2010 Temmuz Anneleri : )

gunaydın canımm...
bu haftalardan sonra canım 2 satte hareket hissettirmesze doktora git baktır canımmm tabı ufaktanda hissediyorsan onmli değildir zatenn canım ... çukulata ye sağaına doğru yat
tepkilerini ölç mutlaka nazlı kızının

Ya kızlar sanırım benim kızımı arada bir hıçkırık tutuyor...Ritmik bir şekilde sıçrıyor çünküüü...Bayada sürüyor...Çok enteresan ya sizlere de oluyor mu böyle...

papatycım benimde aynı hatta o ritmik sıçramalar o kadar sık oluyorki bu nasıl hıçkırık diye şaşırmaktan kendimi alıkoyamıyorum..

gül oğlun çok ama çok güzel maşallah

kıslarrr yaaa sizinde öyledir sanırım artık hareketleri iyice sertleşti can acıtıcı olmaya başladı bide çok hareket ediyor karnım bir oyana bir buyana yamuluyor mantar gibi şişlikler yapıyor.

Evet canım artık sertleşti iyice...Bir bakıyorum karnımın bir tarafı sivrilmiş eller kollar pıtır pıtır kaburgalarıma da baskı yapmaya başladı otururken zor oluyor bazen...

papatycım benimde aynı hatta o ritmik sıçramalar o kadar sık oluyorki bu nasıl hıçkırık diye şaşırmaktan kendimi alıkoyamıyorum..

Aynen Sonbahar yaa bende şaşırıyorumm hem sık hemde uzun sürüyorkafamçokkarıştı

kızlar göğüs pompasına karar verebildinizmiii
ya hangisini alsam acaba çok kararsız kaldım

gull maaşallah bebeğin çok tatlı

çok havalı bir erkek olacak tosun....:)))

sağolun kıslarrrr öpüyoruz sizi opuyorumnanaktan

Yarın 8.ayımızı da bitirmiş olacağız inş.hayırlısı ile...9.aya giriş yapıcaz...
Nezaman 9 ay olduu nasıl geçti bu kadar vakit anlamadım valla..ınş.bir çırpıda ve hayırlısı ile de bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...Rabbim kimseleri bu yolda oyalamasınn inş..:Saruboceq:

gözün aydın, inşallah sağlıkla kucağa alırsın bebeklerini:)
süt için de beyaz dut ve dere otu öneriyorlar.
hem de beyaz dutun mevsimi geldi.

ayşeciğim hayırlı uğurlu olsun
maşallah bebişlerine
Allah yardımcınn olsun
benim de sütü arttırmak çin bildiğim hurma, humana still tea ve ısırgan otu var
haberleri vermeyi unutma merak ederiz sizlerii

Ya kızlar sanırım benim kızımı arada bir hıçkırık tutuyor...Ritmik bir şekilde sıçrıyor çünküüü...Bayada sürüyor...Çok enteresan ya sizlere de oluyor mu böyle...

evet canım ya bende de oluyo ve özellikle kasık bölgesinde hissediyorum yani bayağı aşağıda. ve öyle üzülüyorum ki sanki hıçkırınca rahatsız oluyomuş yavrucum gibi geliyo bilmiyorumkismile

sen nerde hissediyosun hıçkırıkları?
benim bebeğimin başı yukardaydı ya hıçkırıkları aşağıda hissedince acaba döndü mü normal pozisyona diyorum ne dersin

Bende kasık bölgesinde hissediyorum kızımın hıçkırıklarını... canım kesin dönmüştür ki aşagıda hissediyorsun ...

Aysecınarlı ALLAHIM bir an önce yavrularına sarılacagın günleri nasip etsin..:Saruboceq:

selamlar herkesee..benimki de hışkırıyo çokk. 2 gündür benim karnım küçüldü sanki kızlar.dün bişeye canım çok sıkıldı bi de.ondan sonra toplandı çocuk ortada sertlerşti epeyce biara.şimdi biraz daha iyi.kontrolüm var bugün.2de gidecez doktora.inş herşey yolundadır.kilosu da 2000 olmuştur inş kuzumunn...:CüvCüv:

Bende bazen kasıkta bazende biraz daha yukarıda karın bölgemde hissediyorum canım...Çok tuhaf geliyor bu sefer doktora da soracam bakalım ne dicekkaydirigubbakcemile3
Benim kızımın 3 aydan beri hep aşağıda kafası,senin bebiş dönmüşte olabilir yasecimkaydirigubbakcemile5...

benimki 25 haftalıkken dönmüştü bende hep aşağıda hissediyorum hıçkırığı. önceleri damar atması zannediyordum ama sonra anladım hıçkırık olduğunu. şimdi eminim...

Selam hoşgeldinn...Cedricx hiçbirşey için kendini üzmeye değmiyor tatlım...Boşver sen bebeğine odaklan bak ne güzel bugün görmeye gidiceksin...Güzel haberlerinizi bekliyoruz....

saglıklı haberlerle gel canım..:Saruboceq:
Bence haftana gore 2 kıloyo gecmıstir bebişin :ecrin_bebek:
en son ne kadardı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…