2010 Temmuz Anneleri : )

bu arada yarın muayenem var bebegin durumu nasıl ögrenecegim.iyice kilo almıştır insallh yavrum.bide güll diye bir arkadas var siitede 800 gr almış bebgi ne yaptıda o kadr bir anda aldı yaw bebegi maşşlahh valla süper yaramış bebişe anlatsada ahh bizde yesek ne yediyse

benimki de 800 gr aldı canım 15 gündde

muz bebeğe çok yarıyor canım bir ark daha söylemişti

bugün muz aldım yiyeyim hepsini maşşlahh ahhh 15 günde 800 gr alsa benim yavruşumda iyice tostiş olsun saglıklı alsun katrem teyzesi.bu arada şişlik yeni başladı bende o başlayınca bu agrı ortaya cıktı

slm kızlar
nasılsınız bakalım

az kaldı
ben heyecanla 15 temmuzu bekliyorum belkide erken

ayaklarımda şişlikler oldu çok su içmekten
tuz hiç kullanmıyorum ama yinede şiştim ya buda beni rahatsız ediyo
haftaya izne ayrılıyorum

ya benim bebiş geceleri karnımda bir oraya bir buraya dönüp duruyor bazen acayip canım acıyor döndüğünde ..ama annesi kurban olsun na yeterki sağlıklı olsun hareket etsin dimi..
karnım acayip sertleşiyo geceleri
sizdede oluyormu böyle

dünden beri moralim çok bozuk doktor kontrolümüz vardı dün gittik bebek 34 haftalık dedi ama oşlum 36çhaftasına girmişti ve bundan 2 hafta öncesindeki kontrolumüzde de dr 34 haftalık demişti bu da demek oluyoki son 2 haftada hiç gelişmemiş bebeğim 2600 demişti hala da aynı kiloda ve ultrasona göre hala 34 haftalık delircem naapsam bilemedim şu ya da bu sebeple olur da demiyo dr dinlen dedi o kadar zaten hep dinleniyorumki ben...:sinifsinif:

canım benim bebegımede burda gıttıgımız doktor aynı seyı söyledı cok üzüldüm agladım kayserıde profa gıttık bebegın hıc bırseyı olmadıgı söyledı ıkı kez ayrıntılı ınceledı hatta rapor yaızp elımıze verdı istersen başka doktora git kafan rahat etsin.

aynen banada sebep söylemedı senın bebegı besleyemedıgındende olur bebek belkıde minyon yapıda dedı aman neler neler.

bence de canım başka bir doktora daha git
sebebi neymiş zaten dinlen demek en basiti
bu doktorlara da hasta oluyorum bazen

canım şişlikler çok normal havalar o kadar sıcak ki
ben izne ayrıldım işyerindeyken feci şişiyordu
şimdi iki gündür yine davul gibi

amman dikkat yavsibcim muz kabız yapar. hepsini yiyim filan deme. günde 1 taneyi sakın geçme. bence bebek minyondur hepsi kşlolu olcak die bişi yok ki sağlıklı olsun yeter. ama elevit içiyo musun elevit kilo aldırıyo dioladı. bir de içme sodası iç kemişk gelişimine iyi geliyo bir de bol bol protein al. et çok ye. ceviz ye. yani muza yüklenme bencee.

evet ayrıca muz şekerini de çıkarır canım ben yiyodum ama ya hergün 1 tane yada 1-2 gün arayla

bişi sölicem. benim bebeğim hep 2 hafta önden gidiyodu. gerçi hala öle. ama hep baştan beri önden gitti iri bi bebek dedi doktor. ama bana demişti ki çok iyi hatırlıyorum. bu ultrason cihazları kemik uzunluğuna göre hafta hesabı ve kilo hesabı yapar. kafa kemiği uyluk kemiği filan. ama 34.haftada bazen bu durum dengelenir. 32de ölçersiniz 34 hafta gösterir 34te ölçersiniz yine 34 gösterir. bu bebek kilo almamış demek değildir. genellikle gördüğümüz 34. haftalarda haftayla büyümenin denglendiğidir o yüzden bebek iri mi değil mi 34te sölicem demişti. ama 34te bebek 36 çıktı ve bebek biraz iri ama çok değil dedi. 3kgmı geçer 3 buçuk olabilir ama 4ü geçmez dedi. bir de şunu da söliyim uzun oldu ama, ben 1 aydır hiç kilo almadığım gibi zayıfladım. yüzüm filan küçücük kaldı. tartıda zerre ilerlemiyo haliyle çok endişe ettim doğru düzgün bişe yiyemedim sıcaklardan hep hareket ettim filan doktor dedi ki savaş zamanı kıtlıkta bile bebekler normal doğdular kendinizi aşırı aç bırakmadığınız sürece bebeğe bişi olmaz dedi ki bebeğim de almış zaten. bir de sol tarafına yatarsan hep bebek daha iyi beslenirmiş. bildiklerim bu kjadar uzun oldu kusura bakmayın.

teşekkürlerarkadailar sizinle konuşunca içim rahatladı biraz umarım bi sorun çıkmaz tek problem zayıf doşması olsun emzirince alıyo nasılsa büyük oğlum da 2800 dogmtu ama sonra aldı kilo başka bi sorun olmasında gelişme geriliği falan gibi offfffffffffff bu dr bazen sırf moral bozuyo öylede bi söylediki ödümü kopardı..

boşver takma kafana.gelişme geriliği olsa baştan beri olurdu artık gelişmesi bitti kilo alıyo sadece

kızlar bişi sorcam cep telefonuyla konuşuyo musunuz ben hep konuşuyorum. bişi olur muymuş doktora soran oldu mu

selam kızlar ,, iyi akşamlar...
doktora gittik bizde bugün. 2200gr olmuş kızım. doktor normal dedi.
nst ye de girdim, sancı falan çıkmadı çok şükür..
10 gün sonra tekrar kontrolüm var, hayırlısı bakalım.
bu arada ben toplamda 13kg almış oldum -tatlicadiarzu-

maşallah maşallah güzel bebeğe annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…