kıslarrrr laptop un bataryası bitmek üzere artık yatalım bari bizde :)) sabah erken kalkıcaz öptük hepiniziiiiiiii
katrem sana ne oldu canım yaaa sen niye küstün? bana geldikleri gibi sanada mı geliverdiler ?? ne olacak böle halimiz ?? ama sadece sende değil bu sinir bendede var durup dururken küsüyorum yada küsmüyorumda müthiş bir küsme isteği oluyor içimde
ah bu hormonlar yok muuuuuuu tek suçlu onlar :)))
bizde bugün babamıza küstük
sebebide kuaföre git demesi
benimde başka zaman giderim demem ve onun önünden geçiyoruz git işte diye ısrar etmesi
ayŞe Çınarlı arkadaŞım senİnle bİr gÜn bayaĞı sohbetİmİz olmuŞtu topİkte Önceden senİn rumuzun deyİŞmİŞ ........ dİye bİlİyodum sonra ayŞe Çınarlı yazıncada sohbet etmİŞtİk ......... olduĞunu anlamadım baŞka bİrİ gİbİ burada bİr arkadaŞtan ÖĞrendİm kendİmİ garİp hİssettİm sonra
huri37:arkadaşım mesajının içeriği hitap ettiğin kişiyi rahatsız ettiği için değiştirildi..daha dikkat edersek hoş paylaşımlar olur...
kıslarrrr laptop un bataryası bitmek üzere artık yatalım bari bizde :)) sabah erken kalkıcaz öptük hepiniziiiiiiii
bizde yatıyoruz
iyi geceler herkese
bizde yatıyoruz
iyi geceler herkese
bende birde düşünüp düşünüp kafamda kendi kendime kurup insanlardan soğuma başladı..takacak birşeyler arıyorum delimiyim neyim
Bugun eşlere küsen küsene ... akannehir
Saolsun benim eşim bugun küstü bana ohaoldumsmile neymiş efendimm, halıyı topla demişimm :sinifsinif:
Ben anlamadım zaten benmi hamileyim , eşim mi :umursamaz:
ay benim tickerda ipek böceğimin durnu 1 e yanaşmış sempatiksalakcinni ya bu ız daha dün doğmuştu ama yaaaaa :gitme:
ay benim tickerda ipek böceğimin durnu 1 e yanaşmış sempatiksalakcinni ya bu ız daha dün doğmuştu ama yaaaaa :gitme:
huricim ben teşekkür ederim sana herkes adına... :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?