2010 Temmuz Anneleri : )

Tatlım bilsen İzmir' in rutubetli yaz sıcağında öyle bir rahat oluyor ki o elbiseler :asigim: Çok hafif sanki üstünde hiç bir ağırlık hissetmiyorsun..

bilirim canım o rutubeti bilmezmiyim kötü gerçekten...çocukluğumdan beri her yaz Ayvalık tayım bende..

devlat hastanelerındede vardır nöbetcı kadın dogumcu arkadsım kadın dogumcu burda cok nöbete kalıyor.devlete bır gıt ıstersen Allah ıyılık versın canım.ayetel kürsi oku kendıne ferahlarsın.

bilirim canım o rutubeti bilmezmiyim kötü gerçekten...çocukluğumdan beri her yaz Ayvalık tayım bende..

Ayvalık Balıkesir'de kız,ızmir de değil..Daha kuzeyde yani. kaydirigubbakcemile3 200 km yukarda ..

Balıkesir ızmir kadar sıcak olmuyor..Foça dan sonra serin oluyor zaten kuzeye doğru gidildikçe..

evet yilin ilk kari farnsayada dun gece yagdi ...
sabaha kadar icimde bi SIKINTI vardi sabah 6 da ancak uykuya dalabildim .. bu SIKINTILAR ara ara oluyor bu 5,6 haftadir .. sabaha kadar kari izledim dua ettim icimin SIKINTISI gitsin diye .. ama hala iyi degilim rahatlayamiyorum bi turlu ..

ay ne yaptın canım serin olurmu hiç..

ızmir'le kıyaslayınca balıkesir serin kalıyor tatlım..
Yazları ızmir e geldin mi hiç ?
izmir de kıyafetler üzerimize yapışır yazın terleyince..duştan çıkar çıkmaz terlemeye yeniden başlarız..yazları...

iyi pazarlar temmuz hamişşleri dün bendede vardı adet sancısı gibi ilk hamileliğimde de oluyordu zaten bebek yer yapana kadar olurmuş fazla yormamak lazım yinede

izmirin sıcağı hiç bir yerdeyok başka yerle kıyaslanacak gibi değil yani biz burda kasım ayında bile kısa kollularla çıkarız dışarıya nisan ayındada kısa kollular çıkmammışsa o yaz daha iyi geçecek die düşünür herkez nisan ayında bile sıcaktır yani dışarda balkonda oturmalar başlar izmirde martta kış biter taaaaa ki kasım sonu aralık a kadar

bide antalya sıcak daha doğrusu nem var orda ama ordada akşamları serinler nem seviyesi düşünce iyi olur akşamları

Son düzenleme:

türkiyeden sevgiler canım.Allah ıyılık versın ıcın rahatlasın ınsllh.

yılın ılk karı yagmaya basladı.

nerdesin canım sen nerde yağıyor bu kar ne güzel.

bu arada 2 saattir yatıyorum karnım yavaş yavaş geçiyor.Bulunduğum yerde tek dr. var o da hafta sonu başka şehirde kadın doğumcu kıtlığı var burda.Bugün temizlik yapacaktık ne güzel ben toz falan alacaktım,nerdeee sabahtan beri yatıorum.

İzmir'le kıyaslayınca balıkesir serin kalıyor tatlım..
Yazları İzmir e geldin mi hiç ?

vallahi ,mevsimlerde bir tuhaf oldu her yaz aynı olmuyor örn geçen yaz bodrum da bana yine ayvalık kadar sıcak gelmedi...bi de en bunaltıcı hava akdenizde, İzmir dende kötü bence..kışın sizin orası güzeldir ama dimi,ben kışın hiç gelmedim..

kızlaaaaaaaaaar.....................nasılsınız...................
Canım selam,nasılsın ?opuyorumnanaktan

Bir izmir de akşamları da sıcak geliyor yazın çoğu zaman ya..Sanki esmiyor rüzgar da..Sahile falan çıkınca bazan o da..:bbo:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…