2010 Temmuz Anneleri : )

Yaa aslında şimdi müdüre gidip izin istemeye de utanıyorum.
Mız mız çocuklar gibi.
Karnım ağrıyo eve gidebilirmiyim demek zor geliyo.
biraz bişiler yedim daha iyi gibiyim.

canım eğer kötüysen kesinlikle izin al artık ağırlaştık valla benimde karnım ağrıyor sanki çok yorulmuşum gibi sabah eşimi işe göndermeye bile kalkamadım ( şimdide internet bağlantısı yapılınca yatakta uzandım size bakıyorum. günlerdir uzak kalınca kendimi tutamadım :))

Herkesee günaydınlarrr...
Biz geldikkk...2 gün tatilden sonra buradayız...
herkes iyidir inş...
Bir geçmişe göz atıp geliyorumm kızlar...

kızlar günaydınn...
geçmişe bakamadım.hemen yazıyorum size.umarım herkes iyidir.
biz dün doktora gittik.oğlum 2743 gr olmuş:)doktor böyle giderse 3,5-4 kg arası doğar dedi.ultrasonda saçlarını bile gösterdi.bebegim başaşağı dönmüş ama erken dogum tehditi yok suan dedi.sadece bebek biraz iri dedi.nasıl güzel uyuyordu inanamazsınız:)öptüm hepinizi.

günaydın kızlar
biz de dün 5 hafta daha çalışlabilir raporumuzu aldık
kızlar benim kuzucum 2360 gr olmuş :)
bundan sonra 15 günde bir doktorumuza gidicez ve nst ye gircez :)

canım çok sevindim senin ve bebeklerin iyi olmasına.çok dua ettik hepimiz sizin için.Rabbim sağlıkla kavuşturdu bak meleklerini.eve de götürürsün inş. en yakın zamanda sağlıkla...hayırlı olsun tekrar..Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeklerini

hoşgeldin şeker :))

Hoşbulduk canım...​

herkese günaydınlar
hayırlı cumalar....

Günaydınn...Saolasın sana da hayırlı cumalar olsun inş...

Merhaba...Oy oyy maaşallah oğluşuna annesii kocaman olmuş gerçekten...Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş...
günaydın kızlar

Günaydınn...Hayırlı olsun raporun canım...Senin kuzuna da maaşallah

Ayşeçınarlının oldumu bebeklerii ayyy çok şükürrr çook sevindim yaa... Ama tarih 02.10.2010 yazıyor yanlış yazdı sanırım...

günaydın kızlar.bugün bende kötüyüm kalkar kalkmaz çıkardım :çok üzgünüm: karnıma ağrılar girdi öğürürken

günaydın kızlar.bugün bende kötüyüm kalkar kalkmaz çıkardım :çok üzgünüm: karnıma ağrılar girdi öğürürken

aYY BEN DE ÖYLEYİM AMA ÇIKARAMIYORUM DA İÇİM DE BÜYÜYO YEDDİKLERİM.
Üşüttük herhalde evdesin sen dimi uzan dinlen.

günaydın kızlar

kıslarrrr maşallahhhh allah nazarlardan esirgesin maşallahhhhh :))

MAŞALLAHHHHH 41 KERE ÇOK TATLI VALLAHİ ARTİST GİBİ ŞU DUDAKLARA BAK NASI ŞİŞİRMİŞ ....

sağol teyzesi sanki pek sinirli duruyor yada karizmatik görünmeye mi çalışıyor anlamadım sıpa şimdiden can yakıcam ben diyor kaydirigubbakcemile3

kıslarrr yaaa sizinde öyledir sanırım artık hareketleri iyice sertleşti can acıtıcı olmaya başladı bide çok hareket ediyor karnım bir oyana bir buyana yamuluyor mantar gibi şişlikler yapıyor.

günaydın herkese...

bizde bugün yine uykucu olmuşuz yaa...

zaten kızım dün akşamdan beri küstü bana o kadar konuşuyorum şarkılar sölüyorum bi türlü

tepki vermedi.. dönüyor ama bana çaktırmadan küçük hareketle dönüyor sanki
boshayallersmile

evet hareketler sertleşti ama bn razıyımmm ....
şimdi kordonda olduku ıcın boynundaa hareketsiz kalırsa çok korkarımm zıplasın yavrucum içerdeee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…