ben bu cuma doğumdayım. ben inanılmaz heyecanlıyım eyvahedigeldismile
günaydın kızlar
ne güzel herkes teker teker anne oluyor
inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı
düşüncesi bile heyecanlandırıyo insanı
papatya2010 Allah hayırlı doğum nasip etsin sağlıklı sıhhatli bi şekilde kavuşursun inşallah yavruna :CüvCüv:
canım sabah 10 da doğum. 8-8.30 gibi burda olursunuz dediler..
günaydınlar herkese a.s
burda deli gibi yağmur yağıyor, gök gürlüyor. televizyonda yayın gitti.
hava resmen gece gibi karardı. benimde içim karardı...
ben bu cuma doğumdayım. ben inanılmaz heyecanlıyım eyvahedigeldismile
aynen nazosan içim daraldı kendimi direk buraya attım kızların yanına..a.s
canım sabah 10 da doğum. 8-8.30 gibi burda olursunuz dediler..
gunaydın annişlerrrr ...
ayyy herkezlerr doğum yapıorr sıra bizemi gelior neee
günaydın güzel anneler
insallah herkesden bugün güzel haberler alırız .
günaydın hamişlerr opuyorumnanaktan
günaydın kızlar,
dün bir arkadaşıma uğradım bebeği daha çok ufak. Ama nasıl huysuz anlatamam, sürekli ağlıyor bir kere annesi kesinlikle ne ana kucağına ne sağa sola bırakamıyor sürekli elinde. Bıraktığı anda ağlıyor. Arkadaşım da demez mi bizimki çok sorunsuz uyumlu bir bebek diye, daha önce de görmüştüm sürekli huysuzlanan ve ağlak bir bebek ama neyse kırılmasın diye sesimi çıkarmadım. İnsanlar demek ki bebeklerine kesinlikle laf dedirtmek istemiyorlar, ama görünen köy kılavuz istemez yani..bir ağlıyor çenesi titreye titreye ay yarım saat zor oturduk birlikte..umarım bizim bebişler uysal ve tatlı olurlar ...
günaydın kızlar, bizim üst kattaki bebek te 1 aydır ististanısz her gece sabah saatlerine kadar öyle bir bağırıyor aülıyor ki valla çocuığun bişeyi mi var diye üst kata çıkasımız geliyor. sonra gülme komşuna ghelir başına derler die sesimizi çıkamıyoz. kaydirigubbakcemile3eşim hele yaa hepsi böyle mi bizimki de böyle mi olcak die adamı dertler aldı. ama şu 2-3 gündür az ağlıyo sanki bebecik. gazı vardı heralde yaa. bu gaz ne fena napçaz acaba işallah bizimkiler gazlı olmaz. beni bile ağlatıyo gaz sancısı napsın el kadar bebeler valla.
günaydın kızlar
papatya16 doğum yapmış,Allah analı babalı büyütmek nasip etsin,hayırlı uğurlu olsun
günaydınnnn arkadaşlar...
Günaydın kızlar
günaydın kızlar
ne güzel herkes teker teker anne oluyor
inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı
düşüncesi bile heyecanlandırıyo insanı
papatya2010 Allah hayırlı doğum nasip etsin sağlıklı sıhhatli bi şekilde kavuşursun inşallah yavruna :CüvCüv:
gunaydin kizllaarr... ben de doktorumla konustum biz de dogar dogmaz yaptiricaz.. Ama aklinizda bulunsun yine de dogduktan 1 hafta sonra falan yaptirmakta fayda varmis
günaydınlar herkese a.s
burda deli gibi yağmur yağıyor, gök gürlüyor. televizyonda yayın gitti.
hava resmen gece gibi karardı. benimde içim karardı...
bende kahvaltı bile yapmadan girdim bugün. tek başımayım birde. daha kalkar kalkmaz sıkıntı bastı valla...
bugün izmir fena. Allah afetten saklasın diyelim...
narlıderede yollar doldu yaa.allah beterinden korusun.aynen ben de sen gibi nazosan kahvaltımızı bile yapmadan direk soluğu burda aldık...
çok bunaltıcı yaa hava...
herkese günaydınlar...
ben gelmeyeli neler olmuş böylee..papatydoğum yapmış ne güsell.hayırlı olsun inş.
bizim de 13.30da randevumuz var.bakalım ne dicek doktor.çatı muayenesi de yapar belki.çok heyecanlı ve stresliyim..hayırlı haberlerle geliriz inş. :CüvCüv:
bornova hala dieniyor canım ama fazla dayanamaz bu yağmura. seller alır. izmirin tipik problemi işte. her yağmurda oluyor...
Allah dışarıda olanlara sabır versin...
merhaba arkadaşlar,
bende temmuz anne adaylarındanım.dogum tarihi 15 temmuz görünüyor.fakat sancılarım başladıgı için doktorum her an bebek gelebilir diyor.çok heycanlıyım.sizde durumllar nedir?
herkese günaydınlar...
ben gelmeyeli neler olmuş böylee..papatydoğum yapmış ne güsell.hayırlı olsun inş.
bizim de 13.30da randevumuz var.bakalım ne dicek doktor.çatı muayenesi de yapar belki.çok heyecanlı ve stresliyim..hayırlı haberlerle geliriz inş. :CüvCüv:
merhaba arkadaşlar,
bende temmuz anne adaylarındanım.dogum tarihi 15 temmuz görünüyor.fakat sancılarım başladıgı için doktorum her an bebek gelebilir diyor.çok heycanlıyım.sizde durumllar nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?