2010 Temmuz Anneleri : )

ayşecim bu sefer yakaladım )) maşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh pek mutlu uyuyor allahım kaderinide böyle güzel yazsın inşallah

ayşecim bu sefer yakaladım )) maşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh pek mutlu uyuyor allahım kaderinide böyle güzel yazsın inşallah

Aminn çok teşekkür ederim..Hepimizinkini nazarlardan korusun Allah. Hepsinin kaderi güzel olur inşallah :Saruboceq:

ayŞe Çınarlı maŞallah bebıŞıne gÜlÜmser gıbı ıfadesı var her ıkı bebeĞıle ve eŞınle saĞlıklı mutlu gÜnler temennnı edrım canım

ayşecim bu sefer yakaladım :d)) maşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh pek mutlu uyuyor allahım kaderinide böyle güzel yazsın inşallah

gull cüm sen ne yaptın bebeğin kyfetler hazırmı neler aldın

ayŞe Çınarlı arkadaŞım senınle bır gÜn bayaĞı sohbetımız olmuŞtu topıkte Önceden senın rumuzun deyıŞmıŞ ........ dıye bılıyodum sonra ayŞe Çınarlı yazıncada sohbet etmıŞtık ......... olduĞunu anlamadım baŞka bırı gıbı burada bır arkadaŞtan ÖĞrendım kendımı garıp hıssettım sonra

huri37:arkadaşım mesajının içeriği hitap ettiğin kişiyi rahatsız ettiği için değiştirildi..daha dikkat edersek hoş paylaşımlar olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
gull cüm sen ne yaptın bebeğin kyfetler hazırmı neler aldın

canım hayırlısıyla bu hafta sonu eğer bir aksilik olmassa eşimle eksiklerimizi tamamlıcaz. kıyafet yönünden alınacak bişeyimiz yok gibi bir yada 2 tane daha penye yelek alıcam bulunsun diye bikaç çift daha çorap onların dışında küveti anakucağı uyku seti falan gibi büyük parçaları alıcaz. sağolsun anneannemiz uyku setimizi ve nevresim takımımızıda alıyor gerisinide biz ayarlıcaz artık. ))) zaten şimdiye kadar aldıklarımın parasını hep annem vermişti artık sıra bize gelsin diyorum ))

angelnrcn sayesinde artık siteye gelmiyorum..hoşçakalın........

Son düzenleme:

güllcüm yarın oğlunu görcen demek hee ay ne güzel...

bende geçen hafta yaprak dökümünü izleyememiştim şuanda kanal d de onu iziyorum

babamızda evde yok bu gece kızım ve ben başbaşayız. kızımda uyumuyor kımıl kımıl

Son düzenleme:
kızlar ben şimdi o mesajı bulup editliyorum.birisi ayşecınarlıya ulaşsın çağırsın geri lütfen...
ben o mesajı halledip arkadaşı uyaracağım..böyle bir şey için paylaşımdan kaçmayınız ki burdan öğrenecek çok bilgi var

kızlar iyi akşamlar ben de eşimle küstüm az önce
şimdi barışmaya çalışıyor ama içimden gelmiyor barışmak
küslüğün de sebebi yok
ben biraz kapris yaptım ama yine de barışmak istemiyorum
ağladım az önce noldu şimdi dedi
anlamadan gitti

katrem sana ne oldu canım yaaa sen niye küstün? bana geldikleri gibi sanada mı geliverdiler ?? ne olacak böle halimiz ?? ama sadece sende değil bu sinir bendede var durup dururken küsüyorum yada küsmüyorumda müthiş bir küsme isteği oluyor içimde

ah bu hormonlar yok muuuuuuu tek suçlu onlar :)))

bende anlamadım ama ayşecınarlı arkadaşımız daha önce başka bir nickle aramızda bulunuyormuş..daha sonra özel sebeplerden rumuzunu değiştirmiş.ama başka bir atrkadaşımız ısrarla eski nickh ile hitap edince ayse sinirendi...bende o yorumu arıyorum eski sayfalarda editleyeceğim...

neticede arlkadaşımzı daha önce kullandığı isimi artık kullanmak istemiyorki değiştirmiş....başkalarını zor durumda bırakmak hoş bir tavır olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…