2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın Kızlarr ...
Dün gece saat 3 ü geçiyordu yattım, butun gece dön dur...boshayallersmile
sabahta uyuyamadım... nereye kdr, ne zamanaa kdr böyle olucak bilemiyorum boshayallersmile

Nasılsınız?
Biz çok iyiyiz Allah'a şükür.

Deniz-Güneş kuzum yürüdüklerine say ne güzel uzun zamandır sektirmeden yürüyosun.
Okullar tatil olunca da akşamları serinlikte çıkarsınız yürüyüşe,oğlunla eşinle beraber.
Valla ben de her akşam olmaasa da akşamları yürümeyye çalışıyorum.
Kalçalar aldı başını gitti zaten daha daa genişlemesinler diyye uğraşıyorum.

Öfff yaa delircem herşeyim tamam.
Tek eksiğim sabahlık.
Çok güzel bi takım aldım NÜden ama sabahlığı kullanışlı olduğu için ve orda tek tek satış yaptıkları için benim takımların sabahlığı bitmiş.
Altı üstü gri kısa bi sabahlık arıyorum hiç bi yerde olmaz mı?
Kıl oldum.
Ne internette var ne de mağazalarda.

gunaydın kızlar,

ya sabahlık almak şart mı ? ben temmuzda doğuracağımız için çok gerekli olmaz diye düşündüm hava sıcak olacak diye..

günaydın kızlar
bende bazen uykuda karın ağrıları oluyo..var mı böyle olan
bu arada şaka maka çok az kaldııııı..ayyy heyecan yaptım
:)))

hmm kaç zamandır capricimi göremiyorum yaww.haberi olan var mı

Günaydın Esra...
Capri izne ayrıldı oyüzden aramızda değil canım..

kızlar birşey daha sorcam ücretsiz izin 6 aydan az alınabilir mi?milli eğitimde.....
şöyle 4 ay falan??bilgisi olan var mı

günaydın herkese..

bende gece 2 ye kdr burdaydım uyku tutmayınca...

daha yeni uyandım sayılır.:ecrin_bebek:şimdi kahvaltı hazırlıcam bebiş acıkmıştır içimdeki canavarcık

ne zamandır kimse göbüş fotosu eklemiyor.
bugün ben ekleyeyim bari, görün koca göbüşümü :)))

nazocum ben dün 1 saat uğraştım ama bilgisayardanmıdır bağlantıdanmıdır nedir hep başarısız oldu.. bugün sen eklede bakalım göbişle bebişe. eşim eve gelince bende pc ye format attırcam ondan sonra tekrardan denicem. göbişte eklerimde daha bebişlerin odalarını eklicez ve ben hiç foto ekleyemiyorum çözümünü bulmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…