Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umutlu çok tatlı..güle güle kullansın bebişinn
arkadaşlar bu magnezyum tam olarak ne fayda sağlıyo doktorum 15 güne kadar doğurmanı istemiyorum diyip yazdı şimdi bunu içipte 40 haftayı doldurup doğuramazsam nolucakkaydirigubbakcemile3
umutluu çok güzel çok tatlı canım...güle güle kullanın inş.
teşekkür ederim cnm inşallah sag salım dogada giydiririm kızıma :Saruboceq:
kızlar merhaba.salı günü minik oglumuz kerem dünyaya geldi.suyum azaldıgı ıcın suni sancı verıcektı ama ben korktum ve sezeryan oldum.cok güzel bır duygu herkese nasıp etsın rabbım.epidural oldumsütüm hala yok.
:teselli:bu ağrılar beni öldürücek:gitme:
zemuszemus ohhh sancı kadar güzeli yokkk :roflol:''sancılar, 9 ay bir suyun içinde, sıvı besinle beslenmiş, sıvı oksijenle büyümüş bebeğin, kuru ortama çıkışına hazırlanmasının yegane yoludur. içerdeki ve dışarıdaki basınçlar değişiktir, akciğerlerine giren havanın cinsi değişiktir, herşey yeniden tanımlanır bebek için. o nedenle sancılar hayatidir.
Sancı vurduğu zaman, bileceksin ki bebeğin kordondan aldığı sıvı oksijen akımı duruyor, bebek de mecburen kendi ciğerlerinde rezervde tuttuğu oksijeni kullanıyor. yani akciğerlerini çalıştırıyor. sonra o sancı geçince yine anneden oksijen alıyor. bebeğin kanındaki birşeyin oranı bu şekilde gerçek hayat seviyesine çıkmış oluyor.( bu birşeyin adını hatırlayamadı, dr. unuzdan öğrenebilirsiniz) bu nedenle bebek , sezaryenle doğmuş bebeklerin yaşadığı şoku yaşamıyor, bir anda sudan çıkmış balığa dönmüyor.
o nedenle sancıların en berbat olduğu, dayanamayacağın zaman aklında bu olsun. bu sancılar, senin bebeğinin hayatını kolaylaştırıyor, sağlamlaştırıyor.
ayrıca sancılar, senin beynine de doğumun başladığını, ilerlediğini ve bittiğini de söyleyecek, haber verecek ki bebek çıktığı an plasenta ayrılsın, o ayrılırken de sütü başlatan prolaktin hormonu salgılanmaya başlasın.aynı anda süt bezlerin de yeni doğana koruyucu maddeleri verecek, mesela doğal antibiyotikleri...
ayrıca yine aynı sancılar, kasılmalar, bebeği doğum kanalında ileri itecek, doğumu ilerletecek...
yani bu sancılar senin düşmanın değil, en yakın müttefikin, bunu bil ve sancılarını sev.'''
http://www.cocukkiyafetleri.com/Urunler/Cichlid/0-3-Yas-Kiz-Bebek-Penye/1848/Kiz-Tulum.aspx dün dedemiz hediye etti torununa
kizlar herkese merhaba 2 gun girememistim dun ancak hepsini okuyup bitirdim, allah muhabbetinizi artirsin;-))
hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
sen de hoşgeldin :) nazocum senin kontrol yarındı dimi?
şulecik nerde kızlar??haberi olan var mı?
canım randevumu bugüne almak zorunda kaldım. bugün 17:30da gidicem Allah nasip ederse. nstyede bağlanıcam. umarım birşey çıkmaz çünkü bu hafta ağrılarım oldu biraz sıkıntılı geçti.
canim dun ugramisti 23 temmuzda sezeryan olacakmis
ayyyy günler geçmiyo:bbo: