2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar birçok defa konusu geçti ama her kafadan farklı ses çıkıyor, sezeryan olunca pijama mı kullanışlı yoksa gecelik mi? :uhm:

bugün bana gelen misafirlerin 2 si normal doğum 3 sezeryanla doğum yapmışlardı bende onlara sordum sezeryanlı iken pijama dediler özellikle. geceliği ise normal doğum için önerdiler. hatta onlara pijama takımlarımı gösterdim olurmu fln diye olur dediler. burda her kafadan bi ses çıkıyor burdaki listelere göre hastane çantası hazırlamaya kalktım büyük valize sığmayacaktı nerdeyse en iyisi çevredeki doğum yapmışlardan öğrenmek diye düşünüyorum

Herkese iyi geceler.Geçmişi okuyordum ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmedi.Ben sadece akşamları girebiliyorum bi bakıyorum 25-30 sayfa ilerlemiş.Bebek şekeri eklemişsiniz hepsi de çok güzel.Ben daha almadım.Ben mevlütte dağıtmayı düşünüyorum ama bakalım.Mevlütü de 40ı çıkınca yaparız artık.Ama kapı süsü ve altın yastığı alacağım.Bir de mavi bir abajur beğendim çok hoştu.Onu da almayı düşünüyorum.Al al bitmiyor.Bebekler gelmeden daha bir sürü masraf yaptık.Gelince ne yapacağız bilmem.Gerçi feda olsun onlara.Yeter ki sağlıkla doğsunlar.:Saruboceq:

offfffffff kıslarrr yaaaa bazen nefes bile aldırmıyor benim sıpacan nasıl duruyor anlamıyorum :))

İşte doğum sonrasında 'zayıflama maratonu' koşmamak için Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Sennur Zorer, annelere bebeklerini 'etkin emzirmeleri'ni öneriyor. Etkin emzirme bebeğin en az 6 ay süreyle anne sütüyle 'su' bile verilmeden beslenmesinden ileri geliyor. Çünkü emzirme sırasında bir anne yaklaşık 500 kalori harcıyor, bu da yaklaşık 1 saat tenis oynama ya da bir saat boyunca aralıksız yüzmeyle harcanabilecek bir kalori oranı. Uzmanlar emziren annelerin sıkı diyet yapmamalarını öneriyor. Bu nedenle de günde en az 5-6 öğün yeyip 2200 kalori almaları gerekiyo

2200 kalori çok değil mi?akannehirO kadar kalori alırsak aldığımız kiloları veremeyiz bence.En fazla 1500 kalori alınmalı kİ 500 kalori emzirmeyle gider.Böylece kilolar da çabucak gider.

kızlar bende yatmaya gidiyorum uykum geldi. zaten bütün gün hiç gitmediki... ama uyuyamassam gelirim yine. hepinizi öpüyorum iyigecelerr :asigim: :1hug:

bizim de yarın kontrol var canım sabah erken gideceğiz
çok heyecanlıyım ben de bu hafta doğuracağım gibi geliyor
artık doğsun istiyorum hayırlısıylaaa
uzun süre gelmezsem anlayın eyvahedigeldismile

Uzun sure gelemessem yokk öylee lmaz: bizi merakta bırakma...
Guzel haberlerini ver bize sonra zamanlar seninn.. kaydirigubbakcemile3
merakta bırakma bizi opuyorumnanaktan

Bende cok istiyorum akika kurbanı kesip onunla kızıma mevlud okutmayı.. artık kısmet.. o gun gelsinde İNŞAALLAH...

ooooooooo kıslarrrr pek kalabalığız bugün :))) maşallahhhh

Bugun hareket vaarr.. temmuz bebekleri geliyorr kaydirigubbakcemile3

slm kızlar birçok defa konusu geçti ama her kafadan farklı ses çıkıyor, sezeryan olunca pijama mı kullanışlı yoksa gecelik mi? :uhm:
Bende gecelık duydum sezeryan için.. pijama dikişlerden dolayı rahatsızlık veriyormuş.. yerimseniben

umarım boool boool süütüm olur yavruşuma... kaydirigubbakcemile3

Bu arada tırstımmm .. nasıl gök gürlüyor yaww :1shok:

iyi geceler kıslarrrr bende yarın için heyecan var uykum gelmiyor :))

Canım hayırlı haberlerle gel İNŞAALLAH.... :Saruboceq:
İçimde bir his var.. sanki herkez dogurucak, ben en sonra dogurucamm boshayallersmile
:1shok:

iyi geceler kızlarr.uyuyamadım yine bi sizlere bakmak istedim.nasılsınz?

İyi geceler... ben gece kuşu burdayım ama cogunluk dagılmış sanırım

canım bugün 3 bebek haberi aldık yarınada en az 4 kişinin kontrolü var biride benim :)) gün çok hareketliydi yani :))

anağğ 3 mü:1shok:
ben sadece papatya16 yı duydum.başka kimler doğum yaptı kii?
anağğ bizim bebeler temmuzu bekleyemicekler.hepsi patır patır çıkmaya başladı hazirandakaydirigubbakcemile3
hayırlı haberlerle dönersin inş gülüm.ayy ne güzell bitiyo hamilelik döneminiz de kavuşuyorsunuz bebeklerinize....
darısı başıma inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…