2010 Temmuz Anneleri : )

herkese günaydın. günümüz güzel geçsin temmuz ve erken gelen bebişler için haziran anneleri...

bu çoklu alıntı yapmayı ben beceremiyorum. yani mq ya basıyosun sonra mesajı seçiyosun alıntı yap diyosun cevaplama penceresi açılıyo sonra ikinci üçüncü mesajı eklemek için ne yapıyosun ?geri tuşuyla mı gidiyosun yine mesajların olduğu sayfaya?

birde kızlar buda çok önemli tecrübelerimi paylaşmak istedim sisinle

doğumdan 2-3 gün sonra süt kanalları tam anlamıyla çalışmaya başladığı için göğüsleriniz şişiyor ve sertleşiyor ve tabikide bu şişmeden dolayı dolgunluk hissi ve ağrı yaşanıyor sebebide kanallara süt dolduğu için yapmanız gereken şey ılık hafluyla kompres yapmak göğüsleri yumuşatıyor bu kanalları ağrınızıda bi nebze olsun dindiriyor
bu kanalların hemen açılması için ağrılıda olsa bebeğinizi bol bol emzirmek ancak göğüsler bu şekilde rahatlıyor

teşekkürler evet emziren bir annede görmüştüm.ş hatta onun göğsünün üstü kıpkırmızı olmuştu. eşi de doktordu hemen ılık suyla ıslatılmış havluyu kızın göğsüne koyup masaj yapmıştı ve bebeği sık sık emzirmesini istemişti. kız emzirirkenki hali gözümün önnden gitmiyor. inşallah biz kolay emziririz. bizim kardeşimin eşi de hiçbir problem yaşamadı ilk andan itibaren sütü geldi ve bebek çok rahat saat başı cok cok emdi. ne yara ne ağrı ne pompa ne emzik ne biberon. yeğenim bunların hiçbirisini tanımadı 1 yaşında hala emiyo annesinin memesini tutup kendisi çıkarıyo yaramaz.

benim oğlumda emiyor hala 12 aylık oldu ben çok fazla sorun yaşadım taa en başında beri ama oğlum hiç bırakmadı emmeyi çok şükür

valla benden öğreneceğiniz çok şey var kızlar sorun seve seve paylaşırım bildiklerimi
daha çook sabahlayacaksınız gaz sorunlarından ama herşeyin bi çözümü var inşallah sorunsuz atlatacaksınız sizde ilk 3 ayı

günaydın
sabahın serin olmasından sanırım bu sabah bizde uyumuşuk :))

bebekken bende gazlıymışım
oğlum bu konuda bana çekerse vay halimize

vallahi gazlı bebek çok zor oluyor benim oğlumda 3,5 ay bir fiil geceleri saat 3 den sonra özellikle sabaha kadar bağırırdı bende 2009 temmuz annesiyim ya şanslısınız kızlar valla yaz olduğu için biz sabaha kadar oda oda gezerdik düşünsenizde bide kış olduğunu küçücük odada dönüp durduğunuzu halimiz ne olurdu

bende 8. ayıma kadar gazlı bir bebekmişim. annem çok uğraşmış.
umarım benim kuzum gazlı olmaz....

sevtap söylediğin doğru gerçekten. temmuz annesi olmanın avantajlı taraflarından bakmak lazım. hep olumsuzluklarını konuşuyoruz...

sevtap peki sen sterilizator falan kullandın mı ? gerekli bir ürün mü sence ?
bebek emziğini biberonu şusunu busunu nasıl sterilize ettin ?

Herkese merhaba.Ben de bugün hastaneye gidip kan ve idrar tahlili yaptırdım.Dr. istemişti.Sonuçları 2 gibi alacağım.İnşallah bir sorun çıkmaz.:Saruboceq:

sevtap peki sen sterilizator falan kullandın mı ? gerekli bir ürün mü sence ?
bebek emziğini biberonu şusunu busunu nasıl sterilize ettin ?

ben almadım sterilazötör falan etraftakiler gerek yok dediler
dünde biberonlarımızı kaynatıp hastane çantasına bi tane koydum

Günaydınlar
kahvaltıdan sonra akşam yemeğinin malzemeleri için markete gittim. hava çok dengesiz dünden beri, yağmura yakalanmadan döndüm neyseki.

Herkese merhaba.Ben de bugün hastaneye gidip kan ve idrar tahlili yaptırdım.Dr. istemişti.Sonuçları 2 gibi alacağım.İnşallah bir sorun çıkmaz.:Saruboceq:

inş iyi çıkar canım..
bizde geldik bugün uykucuyuz 3 gününacısını çıkardık a.s

valla ben de 11 de uyandım bugğn hava yağmurlu ya ondan sanırım.

ben almadım sterilazötör falan etraftakiler gerek yok dediler
dünde biberonlarımızı kaynatıp hastane çantasına bi tane koydum

ben almadım canım ..biberonu emziği kaynattım, poşetledim çantaya koydum..şimdilik almıycam oğlumda da bibernu sık sık kaynatırdım kullanırken..

Günaydınlar
kahvaltıdan sonra akşam yemeğinin malzemeleri için markete gittim. hava çok dengesiz dünden beri, yağmura yakalanmadan döndüm neyseki.

Bursa da süreki yağmur var evet..

kocaelidede yağmur var çok güzel yağıyor. bende diyorumki acaba 3-5 eksiğim var çıkıp alsam mı? şemsiye yağmurdan korurda güneşli havada daha kötü o zaman hiç çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…