarafımda bir tarafıma dönüyorum
eşim diyor ki bişey mi oldu
her seferinde ama
dedim ki ne yapsak bundan sonra ayrı mı yatsak ona da üzülüyorum işe gidecek uyuyamıyr hiç

canım benim bebeğim döndü ve ben kasık bölgesinde hissediyorum hıçkırıkları.
senin de dönmüştür büyük ihtimalle:)

kızlar bolulu hasan ustanın reklamında nihat doğan oynuyor ay sinir oluyorum her tv ye çıktığında geriyor beni.. gördünüzmü reklamı ? yakışsa bari.. lülülülülülü

ayy görmedim ama bolulu deyinceeee aklıma dondurma geldi gene
100 kilo oldum hala dondurma derdindeyim cokacimcoook

bence de geçmştir canım zaten önemli olan da sağlıklı olması
o yüzdenn takma canım kafana
biz de inşallah perşembe gideceğiz doktora

Bende pazartesi gidicem dr.a
nst için gel dedi dr. 15 gunde..
Ama kafama takıla birşey var .. dr. sadece nstye baglanıp sonucu bana gostereceksin dedi...
Ultrasona koymıcam dedı... neden dedim.. bebek oksijensiz kalmasın dedi...bilmiyorumkismile olabildiğince son haftalar az bakacakmış ultrasonda ...CADIARZU
Ben kızımın 15 gunde ne kadar kilo aldıgını merak ediyor ve bebeımı gormek ıstoıyorum...
Bu dr. beni sallıyor mu acaba :umursamaz:

Bu arada dun itibariyle tam 30 kiloya ulaştım :roflol::roflol: Ayyy sinirlerim bozulduu... sırnaşık şey
HAYIRLISIYLA dogursaydık biiiirrr :Saruboceq:

oldunmu kız o kadar?? merak etme gider onlar gider... bende 71 de çakıldım kaldım çok şükür inan 1-2 haftadır tartılmaya korkuyordum. artacak biliyorum ama hiç değilse yavaş yavaş artsın di mi kaydirigubbakcemile3 21 kg aldım şaka gibi.. üzülme bak hamileliğin bize hediyesi bunlar :CüvCüv:

Allah Allah ne alaka acaba her gittiğimizde hem NST ye hem de ultrasona sokuyor bizi
her doktorun uygulaması farklı işte

Bu arada dun itibariyle tam 30 kiloya ulaştım :roflol::roflol: Ayyy sinirlerim bozulduu... sırnaşık şey
HAYIRLISIYLA dogursaydık biiiirrr :Saruboceq:

ben de en son 95 kiloydum topalmda 25 kilo almış oldum
bakalım perşembe tartılınca görücez sanırım ben de 28 kilo falan almış oldum
Allahtan az kaldı yoksa bilmiyorum sonumuz ne olacaktı guclubacismile

herkezin temel sorunu kilo bence kızlarrr :) amannnn veririz herhaldee ay kızlar gecen bir kadın gördüm 2 kızı var ve bir kızı benm yaşımda yani 23 yaşında kızı yaklaşık 90 falan kılosu ... annesini gördümmm sanki 23 yaşında gibi annesi olduğunu düşünmedim hiç incecik dal gibi o süs o bakımm maşallahhh ne basen ne popo ne gobek maşallah maşallahhh saçlar cildii inanın görsenızzz 23-24 yaşlarında gibi kendime baktım birde ağlamak geldi içimden

en son 95 tim işte canım şuan 98 olmuşumdur 100 e ne canımmmm :roflol:
maşallahımız var canım
bebek 2,5 - 3 kilo aldığım kilo 28

ben de kendimi bir garip hissediyorum
bir de çatkladsım selülit oldummm offf
aynaya sadece göbüşüm için bakıyorum bir tek o güzel sanki

merhaba herkese ...

dünden beri kasıklarımda bir sancı var. bugün doktoru aradım minoset iç 2 saat sonra ara beni tekrar dedi. geçmesini bekliyorum.
şu andada şiddetli bir şekilde belim ağrıyor. offf tırsıyorum ya mafoldumben

canım benmm korkmaaa sakin olll ama sen bilgisayr başında ne yapıorsun uzanmalı ayaklarını yukarı kaldırmalısın ağrıları dindirmenın tek yolu canımmm hadi kalk pc başındann şekerimm..........
doktorunuda aramıssın geçmezse ararsın tekrar gidersinn dinlenmezzsen sancılar artar

ben de kendimi bir garip hissediyorum
bir de çatkladsım selülit oldummm offf
aynaya sadece göbüşüm için bakıyorum bir tek o güzel sanki

canım kılolar işte ayaklardaa şiştiiiiii birtek yüzümde değişiklik yok benm diğer yandan vudumun heryeri evrim geçirmiş gibi

canım birkaç gündür bende de var o
ben hiç aramadım ben 36. haftada olduğum için olabilir diye düşünmüştüm
niye minoset verdi ki acaba

hg nazocum Allah allah nolduki acaba sana ayaklarını ya da kendinimi üşüttün acaba farkında olmadan ?? üzüldüm bende şimdi. sen hemen ayaklarının altına yastık oy güzelce yat dinlen kalkmadan bence.. acil şifalar dilerim :Saruboceq:

canım birkaç gündür bende de var o
ben hiç aramadım ben 36. haftada olduğum için olabilir diye düşünmüştüm
niye minoset verdi ki acaba

valla sorgulamak aklıma bile gelmedi inan neden minoset verdiğini ....
vardır bir bildiği...
ben 32. haftamdayım. daha erken değil mi bu tip kasılmalar, sancılar için???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…