2010 Temmuz Anneleri : )

Burda kar yağmaz,yağsa da tutmaz..Ayazı çok olur..Karı sadece dağların tepesinde olur sanırız..En ufak bir kar yağsa herkes pencerelerden sarkar.Millet dışarı çıkıp yağan karları yakalamaya çalışır..kaydirigubbakcemile3Kar görgüsüzüyüzdür biz İzmirliler :kedi:kaydirigubbakcemile3

saolun arkadaşlar.....ben bugün daha iyiyim.bulantım daha hafif düne göre.....liyadora ikiz anneleri bölümünden kevser doğum yapmış gördünmü kızları artık onunlaymış,çok duygulandım ya.

saolun arkadaşlar.....ben bugün daha iyiyim.bulantım daha hafif düne göre.....liyadora ikiz anneleri bölümünden kevser doğum yapmış gördünmü kızları artık onunlaymış,çok duygulandım ya.

Canım tanımıyorum kendisini,hiç takip etmedim mesajlarını,ama bakıp tebrik edeyim hemen..opuyorumnanaktan
tebrik ettim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kaç haftada bir gidiyorsunuz kontrole?bana dr.bir sıkıntın yoksa 4 hafta sonra gel dedi.ben daha kendime ne dr.nede hast.bulamadım.oooooooooooof ya.

daha Ankara ya da gelmedi kar..aralığın ortasına geldik bir tane yağmadı..ama hava bugün çok soğuk belki bu hafta yağar..gerçekten mevsimler bi tuhaf oldu..son yıllarda burda da eskisi gibi yağmıyor..hele iki sene önce nerdeyse hiç yağmamıştı..

kızlar kaç haftada bir gidiyorsunuz kontrole?bana dr.bir sıkıntın yoksa 4 hafta sonra gel dedi.ben daha kendime ne dr.nede hast.bulamadım.oooooooooooof ya.
Şimdilik 2 haftada bir kontrollerim

İzmirden sonra en sevdiğim şehir Ankara..:asigim:Ben de çocukluğumda çok giderdim..
Çok akrabamız var iş dolayısıyla Ankara ya yerleşen...

Ahh ahh evet nerde o Ankaranın beyaza bürünmüş kış günleri.Öğrenciliğim Ank.da geçti.Kayınvalidemler orda he yıl3-4 kez geliyoruz.Çok severim ben deson durak orası olacak galiba bizde de.

Bu arada börek yapmıştım hiç güzel olmamış Bugünlerde ne yapsam güzel olmuyor canım istemiyor ya ondan herhalde.

Bende 15 günde bir gidiyorum canım.Lekelenmelerim olduğu için sık çağırıyor doktorum.

börek börek.....

Şimdilik 2 haftada bir kontrollerim

İzmirden sonra en sevdiğim şehir Ankara..:asigim:Ben de çocukluğumda çok giderdim..
Çok akrabamız var iş dolayısıyla Ankara ya yerleşen...

evet canım Ankara güzeldir,bir de denizimiz olsaydı süper olurmuş..sakin derli toplu bir şehir ama bazı insanlara sıkıcı geliyor,özellikle İstanbul'lu lara..

Ben yatıyorum eşim temizlik yapıyor,oyy düştüğümüz hallere bak. o da hasta ama evin hijyenik olması lazım diye kalktı yapıyo böyle gurbette olmak ne zor annem, teyzelerim burda olsalar nasıl bakarlardı bize.Öff öff gurbet çok zor ya kıslar.

ay canım çekti bana göndersene ben yerim tatlımcokacimcoook

evet canım Ankara güzeldir,bir de denizimiz olsaydı süper olurmuş..sakin derli toplu bir şehir ama bazı insanlara sıkıcı geliyor,özellikle İstanbul'lu lara..

Ayy benim Bursalı arkadaşlarım da beğenmemişti ama ben o kalabalıktaki düzenine hayranım Ankaranın.Bide Ank.lıların havaları çok hoş.

sabah yaptık temızlık bızde esım evı cektırdı kuzum benım.bende sıldım evı.

İstanbul da bana çok sıkıcı geliyor..Orada yaşamak istemezdim..Trafikti vs di aşırı kabalıktı falan cinnet geçirirdim valla..Çok düzensiz bir yerleşim...

evet Ankara nın bir denizi eksik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…