Tatlım bilsen İzmir' in rutubetli yaz sıcağında öyle bir rahat oluyor ki o elbiseler :asigim: Çok hafif sanki üstünde hiç bir ağırlık hissetmiyorsun..
İnşallah ama karnım ağrıyo çok, ağlatıyo o derece.Ki canı pek biriyimdir,nazlanmam ufak şeylere.Ama şimdi çok kötüyüm gerçekten.[/
özel hastanelerde kadın dogumcu var mıdır acaba bu kadar kötüysen bı gıtsen.
İnşallah ama karnım ağrıyo çok, ağlatıyo o derece.Ki canı pek biriyimdir,nazlanmam ufak şeylere.Ama şimdi çok kötüyüm gerçekten.
bilirim canım o rutubeti bilmezmiyim kötü gerçekten...çocukluğumdan beri her yaz Ayvalık tayım bende..
Ayvalık Balıkesir'de kız,İzmir de değil..Daha kuzeyde yani. kaydirigubbakcemile3 200 km yukarda ..
Balıkesir İzmir kadar sıcak olmuyor..Foça dan sonra serin oluyor zaten kuzeye doğru gidildikçe..
ay ne yaptın canım serin olurmu hiç..
evet yilin ilk kari farnsayada dun gece yagdi ...
sabaha kadar icimde bi SIKINTI vardi sabah 6 da ancak uykuya dalabildim .. bu SIKINTILAR ara ara oluyor bu 5,6 haftadir .. sabaha kadar kari izledim dua ettim icimin SIKINTISI gitsin diye .. ama hala iyi degilim rahatlayamiyorum bi turlu ..
Su içiyormusunuz arkadaşlar ? bol su içememiz gerekiyormuş..
Su içiyormusunuz arkadaşlar ? bol su içememiz gerekiyormuş..
kızlaaaaaaaaaar.....................nasılsınız...................
yılın ılk karı yagmaya basladı.
İzmir'le kıyaslayınca balıkesir serin kalıyor tatlım..
Yazları İzmir e geldin mi hiç ?
Canım selam,nasılsın ?opuyorumnanaktankızlaaaaaaaaaar.....................nasılsınız...................
iyi pazarlar temmuz hamişşleri dün bendede vardı adet sancısı gibi ilk hamileliğimde de oluyordu zaten bebek yer yapana kadar olurmuş fazla yormamak lazım yinede
izmirin sıcağı hiç bir yerdeyok başka yerle kıyaslanacak gibi değil yani biz burda kasım ayında bile kısa kollularla çıkarız dışarıya nisan ayındada kısa kollular çıkmammışsa o yaz daha iyi geçecek die düşünür herkez nisan ayında bile sıcaktır yani sışarda balkonda oturmalar başlar izmirde martta kış bite taki kasım sonu aralık a kadar
bide antalya sıcak daha dorusu nem var orda ama ordada akşamları serinler nem seviyesi düşünce iyi olur akşamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?