2010 Temmuz Anneleri : )

senle tickerlarımızda aynııı ..................... günlerimizdeeee....
hehehe senın bebek nasıll şekercik

Aaaa bu süpermiş hayatım.
Devlet hep anneleri düşünmüş o zaman sağolsun varolsun:))
Yaa çok güzel oldu bu durum hem ekonomik olarak zorlamaz hem de keyfine göre 1 aylık bile alabilirsin.
Saol tatlım haber verdiğin için.
Bizim müdür bişi biliyomuş yani:))

Öfff yine akmıyo bizim topic.
Akşamları canlanmaya başladı son günlerde.

selam çok uzun zamandır giremiyorum bu topiğe zaten evde bi yaramaz var ççok vaktimi alıyor kalan vaktimdede kasımk analarına bakıyom kaçıyom hemen umarım bütün hamiş annler iyidir
biz pazartesi doktora giitik 45 cm 2.500 kilo dedi bebeğime doktorumuz tahmini doğumda 6 temmuz

senle tickerlarımızda aynııı ..................... günlerimizdeeee....
hehehe senın bebek nasıll şekercik

bebiş iyi canım cuma gittimdi kontrole 2600 gr olmuş tosuncukkaydirigubbakcemile3
ben çok ağırlaştım ama yaa..bie yanımdan bir yanıma 6 hamlede anca dönebiliyorum geceleri.bi de sancım var bu ara kasıklarımda bi de alt tarafta.
siz nasılsınız bebişinle

ne güzel maşallahh..bebeğinee sizleree bizede uğraa kasım anneleri olmaz sadece :)

bizde iyiyiz çok şükür bende ağırlaştım canım birde ev taşıma işlemlermiz var hala çalışıorum birdee eve gidince üstümden tır geçmiş gbi çook yoruluorum .....
bizimde paşamız iyi çok şükür 15 kontorlümz var bu hafta nst çağırdı ama işler yoğun salı gunu randevum var o zman girerim artık

Merhaba kızlar epeydir giremiyorum..Evde dinlenmeye çekildim epeydir..Dolayısıyla geçmişi çok okuyamadım.Umarım herkesler çok çok iyidir..Biz oğlumla iyiyiz 1 hafta önce doktora gittiğimizde 2100 grolmuştu oğlum..Benim gündemim çatı muayenesi oldugu için onunla ilgili daha bişi demedi doktorum...kaydirigubbakcemile3
Herşey normal doğum yolların kapalı dedi...
Yarın doğum seminerine katılıyorum kıısslarr bu arada..Medicalpark göztepede.

oyy bi de hatayın sıcağında çalışıyosun hala.ben çok dayanıksızım heralde ya hemen ayrıldım izne..gece uyuyamıyorum.gün içinde bi uyuyorum bi kalkıyorum.çalışsam ne yapardım bilmiyorum.bi de ev taşıyosunnn.akıllara zararsempatiksalakcinni Allah yardımcın olsun canım.işin zorr

annem diyo ki bu sancılar normal artık..olcak ara ara diyo.ben de bak doğurursam sorarım sana dedimkaydirigubbakcemile3annem normal diyo diye takmıyom hiç.birden gelmes inş. paşamm

Selam canım hoşgeldinn tekrardan...Sana da allah kolaylıklar versin...
Ee senin bebişte büyümüş annesi maaşallah ona..Hayırlısı ile gelsin inş..
İlki sezeryanmıydı da 6 temmuza gün verdi doktorun canım...

Maaşallah canım ya bebişler çok şükür 2 şer kiloyu geçtiler çok seviniyorum...Hayırlısı ile gelsin inş.annesi...Son zamanlarımız artık...

Merhaba Hayat sende hoşgeldin...ne güzel bol boool dinlen en iyisi zaten...Senin oğluşuna da maaşalleh sağlıcakla gelsinler inş..Seminerde edindiğin bilgileri paylaşırsan sevinirim canım...

Maaşallah canım ya bebişler çok şükür 2 şer kiloyu geçtiler çok seviniyorum...Hayırlısı ile gelsin inş.annesi...Son zamanlarımız artık...

evet ya maşallah hepimizin bebişlerine..benimki 3 haftada aldı 1 kiloyu böyle giderse doğuramıycam 4 kilo olcakkaydirigubbakcemile2

evet su gibi ama sarı renktee kızlarrr gerçi her tarafı sarı olmuyorrr bi tarafıı sanırım üşüttüm bennn

perdecimiz geliyomuş ayın 6 sı demişti bugün 9 'u 3 gün gecikti.. aslında kızgınım ama şuan bi hevesle kızgınlığım geçti sayılır... sözde mobilyada 10 unda yani yarın gelecekti oda mı gecikecek acaba böyle ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…