hurmayı ben de duydum. çok faydalıymış süt konusunda.
benim de dişimde problem var üstüne basınca acıyor. zaten geçici yapıştırmıştı haftaya gel demişti ben bidaha gitmedim ama sanırım altı çürüdü. ama şimdi gidemem. bebek olunca nasıl giderim bilmiyorum umarım ağrı filan tutmaz. sişi ağrıyan arkadaş minoset içebilir.
teşekkür ederim arkadaşlar. bunları hastaneye gelenlere vermeyi düşünüyorum. bebek şkerlerimizi de eve gelenlere vericem. safkancım bebek arabasını eminönünden aldım 5 tl içindeki şekerlerin paketi de 10 tl.
nasıl anladınız gebelik zehirlenmesini ?
yani sen anlayıp mı gittin kontrolde mi çıktı?
tane fıyatımı 5 tl
30 tane alsak eder 150
bıraz pahalı ama cok guzelmıs cok begendım
hayırlısıyla dagıtın ınsallah
kızlar ben şimdi bissürü hurma yedim
doğumu hızlandırıyormuş ve kolaylaştırıyormuş
yok canım kaşıntılar herşeyi belli etti zaten,bacak ve karnımda acaip kaşıntı başlamıştı...internette araştırdım gebelik zehirlenmesi yazıyordu ertesi gün doktor kan tahlili istedi ve orda çıktı...
bende geldim... papatya16 doğum yapmış...alkisalkisalkis ben yine duygulandımmm :gitme:
canım ya benim de bacaklarım çok kaşınıyordu hatta kaşımaktan yara yaptım karnımda kaşınıyor ama çatladığı içindir diye düşünmüştüm bak şimdi içime kurt düştü kontrolüm 1 hafta sonra ne yapsam ki acaba...
:teselli:
tatlım sen her ihtimale karşı testlerini yaptır.birde idrarının rengi koyu sarı ise hiç durma derim...iyi geceler..
slm kızlar birçok defa konusu geçti ama her kafadan farklı ses çıkıyor, sezeryan olunca pijama mı kullanışlı yoksa gecelik mi? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?