suny cim insan kendi bebeği ne yapsa yapsın toz konduramaz
muhtemelen arkadaşısnda onda uyumlu bebek olduğunu sanıyordur bence
valla huysuz bebek çok zor oluyor benimkide 40 gün gece gündüz bağırdı çok ağladı kırkı bi çıktı tamam çocuk birden uslandı ne hikmetse
inşallah sizin bebeklerde uslu olur
günaydın kızlar, bizim üst kattaki bebek te 1 aydır ististanısz her gece sabah saatlerine kadar öyle bir bağırıyor aülıyor ki valla çocuığun bişeyi mi var diye üst kata çıkasımız geliyor. sonra gülme komşuna ghelir başına derler die sesimizi çıkamıyoz. kaydirigubbakcemile3eşim hele yaa hepsi böyle mi bizimki de böyle mi olcak die adamı dertler aldı. ama şu 2-3 gündür az ağlıyo sanki bebecik. gazı vardı heralde yaa. bu gaz ne fena napçaz acaba işallah bizimkiler gazlı olmaz. beni bile ağlatıyo gaz sancısı napsın el kadar bebeler valla.
buralardayız canım bilgisayarın basında cok uzun süreli oturamıyorum arada girip okuyabiliyorum
amiiiiiiiiiiiiiiinnnn,günler yaklaştı çok tırsıyorummmkaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar
ben bu cuma doğumdayım. ben inanılmaz heyecanlıyım eyvahedigeldismile
canım ya sünnet konusunu araştırdın mı.. yenidoğan sünneti iyi diyorlar kararsız kaldık biz. bilgin varsa sevinirim..
Allah inşallah sıkıntısız kavuşturur bebişine..:Saruboceq:.Ne güzel çok az kalmış senin heyecan dorukta yani..delikafadulden
biz melahatle telefonla konuştuk o bebeğini doğardoğmaz sünnet ettirecek .
ben bu cuma doğumdayım. ben inanılmaz heyecanlıyım eyvahedigeldismile
biz melahatle telefonla konuştuk o bebeğini doğardoğmaz sünnet ettirecek .
papatya cuma sabah hastaneye kaçta gidiyosun doğuma kaçta giriyosun? bize doktor sabah saatleri dedi ama doğumdan kaç saat önce hastanede olmak gerekiyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?