ben yatıyorum kızlar iyi geceler.
slm kızlar birçok defa konusu geçti ama her kafadan farklı ses çıkıyor, sezeryan olunca pijama mı kullanışlı yoksa gecelik mi? :uhm:
İşte doğum sonrasında 'zayıflama maratonu' koşmamak için Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Sennur Zorer, annelere bebeklerini 'etkin emzirmeleri'ni öneriyor. Etkin emzirme bebeğin en az 6 ay süreyle anne sütüyle 'su' bile verilmeden beslenmesinden ileri geliyor. Çünkü emzirme sırasında bir anne yaklaşık 500 kalori harcıyor, bu da yaklaşık 1 saat tenis oynama ya da bir saat boyunca aralıksız yüzmeyle harcanabilecek bir kalori oranı. Uzmanlar emziren annelerin sıkı diyet yapmamalarını öneriyor. Bu nedenle de günde en az 5-6 öğün yeyip 2200 kalori almaları gerekiyo
bizim de yarın kontrol var canım sabah erken gideceğiz
çok heyecanlıyım ben de bu hafta doğuracağım gibi geliyor
artık doğsun istiyorum hayırlısıylaaa
uzun süre gelmezsem anlayın eyvahedigeldismile
yaparsın çok kolay canım zaten kesesi hazır. kesenin uçlarına emzikleri bağladım patiklerin içine draje badem şekerlerini koydum sonra da bağladım bir zorluğu yok yani. şekerleri eve gelen arkadaşlarımıza ve aile yakınlarına dağıtıcam. mevlüd memlekette olacak bizim orda şeker dağıtılmıyor. alabilirsek insallah oğlumuza akika kurbanı kesicez. et pilav ayran ikram edilecek.
ooooooooo kıslarrrr pek kalabalığız bugün :))) maşallahhhh
Bende gecelık duydum sezeryan için.. pijama dikişlerden dolayı rahatsızlık veriyormuş.. yerimsenibenslm kızlar birçok defa konusu geçti ama her kafadan farklı ses çıkıyor, sezeryan olunca pijama mı kullanışlı yoksa gecelik mi? :uhm:
İşte doğum sonrasında 'zayıflama maratonu' koşmamak için Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Sennur Zorer, annelere bebeklerini 'etkin emzirmeleri'ni öneriyor. Etkin emzirme bebeğin en az 6 ay süreyle anne sütüyle 'su' bile verilmeden beslenmesinden ileri geliyor. Çünkü emzirme sırasında bir anne yaklaşık 500 kalori harcıyor, bu da yaklaşık 1 saat tenis oynama ya da bir saat boyunca aralıksız yüzmeyle harcanabilecek bir kalori oranı. Uzmanlar emziren annelerin sıkı diyet yapmamalarını öneriyor. Bu nedenle de günde en az 5-6 öğün yeyip 2200 kalori almaları gerekiyo
iyi geceler kızlarr.uyuyamadım yine bi sizlere bakmak istedim.nasılsınz?
iyi yapmışsın canım gel :))) heyecandan uyuyamıyorum ben kaydirigubbakcemile3
geçmişi okuyamadım çok hayırdır ne kaçırdım?
iyi geceler kıslarrrr bende yarın için heyecan var uykum gelmiyor :))
iyi geceler kızlarr.uyuyamadım yine bi sizlere bakmak istedim.nasılsınz?
canım bugün 3 bebek haberi aldık yarınada en az 4 kişinin kontrolü var biride benim :)) gün çok hareketliydi yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?