2010 Temmuz Anneleri : )

benimde siyahlaşmış sanırım çürüdü(( bu yaşıma kadar diş problemi yaşamadım(
geçmezse alırım artık ne yapayım
çıkıyorum kızlar herkese ii geceler umarım yarın herkesten güzel haberler alırız

tane fıyatımı 5 tl
30 tane alsak eder 150
bıraz pahalı ama cok guzelmıs cok begendım
hayırlısıyla dagıtın ınsallah

Bu patıklerden bende görmustum ama becerıp yapamam dıye almamıştım.. ama senınki cok hoş olmuş.. bende aynısının pembesinimi yapsam acaba kaydirigubbakcemile3

Bu şekerleri dogmdamı yoksa mevludundemi dagıtıcaksınız ?
[/QUOTE]

yaparsın çok kolay canım zaten kesesi hazır. kesenin uçlarına emzikleri bağladım patiklerin içine draje badem şekerlerini koydum sonra da bağladım bir zorluğu yok yani. şekerleri eve gelen arkadaşlarımıza ve aile yakınlarına dağıtıcam. mevlüd memlekette olacak bizim orda şeker dağıtılmıyor. alabilirsek insallah oğlumuza akika kurbanı kesicez. et pilav ayran ikram edilecek.

nasıl anladınız gebelik zehirlenmesini ?
yani sen anlayıp mı gittin kontrolde mi çıktı?

yok canım kaşıntılar herşeyi belli etti zaten,bacak ve karnımda acaip kaşıntı başlamıştı...internette araştırdım gebelik zehirlenmesi yazıyordu ertesi gün doktor kan tahlili istedi ve orda çıktı...

tane fıyatımı 5 tl
30 tane alsak eder 150
bıraz pahalı ama cok guzelmıs cok begendım
hayırlısıyla dagıtın ınsallah

canım tanesi 5 tl ama ben onu şekerlik gibi kullanacağım hani hastanede çikolata verirler ya öyle birşey. bebek şekeri de yaptım tanesi 70 kuruşa maloldu. bebek şekerlerini eve gelenlere vereceğim canım.

kızlar ben şimdi bissürü hurma yedim
doğumu hızlandırıyormuş ve kolaylaştırıyormuş

CANIM BU GÜZEL BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM YARIN BENDE HACILARDAN İSTERİM HURMA cokacimcoook
BEN DE AZ ÖNCE SENİ DÜŞÜNÜYORDUM ARAMIZDA ÇOK AZ VARDI ACABA NE YAPTI DEDİMMM
boshayallersmile

canım ya benim de bacaklarım çok kaşınıyordu hatta kaşımaktan yara yaptım karnımda kaşınıyor ama çatladığı içindir diye düşünmüştüm bak şimdi içime kurt düştü kontrolüm 1 hafta sonra ne yapsam ki acaba...

kızlar bu gidişle temmuz annesi kalmayacak , birçok kişi haziran annesi olmuş veya olacak gibi görünüyor :)

tatlım sen her ihtimale karşı testlerini yaptır.birde idrarının rengi koyu sarı ise hiç durma derim...iyi geceler..

bende merak ediyorum daha dün gelip ben doğurabilirim dememişmiydi?
hatta nete giremiyorum ama fırsat buldukça yazarım dediğini hatırlıyorum acaba karıştırdımmı??

slm kızlar birçok defa konusu geçti ama her kafadan farklı ses çıkıyor, sezeryan olunca pijama mı kullanışlı yoksa gecelik mi? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…