2010 Temmuz Anneleri : )

evet canım sanırım öyle, şu an zaten bir kitap okuyorum bebek bakımında mucizevi çözümler diye duymuşsunuzdur belki kitabı, new york times bestseller, ingiliz bir hemşirenin bebekler üzerindeki izlenimlerini anlatıyor orada da diyor bebekler huyları ile doğarmış, melek bebek, huysuz bebek, hareketli bebek, kitap bebek gibi tiplemeler var..

aynen benim eşim de diyor yok ya bu bebek çok huysuz her bebek böyle olamaz diye..adamcağızın gözü korktu valla bu yaramaz yüzünden..

günaydın kızlar

papatya16 doğum yapmış,Allah analı babalı büyütmek nasip etsin,hayırlı uğurlu olsun

geçmişe göz atıp geldim. bu aralar baya kalabalıklaştık. doğumlar yaklaşıyor. inşallah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin allahım :Saruboceq:

papatya cuma sabah hastaneye kaçta gidiyosun doğuma kaçta giriyosun? bize doktor sabah saatleri dedi ama doğumdan kaç saat önce hastanede olmak gerekiyor acaba?

Allah inşallah sıkıntısız kavuşturur bebişine..:Saruboceq:.Ne güzel çok az kalmış senin heyecan dorukta yani..delikafadulden

inşallah hepimize sıkıntısız doğumlar canım..

biz melahatle telefonla konuştuk o bebeğini doğardoğmaz sünnet ettirecek .

sağol canım.. süt pompasında kararsız kaldım ama almayı düşünüyorum. yarın kaynatıp kullanıma hazırlıcam. bugün temizlik var evde.. doğum öncesi için çok karışık buralar.. şimdi çıkyorum müsait olduğumda girerim. görüşürüz...

ben bu cuma doğumdayım. ben inanılmaz heyecanlıyım eyvahedigeldismile

günaydın kızlar
ne güzel herkes teker teker anne oluyor
inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı
düşüncesi bile heyecanlandırıyo insanı
papatya2010 Allah hayırlı doğum nasip etsin sağlıklı sıhhatli bi şekilde kavuşursun inşallah yavruna :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…