TÜNAYDIN TEMMUZ MELEKLERİ
BU GÜN NASILSINIZ???????
opuyorumnanaktan
NAZOSAN MAŞALLAH GÖBİKİNE BEBİKİNEEE
bugun sırt ağrılarım fenaa kızlarrrr ............
işlerde yoğunnn ..................................
kızlar birşey daha sorcam ücretsiz izin 6 aydan az alınabilir mi?milli eğitimde.....
şöyle 4 ay falan??bilgisi olan var mı
BİR ÇOĞUMUZ UYKUSUZ GECELERDEN BAHSETMİŞ BEN DE SABAH 4:30 GB UYANDIM UYU UYUYA BİLİRSEN
EŞİMİ UYANDIRMAK İSTEDİM AMA SONRA KIYAMADIM CANIM BENİM BEBİŞİMİZ DOĞUNCA ÖYLE YADA BÖLYE NÖBET TUTACAK DİMİİİ
HALA UYKUM GELMEDİ SANIRIM ARTIK HEYECAN YAPAR OLDUM SON 24 GÜN 1 AYDAN AZ KALDI YAAA eyvahedigeldismile
bugun sırt ağrılarım fenaa kızlarrrr ............
işlerde yoğunnn ..................................
Çok şükür benim uyku ile bir problemim yok geceleri mışıl mışıl uyuyorum arada çok nadir oluyor uyuyamadığım...Asıl benim için zor olucak sanırım böyle uyurken birden uyuyamamak...Ama gün içinde de yoruluyorum heralde o yüzden gece rahat uyuyorum..
Allah yardımcın olsun canım..benimde biraz fazla oturunca sırtım ağrıyor ne yapacağımı şaşırıyorum...
kızlar ben açımm aççç hiç doymuyorum bugünlerde yine iştahım açıldı doymak nedir bilmiyorummm
inan rahatım kalmadı ...
sırt ağrıları....
sıcaklarrr...
afakanlar basıor beniiiii..... rabbim şu ayıda sağlıkla atlatmayı nasip etsin
senin sabrına hayranım zaten..senin yerinde kim olsa isyan edip kaçmıştı şimdi iştensempatiksalakcinni
inan rahatım kalmadı ...
sırt ağrıları....
sıcaklarrr...
afakanlar basıor beniiiii..... rabbim şu ayıda sağlıkla atlatmayı nasip etsin
Ben 657ye tabi devlet memurları kitabıma bakmıştım evde orada en az 6 ay yazıyordu ama 6 yıllık kitap.
Müdürüme sordum 1 aylık bile alabilirsin dedi.
Ama onun bilgisinden de çok emin değiliim canım araştıralım haber verelim birbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?