herkese günaydın. günümüz güzel geçsin temmuz ve erken gelen bebişler için haziran anneleri...
birde kızlar buda çok önemli tecrübelerimi paylaşmak istedim sisinle
doğumdan 2-3 gün sonra süt kanalları tam anlamıyla çalışmaya başladığı için göğüsleriniz şişiyor ve sertleşiyor ve tabikide bu şişmeden dolayı dolgunluk hissi ve ağrı yaşanıyor sebebide kanallara süt dolduğu için yapmanız gereken şey ılık hafluyla kompres yapmak göğüsleri yumuşatıyor bu kanalları ağrınızıda bi nebze olsun dindiriyor
bu kanalların hemen açılması için ağrılıda olsa bebeğinizi bol bol emzirmek ancak göğüsler bu şekilde rahatlıyor
selam cedricx.. görünmüyordun ne zamandır. eşinle kavuşmayı bekleyen sendin değil mi?
herşey yolundadır umarım. doktordan sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz :dance:
benim oğlumda emiyor hala 12 aylık oldu ben çok fazla sorun yaşadım taa en başında beri ama oğlum hiç bırakmadı emmeyi çok şükür
valla benden öğreneceğiniz çok şey var kızlar sorun seve seve paylaşırım bildiklerimi
daha çook sabahlayacaksınız gaz sorunlarından ama herşeyin bi çözümü var inşallah sorunsuz atlatacaksınız sizde ilk 3 ayı
evet canım bendim eşimi bekleyen.geldi çok şükür kavuştukzemuszemus
sevtap peki sen sterilizator falan kullandın mı ? gerekli bir ürün mü sence ?
bebek emziğini biberonu şusunu busunu nasıl sterilize ettin ?
sevtap peki sen sterilizator falan kullandın mı ? gerekli bir ürün mü sence ?
bebek emziğini biberonu şusunu busunu nasıl sterilize ettin ?
Herkese merhaba.Ben de bugün hastaneye gidip kan ve idrar tahlili yaptırdım.Dr. istemişti.Sonuçları 2 gibi alacağım.İnşallah bir sorun çıkmaz.:Saruboceq:
bizde geldik bugün uykucuyuz 3 gününacısını çıkardık a.s
ben almadım sterilazötör falan etraftakiler gerek yok dediler
dünde biberonlarımızı kaynatıp hastane çantasına bi tane koydum
Günaydınlar
kahvaltıdan sonra akşam yemeğinin malzemeleri için markete gittim. hava çok dengesiz dünden beri, yağmura yakalanmadan döndüm neyseki.
Herkese merhaba.Ben de bugün hastaneye gidip kan ve idrar tahlili yaptırdım.Dr. istemişti.Sonuçları 2 gibi alacağım.İnşallah bir sorun çıkmaz.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?