aramızda sigara kullanan olacağını sanmıyorum zaten...:jeyyar:
Yok be datlum can sıkısı işte..sigara nerden çıktı ipekbocuğucum ?? ay bişi mi kaçırdım ben ??
bende çantamı hazırlamadım öle zor geliyork neden hazırlayamıyorum bilmiyorum elim varmıyor. bu arada bez alırken dikkat edin 2 kez bez aldık 2 side new born ama 2 seferindede new born 3-6 kg almışız.. meğer new born 2-5 kg almak gerekiyormuş ne farkı varki ? onları koycam çantaya bidaha almıcam.
kızla bende yarın sabah gidiyorum doktora...
görmem lazım dedi. yarın vakit bulabilirsem haberdar ederim sizi ...
papatyacım ben de hazırlamadım çantayı
henüz yıkanmadılar bile
annem de söylenip duruyo yıkanmadan giydirirsin öyle diyekaydirigubbakcemile3
Benimde Hastane çantam halaaa hazır değilll....Ben evin işlerinden kendime bakamadım bir türlüü fisfisfisAma acilen hazırlamam lazım artık bundan sonra ne olacağımız belli değil kii...
bende çantamı hazırlamadım öle zor geliyork neden hazırlayamıyorum bilmiyorum elim varmıyor. bu arada bez alırken dikkat edin 2 kez bez aldık 2 side new born ama 2 seferindede new born 3-6 kg almışız.. meğer new born 2-5 kg almak gerekiyormuş ne farkı varki ? onları koycam çantaya bidaha almıcam.
aramızda sigara kullanan olacağını sanmıyorum zaten...:jeyyar:
papatyacım ben de hazırlamadım çantayı
henüz yıkanmadılar bile
annem de söylenip duruyo yıkanmadan giydirirsin öyle diyekaydirigubbakcemile3
Güzel haberlerini bekliyoruz Nazocum..
Biz tembel temmuz annesimiyiz neyizzsempatiksalakcinni
Allahtan benimkiler yıkandı ve ütülendi ama bende kendime ne gecelik ne pijama almadımm....valla bu işte var bir tuhaflıkohaoldumsmile
TNT de son sabah diye film var.. kahramanları ferdi ve gülcan... şuan 6-7 yaşındalar elele tutuşuyorlar sanırım birkaç dk içinde büyürler bunlar düşman aile çocuklarıymış
Güzel haberlerini bekliyoruz Nazocum..
Biz tembel temmuz annesimiyiz neyizzsempatiksalakcinni
Allahtan benimkiler yıkandı ve ütülendi ama bende kendime ne gecelik ne pijama almadımm....valla bu işte var bir tuhaflıkohaoldumsmile
hazırlamak lazım hrşeyi bende öyle dört dörtlük hazırlamadım bazı kadınlar çokmu tertipli
büyüdüler bile küçük ferdi ferdi tayfur oldu
küçük gülcan oya aydoğan oldu :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?