2010 Temmuz Anneleri : )

ay ben böyle deyince annemle ilgili yanlış kanıya varıcaksınız
zaten herşeyimi annem yapıyo evde yemek bile pişirmiyorum ben :kedi:

kızlar selam
nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
benim vuslat 15 temmuz bekliyorum hayırlısı öncesindede olabilir diyo doktor
normal doğum istiyorum kısmetse
zaten meraktan çatlıyorum .bu son günler geçmez oldu.sıcaklardada çekilmiyor artık.halsizlik falanda başladı.
ya size birşey söylücem ben artık soluma sağıma yatamıyorum bebeğim çok teklemiyor özelliklede soluma yatınca ardı ardına durmaksızın tekmeliyor
srırt üstü yatınca tekemeleri duruyor
sizdede böylemi
sırt üstü yatıncada bebeğe kan gitmiyormuş korkmaya başladım ama yan yatınca hem tekmeliyor hemde ben sanki sıkışmış gibi hissedip korkuyorum o tekmeleyince
birde sağ tarafıma sanki cimcik artıyormuş gibi bişey oluyor canım acıyor bu sizdede oluyormu??

Tatlım nette gördüğün fotoları sağ tıklayıp özellikleri yazan tablo çıkıyor. url yi kopyalayıp yazı yazdığımızın üstteki sarı tabloyu tıklayıp yapıştır şeker..Bu kadarcık..yerimseniben

evet canım benzer şeyler yaşıyorum ben de
ama üzülmene gerek yok bebeğinin hareketli olması keyfi yerinde demek,kasları gelişiyomuş hem bu esnada
sırtüstü yatma bence çünkü oksijen gitmiyo bebeişlere
en doğru pozisyon sol yan, rahat etmek istiyorsan bacaklarının arasına yastık koy çok rahat ediceksin, bi de karnının altına koyabilirsin ama ben karnımın altında yastıkla rahat edemedim

ay ben böyle deyince annemle ilgili yanlış kanıya varıcaksınız
zaten herşeyimi annem yapıyo evde yemek bile pişirmiyorum ben :kedi:
canım ben de aynı senin gibiyim
evde hiçbir iş yapmıyorum
toparlanacak bişey oldu mu eşimle yapıyoruz
çamaşırları eşim asıyor
yemeği falan annemde yiyoruz zaten evde hiç pişmiyor bilmiyorumkismile

olmuşşş
saolasın canım ipekböcüüüm

(bu arada papatyacığımın resmini araklamış gibi oldum ama niyetim temiz kaydirigubbakcemile3

karnı çatlayan var mı??? :uhm:

karnımın alt tarafı basenleriim belim hep çatladı
bebekyağı sürmüştüm dalinin hiçbir işe yaramadı ben de artık sürmüyorum
sadece banyodan çıkınca güzel kokuoyr diye sürüyorum
çatlakları saldım artık

karnı çatlayan var mı??? :uhm:

günde 2-3 kez en çokta gece yatarken dove krem sürüyorum karnımda hiç yok..

göğüslerim çatladımı çatlamadımı bilmiyorum böyle izler olmaya başladı çizgi çizgi krem sürünce yok oluyorlar en çok sabahları belirginleşiyor o çizgiler sanırım çatlak habercisi...

ama popom malesef berbat halde.. çatlaklar mor mor çizgiler tırmalanmış gibi.. selülit... aynen portakal kabuğu görüntülü bi reklam vardı ya popom ona benzedi.. arkamı dönüpte bakmaya korkar oldum..

kızlar ben çıktım biraz yürüyelim bir de gene terlik bakalım belki bu sefer buluruz kaydirigubbakcemile3

kızlar çatlaklardan bahsetmişsiniz. benim karnımda falan şu an için birşey yok ama popom berbat durumda. üstümü değiştirirken gözüm takılıyoda berbat bir görüntü olmuş inşallah düzelirler kiloları verdikten sonra.

bu arada benim göğüslerimin şişi indi nedense birazda yumuşadılar sanki daha önceki aylara göre sertlik kalmadı. neden öğle oldu acaba???????

yani ben yatınca bebeğin beni çok tekmelemesi sıkıştığından değil öylemi??
pazartesi randevum var doktora sorcağım bakalım
yastık kısımlarını denedim hiçbirinde rahat edemedim yaa

kızlar türk kahfesi bebeğe zaralımıdır yada kaç fincan içebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…