2010 Temmuz Anneleri : )

çok duygusal değilimde asabiyim bugünlerde

mazeretim var asabiyim ben :)))

Son düzenleme:
hımm ozaman anlamsız duygusallığımızdan söz etmeye devam edelim

bizde bugün babamıza küstük
sebebide kuaföre git demesi
benimde başka zaman giderim demem ve onun önünden geçiyoruz git işte diye ısrar etmesi

kıslarrrr laptop un bataryası bitmek üzere artık yatalım bari bizde :)) sabah erken kalkıcaz öptük hepiniziiiiiiii

evet canımm geldiler sadece
netten bişeye bakalım dedim sen bak o zaman dedi ben de gıcık oldum küstüm
ağladım o da ilgilenmeyince iyice küstüm şimdi meyve hazırlıyo galiba bana

ah bu hormonlar yok muuuuuuu tek suçlu onlar :)))

aynen öyleee saçma bir sebep ama napimm

bizde bugün babamıza küstük
sebebide kuaföre git demesi
benimde başka zaman giderim demem ve onun önünden geçiyoruz git işte diye ısrar etmesi

işte saçma sebepler ama yine de küsüyoruz kaprisli temmuz anneleri

canım ufak bir kırgınlık yaşanmadan bu konuyu düzeltelim hemen...
angelnrcn kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum tamamen iyi niyetten yola çıkarak böyle bir yorumda bulunmuş..
ayşecınarlı arkadaşımız lütfen dargınlık yapmayalım mesaj düzeltildi..

bu çabamda ki sebebi izah edeyim...
burda birbirinizden daha çok şey alacaksınız doğum yapınca herşey bitmiyor aksine asıl doğum yaptıktan sonra ihtiyacınzı olacak..inanın çocuğun ateşi bile çıktığında önce pc başına oturuyordum...
kendime kızıyordum kızımın ateşi varken ben pc başındayım allahım ne kötü bir anneyim diye ama en çok yardımı ben burdan aldım hala da alıyorum..sizlerde öylesiniz ..
sizi bir tek siz anlarsınız aynı şeyleri yaşıyorsunuz çünkü...
ayşecınarlı yarın seni burda görmek istiyoruz...
alsanaalsanasmile:içelim::teselli:klava::asigim:

bende birde düşünüp düşünüp kafamda kendi kendime kurup insanlardan soğuma başladı..takacak birşeyler arıyorum delimiyim neyim

Bugun eşlere küsen küsene ... akannehir
Saolsun benim eşim bugun küstü bana ohaoldumsmile neymiş efendimm, halıyı topla demişimm :sinifsinif:
Ben anlamadım zaten benmi hamileyim , eşim mi :umursamaz:

ay benim tickerda ipek böceğimin durnu 1 e yanaşmış sempatiksalakcinni ya bu ız daha dün doğmuştu ama yaaaaa :gitme:

Bugun eşlere küsen küsene ... akannehir
Saolsun benim eşim bugun küstü bana ohaoldumsmile neymiş efendimm, halıyı topla demişimm :sinifsinif:
Ben anlamadım zaten benmi hamileyim , eşim mi :umursamaz:

var bişey havadan mı sudan mı ? :dilcikar:

bu hafta temmzu ayından doğum yapacak bir arkadaşınızla görüştüm..(kim olduğunu sormayın söylemem)
dedim ki kaç kilo aldı (bebekten konuşuluytordu,bende bebeği kast etmiştim)
SANANE dedi..sert bir şekilde..
kaldım öyle,ben bebeğin kilosunu sormuştum dedim..
ha o 2 kilo dedi...
iyi maşallahhh sende kendi kilonu dert etme ben 25 kilo aldım o verilir sonra dedim..
ama anlıyorum hamileyken ben ondan beter ediyordum milleti olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…