2010 Temmuz Anneleri : )

herkese iyi akşamlar.

biz dün eşimle kaçamak yapıp avşaya gittik bir gece kaldık bu akşam döndük.

sıcaklardan nasıl bunaldıysak artık bir anda kendimizi vapurda bulduk ki oradan günde sadece iki kere tekirdağa geri dönüş için vapur var. allahtan kazasız belasız atlattık.

bu deli sıcaklardada deniz çok iyi geldi açıkçası.

bu yıl girip girebileceğim son denizdi. böylelikle sezonu erken kapamış olduk. şükür sorunsuz geri döndük evimize...

bizde doktordan geldik bu akşam benim bıdıkta 2475 gram 48 cm çıktı esnedi esnedi durdu,

uykusuz kalmış yawrucuk sanki

ama ben iyi değilim karnm çok acıyor ağlayacağım şimdi çok ama çok canım yanıyor

krem sürmek, su içmek fayda etmiyor artık bana
senağlamasenağlama

ayy ne iyi yapmışsınız ne mutlu sana denize girebilmişsin ben giremedim beni küvet paklıyor

ama cesaretinizide tebrik ediyorum
:teselli:

uykucu mu olacak yoksa baharımız?

maaşalla bu arada kızımıza

sanırım babasına çekmiş ultrasondan belli olduğu kadarıyka burnu gözü ağzı aynı babası ama uykucu olacaksa oda babasına çekmiş sanırım çünkü melekler korusunu izliyorduk ama artık tek izliyorum çünkü eşim 2 dk dır horlamaya bile başladı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehehe:))

sanki nei tarif ettin uyku konusunda

bende televizyona 15 dakikadan daha uzun bakamam hemen uykum geliverir yada canım sıkılır.

eşimde hep yalnız izlemek zorunda kalır:))

gerildiği için mi acıyor canım yoksa sancı falan mı var?

ALlaha şükür şimdiye kdar hiç sancım olmadı ama şuan acıması gerginlikten karnımın içide dışıda çok ağrıyor doktorada söyledim ama artık normal karnın kocaman dedi bebekte iyice büzüşmüş içerde zaten kafası aşağıda burnunu rahmime dayamış ucu siyah gözüküyor doktorda moral veriyor espiri yapıyor ama eve geldiğimden beri çıldırcam ağlıcam ama cidden senağlamasenağlama

banada bazen anlattığın gbi oluyor karnımdan fırlayacakmış gibi oluyor sanki içeriden bişey beni itiyor.

öğle olduğu zamanlaeda sinir krizleri geçiriyorum bende...

canım ya, sorsaydın ne rahatlatır ne yapayım diye doktoruna, belki bir tavsiyesi olurdu.
çatladı mı karnın peki?

nazocum sen çok şanlısın 13 kg almışsın belkide 15 ile tamamlarsın

ben tam 24 kg aldım her ne kadar kilolu durmasamda yani normal gözüksemde ben hergün

tartılıyorum ve inan haftada 1-2 almaya başladım. sanırım bende 30 kg ile tamamlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…