2010 Temmuz Anneleri : )

Tekrar koydum ,artık kaldırabilirim sanırım..:asigim:

cnm ya zahmet oldu ama benim pc de sorun var çok geç yükleniyor sayfa renkler resimler...

bi sayfayı açana kadar bazen dk larca bekliyorum.. göremedim ama olsun biraz büyüsünler

o zaman çekinmeden koyarsın avatarına bile
:asigim:

cnm bebeklerine bir an önce kavuşmanı diliyorum.sütünün gelmesinede çok sevindim.bir an önce toparlanırlar İNŞAALAH.bebişi göremedim ama kocaman maaşallah

bebek için 2 tane hastane çıkışı haricinde yedek kaç tane kıyafet koydunuz? yani badi ayaklı tulum pijama gibi. yoksa sadece 2 takım hastane çıkışı yeterli mi yedek koymaya gerek yok mu?
ben iki hastane seti koydum sadece. zaten birinde tulum ve zıbın takımı ile çıtçıtlı bady vardı.diğerindede zıbın takımı var.yeter diye düşündüm.

bende durup dururken sinir harbi yaşıyorum kendi kendime aniden sinirlenmeye başladım.

birden geliveriyolar
sempatiksalakcinni
bende aynı durumdayım. herşeye alınıyorum.sinirleniyorum.sonrada çok pişman oluyorum.hiç kendimizi üzmememiz lazım.sizde hemen unutun. eşinize sarılın.bebişden bahsedin.ya da gidin kıyafetlerine odasına bakın.benim aklımı başıma getiriyor:)

selam kıslarrrrrrrrrrrrrrr

ayşecim bende göremedim kuzucuğu ama maşallahhhhhhh

ıyı geceler kızlar eŞımın kaprıslerınden benım kaprıs yapmama fırsat kalmıyor hıÇ bebıŞ doĞduĞunda allahın ıznı ıle yardımcı olucam sana dıyor ama uykuya Çok dÜŞkÜn ınŞallah olur akŞam gelınce yorgunum heryerım aĞrıyor dıyor bebek gıbı naz yapıyor bıraz Önce masaj yaptım yarım saat

flowersun ıkı hastane ÇıkıŞı varsa yalnız yetmez zaten hastane ÇıkıŞları 50cm ılk etapta 56 cm olması gerekkı onlar bıle 1 ay gıyılıyormuŞ 3-6 aylık tavsıye edıyo topıktekıler ben 6 badı aldım 6 tane daha uzun kollu3-6 aylık alıcam 3 pıjama 2de tulum alıcam3-6 aylık 115 tutuyor kocaya sÖyledım

aydan6 ben canım 32. Haftama gırdım hıÇ kırmadım eŞımı Şımdıye kadar allah bozmasın canım o daha kaprıslı zaten haftanın 7 gÜnÜ ÇalıŞıyor akŞam 7 de geldıĞınde yarım saat yÜrÜyÜŞe Çıkıyoruz yorgun dıye ÇıkÖak ıstemıyorum ama benımde hava almam gerekıyo

cnm Allah bozmasın.bende kırmadım.pişmanlığım bebişimi üzdüm diye oluyor.biz sinirlenince çok etkileniyorlarmış.ben ona sarılınca acayip sakinleşiyorum.onun için yazdım.benimki de oyuna pek düşkün işten gelince saatlerce internetin başından kalkmıyor..çocuk gibi zaten.yürüyüşler iyi ama ihmal etme.çok yoğun çalışıyorsa onada iyi gelir.benim ki hala işte.vardiyalı çalışıyor.her hafta değişiyor.bir hafta 5 de geliyor bir hafta 12de.bir hafta gece gidip sabah geliyor.bizde akşam 5 de geldiğinde çıkabiliyoruz yürüyüşe.geldi benimki de şimdi.ona devredecem pc yi hadi iyi geceler hepinize:)

prematüre tickeri canım..

aşkolsun, topikte görenlerin hiç biri maşallah demedi..senağlama

Canım hiç olurmu opuyorumnanaktan ALLAH nazardan saklasın.. Bizimde bebeişlerin tickerini değiştirecegimiz gunlerı RABBİM HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN.. :Saruboceq:

Ben senin tickeri ilk gordugumde ne kdr duygulandım anlatamammm alkisalkisalkis

Ayşecim bebişlerin ve senin iyi olmanıza sevindim..
Kızın fotosunu göremedim ama olsun maşallahhhhh diyim sonradan görürüz nasıl olsa yine..

Teşekkür ederim arkadaşlar,tickeri değil kızımın resmini kasttetmiştim..tekrar koyayım :asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…