- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
ayşe senin tickerın ne kadar güzel olmuş öyle ay bayıldım
Tekrar koydum ,artık kaldırabilirim sanırım..:asigim:
prematüre tickeri canım..
aşkolsun, topikte görenlerin hiç biri maşallah demedi..senağlama
bende de acaip bir alınganık var bu aralar. duygusallık değil de sebepsiz küsesim geliyor eşime.
Canım bebeklerim eve gelince anlıcam sanırım..kendimi hala hamile gibi hissediyorum..ilk gün oğlum yanımdaydı ama kızımı daha hiç kucağıma alamadım..ağrım sızım var malesef..üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum..yeni yeni yürüyebiliyorum..ilk günler yardımsız ayağa kalkamıyordum..Çok sık uykum geliyor yine..ayakta çabuk yoruluyorum..ancak doğumdan önceki günden bu güne 10 kg gitmiş..karnım da 3-4 aylık hamilelik kadar küçüldü birden..dedikleri gibi süt sağmak ya da emzirmek gerçekten de rahmi çabuk toparlıyormuş..
benzerlik konusuna gelince valla herkes illa kendisine benzetiyor :)) ben kız aynı ben diyorum,eşim hayır ben diyor..kız kardeşim kendisine benzetiyor,oğlan 2 dedesine de benziyor..Tabi daha çoook değişir tipleri..:asigim: :asigim:
En mutlu olduğum an onlarla gözgöze geldiğim an..belki daha bilinçsizce bakıyorlar etrafa ama gözgöze geldiğimizde inanılmaz mutlu oluyorum....
ben iki hastane seti koydum sadece. zaten birinde tulum ve zıbın takımı ile çıtçıtlı bady vardı.diğerindede zıbın takımı var.yeter diye düşündüm.bebek için 2 tane hastane çıkışı haricinde yedek kaç tane kıyafet koydunuz? yani badi ayaklı tulum pijama gibi. yoksa sadece 2 takım hastane çıkışı yeterli mi yedek koymaya gerek yok mu?
bende aynı durumdayım. herşeye alınıyorum.sinirleniyorum.sonrada çok pişman oluyorum.hiç kendimizi üzmememiz lazım.sizde hemen unutun. eşinize sarılın.bebişden bahsedin.ya da gidin kıyafetlerine odasına bakın.benim aklımı başıma getiriyor:)bende durup dururken sinir harbi yaşıyorum kendi kendime aniden sinirlenmeye başladım.
birden geliveriyolar sempatiksalakcinni
aydan6 ben canım 32. Haftama gİrdİm hİÇ kırmadım eŞİmİ Şİmdİye kadar allah bozmasın canım o daha kaprİslİ zaten haftanın 7 gÜnÜ ÇalıŞıyor akŞam 7 de geldİĞİnde yarım saat yÜrÜyÜŞe Çıkıyoruz yorgun dİye ÇıkÖak İstemİyorum ama benİmde hava almam gerekİyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?