aylıksız izin konusunu yönetmelikten kopyalıyorum arkadaşlar ben yanlış yazmışım iznin başlama tarihini.
Doğum Sonrası Aylıksız İzin
Madde 31- Kadın memura doğum sonrası (Değişik ibare: 21.07.2004/25529 RG) 8 haftalık izin süresinin bitiminden itibaren, isteği üzerine en çok 12 aya kadar aylıksız izin verilebilir. Bu sürenin tamamı bir defada verilebileceği gibi istek üzerine daha az sürede de verilebilir. 12 aylık aylıksız iznin başlangıç tarihi doğumun sezeryanla yapılmış olması hali dahil (Değişik ibare: 21.07.2004/25529 RG) 8 haftalık iznin bitim tarihidir. Bu tarihten sonra belirli bir süre görev yaparak aylıksız izin almak isteyenlere 12 aylık süreden görev yaptığı süreler düşülerek kalan süre kadar aylıksız izin verilir. 12 aylık sürenin bitimine 1 aydan daha az bir süre kalanlara bu izin verilmez.
ben araştırdım arkadaşlar bu meseleyi.657ye değil öğretmenlerin izin yönetmeliğine bakın meb.den.. doğumdan sonraki 1 yıl içerisinde istediğimiz zaman ve istediğimiz kadar alabiliyoruz.örneğin doğumdan sonra çalışmaya başlayıp sonra zor gelirse ücretsiz izne ayrılabiliyoruz. ya da 6 ay ayrılsak diyelim ki izne ama 2 ay sonra göreve dönebiliyoruz.istediğimiz zaman dönebiliriz yani. en az ne kadar alınabileceğine dair bi ifade yok yönetmelikte.demekki 1 ay bile olsa alabilirz izin.ama şu var burda önemli olan örneğin ben 9 temmuz 2010da doğum yaptım diyelim ki.iznimi 9 temmuz 2011e kadar kullanmam lazım.böyle işte..
senle tickerlarımızda aynııı ..................... günlerimizdeeee....
hehehe senın bebek nasıll şekercik
selam çok uzun zamandır giremiyorum bu topiğe zaten evde bi yaramaz var ççok vaktimi alıyor kalan vaktimdede kasımk analarına bakıyom kaçıyom hemen umarım bütün hamiş annler iyidir
biz pazartesi doktora giitik 45 cm 2.500 kilo dedi bebeğime doktorumuz tahmini doğumda 6 temmuz
bebiş iyi canım cuma gittimdi kontrole 2600 gr olmuş tosuncukkaydirigubbakcemile3
ben çok ağırlaştım ama yaa..bie yanımdan bir yanıma 6 hamlede anca dönebiliyorum geceleri.bi de sancım var bu ara kasıklarımda bi de alt tarafta.
siz nasılsınız bebişinle
bizde iyiyiz çok şükür bende ağırlaştım canım birde ev taşıma işlemlermiz var hala çalışıorum birdee eve gidince üstümden tır geçmiş gbi çook yoruluorum .....
bizimde paşamız iyi çok şükür 15 kontorlümz var bu hafta nst çağırdı ama işler yoğun salı gunu randevum var o zman girerim artık
annem diyo ki bu sancılar normal artık..olcak ara ara diyo.ben de bak doğurursam sorarım sana dedimkaydirigubbakcemile3annem normal diyo diye takmıyom hiç.birden gelmes inş. paşamm
Selam canım hoşgeldinn tekrardan...Sana da allah kolaylıklar versin...selam çok uzun zamandır giremiyorum bu topiğe zaten evde bi yaramaz var ççok vaktimi alıyor kalan vaktimdede kasımk analarına bakıyom kaçıyom hemen umarım bütün hamiş annler iyidir
biz pazartesi doktora giitik 45 cm 2.500 kilo dedi bebeğime doktorumuz tahmini doğumda 6 temmuz
bebiş iyi canım cuma gittimdi kontrole 2600 gr olmuş tosuncukkaydirigubbakcemile3
ben çok ağırlaştım ama yaa..bie yanımdan bir yanıma 6 hamlede anca dönebiliyorum geceleri.bi de sancım var bu ara kasıklarımda bi de alt tarafta.
siz nasılsınız bebişinle
Merhaba kızlar epeydir giremiyorum..Evde dinlenmeye çekildim epeydir..Dolayısıyla geçmişi çok okuyamadım.Umarım herkesler çok çok iyidir..Biz oğlumla iyiyiz 1 hafta önce doktora gittiğimizde 2100 grolmuştu oğlum..Benim gündemim çatı muayenesi oldugu için onunla ilgili daha bişi demedi doktorum...kaydirigubbakcemile3
Herşey normal doğum yolların kapalı dedi...
Yarın doğum seminerine katılıyorum kıısslarr bu arada..Medicalpark göztepede.
kızlar bugunlerde benm akıntımmm çok yoğunnnlaştııı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?