2010 Temmuz Anneleri : )

sağol canım.. darısı hepinizin başına sağlıkla inşallah..

günaydın kızlar...
off buraya o kadar çok yağmur yağıyor ki içime fenalık geldi vallahi yaa.her yer kapkaranlık...

günaydınlar herkese a.s
burda deli gibi yağmur yağıyor, gök gürlüyor. televizyonda yayın gitti.
hava resmen gece gibi karardı. benimde içim karardı...

günaydınlar herkese a.s

aynen nazosan içim daraldı kendimi direk buraya attım kızların yanına..a.s

aynen nazosan içim daraldı kendimi direk buraya attım kızların yanına..a.s

bende kahvaltı bile yapmadan girdim bugün. tek başımayım birde. daha kalkar kalkmaz sıkıntı bastı valla...
bugün izmir fena. Allah afetten saklasın diyelim...

gunaydın annişlerrrr ...
ayyy herkezlerr doğum yapıorr sıra bizemi gelior neee

günaydın güzel anneler
insallah herkesden bugün güzel haberler alırız .

günaydın hamişlerr opuyorumnanaktan

günaydın kızlar

papatya16 doğum yapmış,Allah analı babalı büyütmek nasip etsin,hayırlı uğurlu olsun

günaydınnnn arkadaşlar...

Günaydın kızlar

gunaydin kizllaarr... ben de doktorumla konustum biz de dogar dogmaz yaptiricaz.. Ama aklinizda bulunsun yine de dogduktan 1 hafta sonra falan yaptirmakta fayda varmis

günaydınlar herkese a.s

herkese günaydın. günümüz güzel geçsin temmuz ve erken gelen bebişler için haziran anneleri...

bende kahvaltı bile yapmadan girdim bugün. tek başımayım birde. daha kalkar kalkmaz sıkıntı bastı valla...
bugün izmir fena. Allah afetten saklasın diyelim...

narlıderede yollar doldu yaa.allah beterinden korusun.aynen ben de sen gibi nazosan kahvaltımızı bile yapmadan direk soluğu burda aldık...
çok bunaltıcı yaa hava...

bu sabah ilk defa 9,30 kadar uyudum sanırım hava serindi ondan sabah nasıl yağmur yağdı nasıl gök gürledi yağmadı sanki aktı mübarek.

merhaba arkadaşlar,

bende temmuz anne adaylarındanım.dogum tarihi 15 temmuz görünüyor.fakat sancılarım başladıgı için doktorum her an bebek gelebilir diyor.çok heycanlıyım.sizde durumllar nedir?

herkese günaydınlar...
ben gelmeyeli neler olmuş böylee..papatydoğum yapmış ne güsell.hayırlı olsun inş.

bizim de 13.30da randevumuz var.bakalım ne dicek doktor.çatı muayenesi de yapar belki.çok heyecanlı ve stresliyim..hayırlı haberlerle geliriz inş. :CüvCüv:

narlıderede yollar doldu yaa.allah beterinden korusun.aynen ben de sen gibi nazosan kahvaltımızı bile yapmadan direk soluğu burda aldık...
çok bunaltıcı yaa hava...

bornova hala dieniyor canım ama fazla dayanamaz bu yağmura. seller alır. izmirin tipik problemi işte. her yağmurda oluyor...
Allah dışarıda olanlara sabır versin...

günaydın canım....
temmuz bebekleri beklemiyorlar çok aceleci çıktılarkaydirigubbakcemile3
senin de hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz tatlım...

merhaba arkadaşlar,

bende temmuz anne adaylarındanım.dogum tarihi 15 temmuz görünüyor.fakat sancılarım başladıgı için doktorum her an bebek gelebilir diyor.çok heycanlıyım.sizde durumllar nedir?

hoşgeldin canım. bizde yanılmıyorsam doğum yapan 5 arkadaş oldu toplamda. yani temmuz bebekleri aceleci çıktı. sempatiksalakcinni
umarım seninki gününü bekler....

selam cedricx.. görünmüyordun ne zamandır. eşinle kavuşmayı bekleyen sendin değil mi?
herşey yolundadır umarım. doktordan sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz :dance:

merhaba arkadaşlar,

hoşgeldin. hayırlısı olsun canım hepimiz için. oğlum temmuzun sonunda gelecek tabi burdaki erken gelen arkadaşlarına özenmesse sempatiksalakcinni

papatya hayırlı doğumlar canım :Saruboceq:
daha doğrusu hepinize hayırlı doğumlar kızlar :Saruboceq:

kızlar hastane çantanıza rezene çayınızı falan koyun çünkü hastanelerin bazılarında vermiyorlar
pompa koymanıza gerek yok bence ama ne olur ne olmaz diye bulundurursanız bilemem zaten hemen doğumdan sonra şakır şakır süt gelmiyor doğumdan sonraki 2-32 gün içinde tam anlamıyla sütünüz geliyor az gelen sütte bebeğinize yetiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…