Yaa aslında şimdi müdüre gidip izin istemeye de utanıyorum.
Mız mız çocuklar gibi.
Karnım ağrıyo eve gidebilirmiyim demek zor geliyo.
biraz bişiler yedim daha iyi gibiyim.
Herkesee günaydınlarrr...
Biz geldikkk...2 gün tatilden sonra buradayız...
herkes iyidir inş...
Bir geçmişe göz atıp geliyorumm kızlar...
Arkadaşlar,merhaba,02.10.2010 da öğleden sonra dünyaya geldi bebeklerim,spinal anestezi ile..1 gün yoğun bakımda kaldım..Dikiş yerlerim acıyor hala..İkizler topiğine yazmıştım bir kaç şey,buraya da yazacaktım ama moralimi bozan bir iki şey olunca daha fazla yazamadım..bebeklerimin durumu iyi çok şükür..Solunum sıkıntıları yok..Ancak emme refleksleri yeterli değil,çabuk yoruluyorlar..bu yüzden 1 hafta gözetim altında başka bir hastanede tutulmalarını öngördü çocuk doktorlarımız..Kızım 1780,oğlum da 1680 gr civarı şu an..Onları sağlıkla kucaklayacağım zamanı sabırsızlıkla bekliyorum..Süt sağmaya çalışıyorum ancak sanırım şu ilk süt dedikleri sarımsı bir sıvı çıkıyor daha..Süt arttırma yöntemlerini araştırmam gerek en kısa zamanda....Şu an hala hastanedeyim...
hoşgeldin şeker :))
herkese günaydınlar
hayırlı cumalar....
kızlar günaydınn...
geçmişe bakamadım.hemen yazıyorum size.umarım herkes iyidir.
biz dün doktora gittik.oğlum 2743 gr olmuş:)doktor böyle giderse 3,5-4 kg arası doğar dedi.ultrasonda saçlarını bile gösterdi.bebegim başaşağı dönmüş ama erken dogum tehditi yok suan dedi.sadece bebek biraz iri dedi.nasıl güzel uyuyordu inanamazsınız:)öptüm hepinizi.
günaydın kızlar
biz de dün 5 hafta daha çalışlabilir raporumuzu aldık
kızlar benim kuzucum 2360 gr olmuş :)
bundan sonra 15 günde bir doktorumuza gidicez ve nst ye gircez :)
günaydın kızlar.bugün bende kötüyüm kalkar kalkmaz çıkardım :çok üzgünüm: karnıma ağrılar girdi öğürürken
kızlar günaydınn...
geçmişe bakamadım.hemen yazıyorum size.umarım herkes iyidir.
biz dün doktora gittik.oğlum 2743 gr olmuş:)doktor böyle giderse 3,5-4 kg arası doğar dedi.ultrasonda saçlarını bile gösterdi.bebegim başaşağı dönmüş ama erken dogum tehditi yok suan dedi.sadece bebek biraz iri dedi.nasıl güzel uyuyordu inanamazsınız:)öptüm hepinizi.
günaydın kızlar
biz de dün 5 hafta daha çalışlabilir raporumuzu aldık
kızlar benim kuzucum 2360 gr olmuş :)
bundan sonra 15 günde bir doktorumuza gidicez ve nst ye gircez :)
aYY BEN DE ÖYLEYİM AMA ÇIKARAMIYORUM DA İÇİM DE BÜYÜYO YEDDİKLERİM.
Üşüttük herhalde evdesin sen dimi uzan dinlen.
kıslarrrr son kontrolümüzde oğluşum bize poz verdi :)))
MAŞALLAHHHHH 41 KERE ÇOK TATLI VALLAHİ ARTİST GİBİ ŞU DUDAKLARA BAK NASI ŞİŞİRMİŞ ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?