2010 Temmuz Anneleri : )

selam.ben 2009 temmuz annesiyim.şu anda kardeşim hamile.allah kısmet ederse temmuz sonu ağustos başı gibi doğum yapıcak.ama her gün az kanaması oluyor.bugün doktora gitti.bir sorun görünmüyor.keseyi görmişler.daha 5 haftalık bebek görünmemiş.doktor daha küçük olduğu için görünmüyor demiş.sizlerin kaç hafta iken görünmüştü

benim 6 haftalıkkken vajinal ultrasonla bebeği gördük cnm.

arkadaşlar en sonunda bebeğimin takvimini oluşturdum.ilgilenenlere çok tşk ediyorumkaydirigubbakcemile5

herkese mutlu bir gün diliyorum :))
Liyadoracım biraz önce kızım senin beyaz elbiseli resmini gördü 'anne bak gördünmü prenses' dedi..
elbise güzel canım ama son aylarımızda o elbiseyle rahat edemiyebilirsin çok uzun bence bide kocaman bi göbüşle.. zaten sıcak zamana geliyor belki biraz daha diz altı olabilir hem insanın bacaklarınada dolanmaz daha rahat olabilir bence..

kaydirigubbakcemile3 Ne güzel küçük bir kıza prenses olarak görünmüşüm :asigim:

Canım büyük ihtimalle zaten temmuza gelmeden olur gibi geliyor doğumum.Bu elbiseler çok rahat ama..Püfür püfür..Yazın acaip rahat etmiştim..

hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde temmuz olmayıversin canım..ben normalde de uzun elbise veya etekle rahat edemediğim için söylemiştim..bide hamileyken iyice daralırmışım gibi geliyor..biraz sıkıntılıyımdır yani ama sen rahat ederim diyorsan sorun yok..benim ilkinden kalan hamile elbiselerim de hep dizin biraz altında ..pek bişey almayı düşünmüyorum çünkü ilkinde hevesle biraz fazla almışım sanki..sadece şu espirili tişörtlerden almak istiyorum..

kızlar bu sabaha çok kötü uyandım karnım çok ağrıyo,içim bulanıyo çok kötü.Sanki adet olacağım.Kötüyüm,yüzüm bembeyaz.korkmaya başladım.Dün geceden beri bişi yemiyorum,ama içim çok kötü,yatarak yazıyorum şimdi ekran klavyesiyle.

Tatlım bilsen İzmir' in rutubetli yaz sıcağında öyle bir rahat oluyor ki o elbiseler :asigim: Çok hafif sanki üstünde hiç bir ağırlık hissetmiyorsun..

benim karnım adet olmadan çok ağrıyodu şimdi de aynı ağrı var.Doktorum da hafta sonları başka bi şehirde ben ne yapıcam?

gecmıs olsun canım.6 haftalıkken benımde olmustu bu tür şikayetler ama gectı heran adet olacakmısım gıbı gelıyordu.ınsallah bısey olmaz.

dinlen ,yorma kendini..dr una haber ver istersen canım..

geçmiş olsun ..biraz kendini zorla canım bişeyler yemeye çalış yoksa iyice halsizleşirsin..

canım endıselenme bıseyın yoktur merak etme benımde adet öncesı aynı agrılarım vardı 6.haftaya kadar devam etti.

gecmıs olsun canım.6 haftalıkken benımde olmustu bu tür şikayetler ama gectı heran adet olacakmısım gıbı gelıyordu.ınsallah bısey olmaz.

İnşallah ama karnım ağrıyo çok, ağlatıyo o derece.Ki canı pek biriyimdir,nazlanmam ufak şeylere.Ama şimdi çok kötüyüm gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…