2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar türk kahfesi bebeğe zaralımıdır yada kaç fincan içebiliriz

benm ilgi alanım canım bana doktorum hiç biirşey olmaz dedi ben içiorum gunlukk zaten en az kafein türk kahvesinde varmış nescafe espresso kafein değerleri daha çook ben zaten hamişliğim boyunca caydan tıksındım turk kahvesi tuketiorum yani kafenının belli derecesi var gunde tuketilmesi gerken

ay canım cidden poz vermiş profilden kaydirigubbakcemile3
canım yaa ne tatlı biz daha yüzünü doğru düzgün göremedik hep totosu hep totosu

:))) teyzesi benim oğlum yiğidin malı meydanda olur diyenlerden hiçbiyerini saklamıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hayırlı haberlerle gel inşallah canım. bebeğinin sağlığı için kafanı hiçbirşeye takma boşver salla gitsin.

yaaa canım benimde uyku düzenim hiç yok ((((( bizimde daha birsürü eksiğimiz var bebiş erken falan gelmeye kalkarsa diye korkuyorum (

Bu arada dun itibariyle tam 30 kiloya ulaştım :roflol::roflol: Ayyy sinirlerim bozulduu... sırnaşık şey
HAYIRLISIYLA dogursaydık biiiirrr :Saruboceq:

maşallah kıslarr katrem sonbahar zeymuran ben halen 9 kilodayım ama ben çok hareketliyim dışarı falan çıkmayacaksam bile ev işlerini yaptıktan sonra 5 km bisiklet sürüyorum malum ev falanda taşıdık bütün işlerimi kendim yaptım sanırım o yüzden kilo almadım. son 2,5 aydır hiç kilo almadım sayılır 200-300 gram anca.

dinlen canım dinlen.

Kızlar ben çıkıyorum.
Doktora gidiyoruz eşim geliyo şimdi.
İnşallah bişey çıkmaz.
Evde dinlenirim de geçeer inşallah.

canım gitte evdede bolbol dinlen iyileş biranönce.

kızla bende yarın sabah gidiyorum doktora...
görmem lazım dedi. yarın vakit bulabilirsem haberdar ederim sizi ...

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

kızlar bu arada bebek arabası aldınız mı hangi marka ve nasıl bide kaç paraya aldınız?

ben dün fark ettim kızlar. göbeğimin alt tarafının iki yanında da ufak ufak başlamış çatlaklarım ((
umutluydum baya ama çatladı işte. umarım fazla ilerlemez.
olsun, kızım iyi olsun da....

ben dün fark ettim kızlar. göbeğimin alt tarafının iki yanında da ufak ufak başlamış çatlaklarım ((
umutluydum baya ama çatladı işte. umarım fazla ilerlemez.
olsun, kızım iyi olsun da....

bende henüz çatlak yok günde 2 defa yağ+nemlendirici sürüyorum :)) eşim dalga geçiyor yine güreşe çıkıcan heralde hayatım diyor :))

gull canım harikasın valla 9 kilo çok iyi biz maalesef 16 kilo aldık((

ama hafta sonu ayakkabı almak için mağazaya gitmiştim eğilmiş ayakkabıyı giyiyodum satıcı kız uzun uzun baktı aaa siz hamilemisiniz hiç belli olmuyor arkadan kilonuz çok iyi dedi nasıl mutlu oldum anlatamam ve hemen oradan o ayakkabıyı alıverdim. galiba kız bana satış yapmak için şirinlik yapıyodu((

kızlar bu arada bebek arabası aldınız mı hangi marka ve nasıl bide kaç paraya aldınız?

canım bizimki bunun kırmızısı. 400 küsür tl ye aldık 1 ay kadar önce.
çok araştırdım almadan önce. hem keseme uygun hemde özellikleri uygun geldi bu modelin ..

Kraft Duo Tekerlekli Travel Sistem

Tek elle otomatik katlanabilme özelliği
Çift yönlü kullanılabilme özelliği
4 farklı pozisyona ayarlanabilen ve tam yatabilen sırt dayanağı
5 noktalı emniyet kemeri
Çıkarılabilir ön bar
Ayarlanabilir ayak dayanağı
360° dönebilen ön tekerlekler
Tente arkasında çıkarılabilir çanta
17 kilo taşıma kapasitesi
TAŞIMA / OTO KOLTUĞU
Grup 0+ (13kg´a kadar olan bebekler için)
Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme
3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı (taşıma pozisyonu, sabit pozisyon, sallanma pozisyonu)
Taşıma koltuğunun ağırlığı: 3,5 kg

Ebatları:
Açık halde: 70 x 52 x 99 cm
Kapalı halde: 88 x 28 x 52 cm

türk kahvesi ve sade gazozda 0 kafein diye okudum hemde hazmı kolaylaştırırmış

nazocum kız arabalarımızda aynı bizimkide onun gri turuncusu bizde 100 e aldık..

ama yanındaki araba koltuğumudur nedir onu daha almadık

dediğn gibi bu model güzelmiş ama fiyatıda uygun gibi. karar veremiyorum bende acaba tek araba alıp pusetini ayrı mı alsam

biz almadık canım.

amannn canım boşver ayakkabıyıda aldığına göre beğenmişsin canım moralinede iyi gelmiş ne güzel işte.

benimki elele gri turuncu 100 tl ye aldık ama baston değil böyük kocümen

anam ne kadar ucuza almışsınız öğle güle güle kullanın valla. inşallah bende öğle ucuz bişeyler bulurum çünkü çokkk para harcadım ben arabada son olacak aldıklarımın içinde birdaha bişey almaya tövbe ettim:asigim:

nazocum kız arabalarımızda aynı bizimkide onun gri turuncusu bizde 100 e aldık..

ama yanındaki araba koltuğumudur nedir onu daha almadık

kuzucum güle güle kullanalım o zaman :teytey:
ben puseti ile birlikte aldım. eltim 5 ay önce doğum yaptı. puseti çok kullanıyor. bende önümde böyle bir örnek görünce puseti ile aldım canım.

kızlar nasıl biriniz 400 biriniz 100 tlye aldı onu anlamdımm ben şimdi arabalar aynıysaa

biz kocalide e-bebek mağazasından aldık ama markalar farklı bizimkinin markası elele

markaya göre fiyatlar değişiyor ya bizde puset yok tek araba peşin 100 tl.

benim kafa ciddi gitmiş... sempatiksalakcinni
yazdın ya sen bunu daha önce..
mazur görün, hamilelerin IQ su 10 ila 15 birim düşüyormuş :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…