İyi Akşamlar kızlarrrrrrrrrr...Geçmişi okuyamadım umarım herkesler iyidir..
hoşgeldiniz kızlarSLM KIZLARRR opuyorumnanaktan
canım ya, sorsaydın ne rahatlatır ne yapayım diye doktoruna, belki bir tavsiyesi olurdu.
çatladı mı karnın peki?
nazocum sen çok şanlısın 13 kg almışsın belkide 15 ile tamamlarsın
ben tam 24 kg aldım her ne kadar kilolu durmasamda yani normal gözüksemde ben hergün
tartılıyorum ve inan haftada 1-2 almaya başladım. sanırım bende 30 kg ile tamamlayacağım
bende okuyamadım canım öğle bir göz attım vallahi.
sıcaklar dışında şikayetimiz yok bizim ya sen nasılsın?
hoşgeldiniz kızlar
söyledim doktora normal dedi oda karnımın kız çocuğuna göre büyük olduğunu söyledi erkek karnı gibi sivri öne doğru dedi. bide gezme , otur iş yapma diye yineledi.. başka birşey önermedi. bende doktora gidince heyecandan ne soracağımı unutuyorumki. bebeği gördükten sonra işim bitti zannediyorum. karnım ve gögüslerim hiç çatlamadı ama popom felaket nerdeyse belime doğru çıkıyor çizikler çatlaklar hani paramparça oluyor desem yeridir o kadar yani...
Aynen canım dün sıcaktan hiç uyuyamadım bende fenalıklar geldi üstüme ..Temmuz sıcaklarında nasıl olcak bilmiyorum çok zor..
Bugün bende bebeğimin hastane çantasını hazırladım en sonunda..Bir kaç eksiğim var o da benimle ilgili..Göğüs mendili,ped vs gibii..Onları da sonrra alırım artık.siz hazırladınız mı??.
SLM KIZLARRR opuyorumnanaktan
BEN DE GEÇMİŞİ OKUYAMADIM AMA ANLADIĞIM KADARIYLA KEYİFLER İYİ
ÇOK KISA ZAMAN KALDI CANLARIM BEN SAKİNLİĞİMİ KORUYA BİLİRİM SANIYORDUM AMA ZAMAN DARALDIKÇA HEYECANIM KAT VE KAT ARTIYOR
KISMETSE EPİ.NORMALOLACAK DOĞUMUM BELİRLİ BİR ZAMANIN DA VERİLEMEMESİ HEYECANIMI ARTTIRIYOR eyvahedigeldismile
kızlar çantaya süt sağma makinesi koyacak mısınız gerek var mı?
Evet canım kesinlikle çantada olması gereken birşey ablamın doğumundan biliyorum ..O makina olmasaydı epey zordu işi..Yani belli olmuyor tabi,bazıları çok sütlü oluyor ama hiç belli olmuyor ki bu işler..Şansa bırakmamak lazım.
kızlar çantaya süt sağma makinesi koyacak mısınız gerek var mı?
ben manuel olanlardan alıp koyacağım bir tane.
emzik ve biberonda koyacağım.
birde yeni doğum yapan bir arkadaşım söyledi. sütü ilk gece hiç gelmemiş. bebek çok ağlamış hemşireler de mama aldırmış eşine. eşi gecenin bir saatinde nöbetçi eczane aramış yazık. o yüzen arkadaşım Aptamil Pre al koy sen ne olur ne olmaz dedi. birde kaşık mutlaka. kaşıkta bulunmuyormuş.
bana biraz garip geldi bu durum ama tecrübelileri dinlemektede fayda var...
canım medela mini elektrikli pompa aldım
emzik, biberon, nukun kenarları yumuşak silikonlu kaşıklarından da koydum
bir de sütü arttıran humana still tea koydum ama mama koymadım
o zaman mama da bakayım ben
sütü artıran humana still tea bende koyacağım. birde milupanın poşet çay şeklinde olan still tea si var eltim vermişti kullanmamış. ondanda 3-5 tane koydum. belki içmesi daha kolay olur poşet olduğu için nebiliyim.
kaşık da almadım. avent in yeni doğanlar için özel kaşığı varmış. onu araştırıcam.
iyi geceler kızlar,ben çok heyecanlıyım.yarın kısmetse memleketime gidiyorummm :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?