2010 Temmuz Anneleri : )

İyi Akşamlar kızlarrrrrrrrrr...Geçmişi okuyamadım umarım herkesler iyidir..

SLM KIZLARRR opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz kızlar
canım ya, sorsaydın ne rahatlatır ne yapayım diye doktoruna, belki bir tavsiyesi olurdu.
çatladı mı karnın peki?

söyledim doktora normal dedi oda karnımın kız çocuğuna göre büyük olduğunu söyledi erkek karnı gibi sivri öne doğru dedi. bide gezme , otur iş yapma diye yineledi.. başka birşey önermedi. bende doktora gidince heyecandan ne soracağımı unutuyorumki. bebeği gördükten sonra işim bitti zannediyorum. karnım ve gögüslerim hiç çatlamadı ama popom felaket nerdeyse belime doğru çıkıyor çizikler çatlaklar hani paramparça oluyor desem yeridir o kadar yani...

canım ama ben kilolu başladım zaten hamileliğime. çok almamam gerekiyordu. bu halimden bile çok memnun değilim. ama doktorum normal dedi. bebeğimin iyi olmasından başka birşey düşünmek istemiyorum... a.s

bende okuyamadım canım öğle bir göz attım vallahi.

sıcaklar dışında şikayetimiz yok bizim ya sen nasılsın?

Aynen canım dün sıcaktan hiç uyuyamadım bende fenalıklar geldi üstüme ..Temmuz sıcaklarında nasıl olcak bilmiyorum çok zor..
Bugün bende bebeğimin hastane çantasını hazırladım en sonunda..Bir kaç eksiğim var o da benimle ilgili..Göğüs mendili,ped vs gibii..Onları da sonrra alırım artık.siz hazırladınız mı??.

BEN DE GEÇMİŞİ OKUYAMADIM AMA ANLADIĞIM KADARIYLA KEYİFLER İYİ
ÇOK KISA ZAMAN KALDI CANLARIM BEN SAKİNLİĞİMİ KORUYA BİLİRİM SANIYORDUM AMA ZAMAN DARALDIKÇA HEYECANIM KAT VE KAT ARTIYOR
KISMETSE EPİ.NORMALOLACAK DOĞUMUM BELİRLİ BİR ZAMANIN DA VERİLEMEMESİ HEYECANIMI ARTTIRIYOR eyvahedigeldismile

bende toplamda 16 kilo almıştım bundan 10 gün önce o olmuştur şimdi 17-18 kilo.

ama hiçbiryerimde çatlak yok gibi. acaba karnımız gergin diye mi belli olmuyor çatlak. ben çünkü çok kilo almışım.

bende hazırladım çantamı ama henüz eksiklerim var. aklıma geldikçe alıp koyuyorum.
ama en gerekli şeyleri koydum sanırım CADIARZU

Son düzenleme:
SLM KIZLARRR opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım..
Canım doktorunlar konustun mu epi. normal doğumu ?Konuştuysan neler söylüyor bu konuyla ilgili..Yani bende düşünüyorum ama sanırım bebek tam çıkarken epidurali vuruyorlarmış ..o zaman nerde ağrısız doğum dedim içten içe..Ama benim bildiğim 4 cm açıllık olunca vuruyorlar.
Bu konu hakkında bilgin var mı?

valla benim karnımın alt tarafında başladı çatlaklar. iyi bile dayandım çünkü derim çatlamaya çok müsaitttir. ama karnımdan başka bir yerde çatlak yok çok şükür ...

benim de her yerim çatlamıştı karnım dışında
şimdi karnımın alt tarafları da çatlamış malesef

kızlar çantaya süt sağma makinesi koyacak mısınız gerek var mı?

Evet canım kesinlikle çantada olması gereken birşey ablamın doğumundan biliyorum ..O makina olmasaydı epey zordu işi..Yani belli olmuyor tabi,bazıları çok sütlü oluyor ama hiç belli olmuyor ki bu işler..Şansa bırakmamak lazım.

o zaman onu da steril hale getirmek lazım
yarın da o işleri hlledeyim o zaman
güya çanta hazır ama steril etmemişim hiçbişeyi

kızlar çantaya süt sağma makinesi koyacak mısınız gerek var mı?

ben manuel olanlardan alıp koyacağım bir tane.
emzik ve biberonda koyacağım.

birde yeni doğum yapan bir arkadaşım söyledi. sütü ilk gece hiç gelmemiş. bebek çok ağlamış hemşireler de mama aldırmış eşine. eşi gecenin bir saatinde nöbetçi eczane aramış yazık. o yüzen arkadaşım Aptamil Pre al koy sen ne olur ne olmaz dedi. birde kaşık mutlaka. kaşıkta bulunmuyormuş.
bana biraz garip geldi bu durum ama tecrübelileri dinlemektede fayda var...

canım medela mini elektrikli pompa aldım
emzik, biberon, nukun kenarları yumuşak silikonlu kaşıklarından da koydum
bir de sütü arttıran humana still tea koydum ama mama koymadım
o zaman mama da bakayım ben

canım medela mini elektrikli pompa aldım
emzik, biberon, nukun kenarları yumuşak silikonlu kaşıklarından da koydum
bir de sütü arttıran humana still tea koydum ama mama koymadım
o zaman mama da bakayım ben

sütü artıran humana still tea bende koyacağım. birde milupanın poşet çay şeklinde olan still tea si var eltim vermişti kullanmamış. ondanda 3-5 tane koydum. belki içmesi daha kolay olur poşet olduğu için nebiliyim.
kaşık da almadım. avent in yeni doğanlar için özel kaşığı varmış. onu araştırıcam.

iyi geceler kızlar,ben çok heyecanlıyım.yarın kısmetse memleketime gidiyorummm :teytey:

canım benimkisi ikili satılıyor sıcakta renk değiştiriyor ufak ağız kısmı
yani su vermek içinn de kullanırım diye düşündüm

kızlar bugÜn ÇarŞıya Çıktım eŞımle gÖzlemledım ve tÜm bebeklere sadece badı gıydırmıŞler okadar 2 aylık bebeĞedepenye battanıyede yoktu Üstlerınde

ıyi geceler kızlar.

Oğlumda yeni doğan sarılığı çıktı,1 gün yoğun bakımda kaldık,çok şükür iyileşti,

Yarın tekrar kontrolümüz var,dua edin teyzeleri oğluma.

Anne olmak çok güzel bir duygu kızlar,sizlerde hayırlısıyla alınca kucağınıza anlıyacaksınız beni.

Bol bol dinlenin uyuyun kızlar,sonra çok ihtiyacınız olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…