- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
slm kızlar nasılsınz beni sorarsanız benim ayak bileklerimde romatizma gibi sızlama sizlerdede varmı
bu arada yarın muayenem var bebegin durumu nasıl ögrenecegim.iyice kilo almıştır insallh yavrum.bide güll diye bir arkadas var siitede 800 gr almış bebgi ne yaptıda o kadr bir anda aldı yaw bebegi maşşlahh valla süper yaramış bebişe anlatsada ahh bizde yesek ne yediyse
dünden beri moralim çok bozuk doktor kontrolümüz vardı dün gittik bebek 34 haftalık dedi ama oşlum 36çhaftasına girmişti ve bundan 2 hafta öncesindeki kontrolumüzde de dr 34 haftalık demişti bu da demek oluyoki son 2 haftada hiç gelişmemiş bebeğim 2600 demişti hala da aynı kiloda ve ultrasona göre hala 34 haftalık delircem naapsam bilemedim şu ya da bu sebeple olur da demiyo dr dinlen dedi o kadar zaten hep dinleniyorumki ben...:sinifsinif:
dünden beri moralim çok bozuk doktor kontrolümüz vardı dün gittik bebek 34 haftalık dedi ama oşlum 36çhaftasına girmişti ve bundan 2 hafta öncesindeki kontrolumüzde de dr 34 haftalık demişti bu da demek oluyoki son 2 haftada hiç gelişmemiş bebeğim 2600 demişti hala da aynı kiloda ve ultrasona göre hala 34 haftalık delircem naapsam bilemedim şu ya da bu sebeple olur da demiyo dr dinlen dedi o kadar zaten hep dinleniyorumki ben...:sinifsinif:
aynen banada sebep söylemedı senın bebegı besleyemedıgındende olur bebek belkıde minyon yapıda dedı aman neler neler.
slm kızlar
nasılsınız bakalım
az kaldı
ben heyecanla 15 temmuzu bekliyorum belkide erken
ayaklarımda şişlikler oldu çok su içmekten
tuz hiç kullanmıyorum ama yinede şiştim ya buda beni rahatsız ediyo
haftaya izne ayrılıyorum
ya benim bebiş geceleri karnımda bir oraya bir buraya dönüp duruyor bazen acayip canım acıyor döndüğünde ..ama annesi kurban olsun na yeterki sağlıklı olsun hareket etsin dimi..
karnım acayip sertleşiyo geceleri
sizdede oluyormu böyle
bugün muz aldım yiyeyim hepsini maşşlahh ahhh 15 günde 800 gr alsa benim yavruşumda iyice tostiş olsun saglıklı alsun katrem teyzesi.bu arada şişlik yeni başladı bende o başlayınca bu agrı ortaya cıktı
teşekkürlerarkadailar sizinle konuşunca içim rahatladı biraz umarım bi sorun çıkmaz tek problem zayıf doşması olsun emzirince alıyo nasılsa büyük oğlum da 2800 dogmtu ama sonra aldı kilo başka bi sorun olmasında gelişme geriliği falan gibi offfffffffffff bu dr bazen sırf moral bozuyo öylede bi söylediki ödümü kopardı..
selam kızlar ,, iyi akşamlar...
doktora gittik bizde bugün. 2200gr olmuş kızım.doktor normal dedi.
nst ye de girdim, sancı falan çıkmadı çok şükür..
10 gün sonra tekrar kontrolüm var, hayırlısı bakalım.
bu arada ben toplamda 13kg almış oldum -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?