2010 Temmuz Anneleri : )

BıR ÇOĞUMUZ UYKUSUZ GECELERDEN BAHSETMıŞ BEN DE SABAH 4:30 GB UYANDIM UYU UYUYA BıLıRSEN
EŞıMı UYANDIRMAK ıSTEDıM AMA SONRA KIYAMADIM CANIM BENıM BEBıŞıMıZ DOĞUNCA ÖYLE YADA BÖLYE NÖBET TUTACAK DıMııı
HALA UYKUM GELMEDı SANIRIM ARTIK HEYECAN YAPAR OLDUM SON 24 GÜN 1 AYDAN AZ KALDI YAAA eyvahedigeldismile

bugun sırt ağrılarım fenaa kızlarrrr ............
işlerde yoğunnn ..................................

günaydın kızlar.

dün gece ne yazmışsınız oku oku bitmiyor.

sandalyede oturmakdan mahvoldum yahu.

bende birazdan göbişimin resmini ekleyeceğim..

kızlar bende sabah 6da uyandım. nasıl sıktım kendimi uyumak için sonra bütün gün işkenceye dönüyor.
zor bela ancak 8 e kadar uyuyabildim.

benimde eşimi uyandırasım geliyor çok ama kıyamıyorum, yazık :1rolleyes:

kızlar ben açımm aççç hiç doymuyorum bugünlerde yine iştahım açıldı doymak nedir bilmiyorummm

kızlar birşey daha sorcam ücretsiz izin 6 aydan az alınabilir mi?milli eğitimde.....
şöyle 4 ay falan??bilgisi olan var mı

Ben 657ye tabi devlet memurları kitabıma bakmıştım evde orada en az 6 ay yazıyordu ama 6 yıllık kitap.
Müdürüme sordum 1 aylık bile alabilirsin dedi.
Ama onun bilgisinden de çok emin değiliim canım araştıralım haber verelim birbirimize.

Çok şükür benim uyku ile bir problemim yok geceleri mışıl mışıl uyuyorum arada çok nadir oluyor uyuyamadığım...Asıl benim için zor olucak sanırım böyle uyurken birden uyuyamamak...Ama gün içinde de yoruluyorum heralde o yüzden gece rahat uyuyorum..
bugun sırt ağrılarım fenaa kızlarrrr ............
işlerde yoğunnn ..................................

Allah yardımcın olsun canım..benimde biraz fazla oturunca sırtım ağrıyor ne yapacağımı şaşırıyorum...

inan rahatım kalmadı ...
sırt ağrıları....
sıcaklarrr...
afakanlar basıor beniiiii..... rabbim şu ayıda sağlıkla atlatmayı nasip etsin

kızlar ben açımm aççç hiç doymuyorum bugünlerde yine iştahım açıldı doymak nedir bilmiyorummm

bende bugünlerde yemek yiyemiyorum hep kraker meyvesuyu dondurma aburcubur yiyorum yani ve 1 haftadır ağzıma süt sürmedim artık sütten yumurtadan ööö geldi desem yeridir daha fazla zorlayamıyorum kendimi

inan rahatım kalmadı ...
sırt ağrıları....
sıcaklarrr...
afakanlar basıor beniiiii..... rabbim şu ayıda sağlıkla atlatmayı nasip etsin

Çok iyi anlıyorum seni canımm...Çalışınca çok zor oluyor...Aynen bende öyleyim gündüz işte akşam evde uğraşıyosunn...ne hal kalıyor ne bişey...Az kaldı biraz daha gayret inş..Hayırlısı ile alalım inş.kucaklarımıza...

ben araştırdım arkadaşlar bu meseleyi.657ye değil öğretmenlerin izin yönetmeliğine bakın meb.den.. doğumdan sonraki 1 yıl içerisinde istediğimiz zaman ve istediğimiz kadar alabiliyoruz.örneğin doğumdan sonra çalışmaya başlayıp sonra zor gelirse ücretsiz izne ayrılabiliyoruz. ya da 6 ay ayrılsak diyelim ki izne ama 2 ay sonra göreve dönebiliyoruz.istediğimiz zaman dönebiliriz yani. en az ne kadar alınabileceğine dair bi ifade yok yönetmelikte.demekki 1 ay bile olsa alabilirz izin.ama şu var burda önemli olan örneğin ben 9 temmuz 2010da doğum yaptım diyelim ki.iznimi 9 temmuz 2011e kadar kullanmam lazım.böyle işte..

aylıksız izin konusunu yönetmelikten kopyalıyorum arkadaşlar ben yanlış yazmışım iznin başlama tarihini.

Doğum Sonrası Aylıksız İzin

Madde 31- Kadın memura doğum sonrası (Değişik ibare: 21.07.2004/25529 RG) 8 haftalık izin süresinin bitiminden itibaren, isteği üzerine en çok 12 aya kadar aylıksız izin verilebilir. Bu sürenin tamamı bir defada verilebileceği gibi istek üzerine daha az sürede de verilebilir. 12 aylık aylıksız iznin başlangıç tarihi doğumun sezeryanla yapılmış olması hali dahil (Değişik ibare: 21.07.2004/25529 RG) 8 haftalık iznin bitim tarihidir. Bu tarihten sonra belirli bir süre görev yaparak aylıksız izin almak isteyenlere 12 aylık süreden görev yaptığı süreler düşülerek kalan süre kadar aylıksız izin verilir. 12 aylık sürenin bitimine 1 aydan daha az bir süre kalanlara bu izin verilmez.

selam kızlar

maşşallah oku oku bitmedi geçmiş, gece kuşları siziii sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…