Çok şirin demi
çok tatlııı
sen böyle resim ekleme olayını nasıl yapıyosun
yani burada bu boyutta nasıl görünüyo
ben ekleyince küçük oluyo bu sayfada görünen
tıkladığın zaman farklı sayfada büyük açılıyo
kızlar selam
nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
benim vuslat 15 temmuz bekliyorum hayırlısı öncesindede olabilir diyo doktor
normal doğum istiyorum kısmetse
zaten meraktan çatlıyorum .bu son günler geçmez oldu.sıcaklardada çekilmiyor artık.halsizlik falanda başladı.
ya size birşey söylücem ben artık soluma sağıma yatamıyorum bebeğim çok teklemiyor özelliklede soluma yatınca ardı ardına durmaksızın tekmeliyor
srırt üstü yatınca tekemeleri duruyor
sizdede böylemi
sırt üstü yatıncada bebeğe kan gitmiyormuş korkmaya başladım ama yan yatınca hem tekmeliyor hemde ben sanki sıkışmış gibi hissedip korkuyorum o tekmeleyince
birde sağ tarafıma sanki cimcik artıyormuş gibi bişey oluyor canım acıyor bu sizdede oluyormu??
canım ben de aynı senin gibiyimay ben böyle deyince annemle ilgili yanlış kanıya varıcaksınız
zaten herşeyimi annem yapıyo evde yemek bile pişirmiyorum ben :kedi:
Bizde kafa sıyırma belirtileri başladı sanırım iyiye gitmiyoruz gibi geliyor..-tatlicadiarzu-
karnı çatlayan var mı??? :uhm:
olmuşşş
saolasın canım ipekböcüüüm
(bu arada papatyacığımın resmini araklamış gibi oldum ama niyetim temiz kaydirigubbakcemile3
aa ne oldu cnm hayırdır neden sizde kafa sıyırma belirtileri başladı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ee ne olacak kuluçkaya yatmış gibiyiz kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıktım biraz yürüyelim bir de gene terlik bakalım belki bu sefer buluruz kaydirigubbakcemile3
evet canım benzer şeyler yaşıyorum ben de
ama üzülmene gerek yok bebeğinin hareketli olması keyfi yerinde demek,kasları gelişiyomuş hem bu esnada
sırtüstü yatma bence çünkü oksijen gitmiyo bebeişlere
en doğru pozisyon sol yan, rahat etmek istiyorsan bacaklarının arasına yastık koy çok rahat ediceksin, bi de karnının altına koyabilirsin ama ben karnımın altında yastıkla rahat edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?