aramada grup çıkmıyor ki
kızlar sezeryande hastanede duş mu alınıyo bu sitede öyle yazıyor
Adm Adm Bir Sezeryan,Sezaryen Aamalar Jinekolog Operatr Kadn Doum Uzman Doktor Nevra ,Sezeryan (Sezaryan) Fiyatlar Fiyat cterleri creti Dogum ,Doum Fiyatlar cretleri Fiyat Hastaneleri stanbul Ankara izmir Jinekolog Kadn Doum Uzman ,Doum Sezeryan Grnt
slm kızlar umarım herkes iidir facedeki grup fikri çok iimiş ya.ben buraya bi türlü resim ekleyemiyordum zaten.
bu arada sabaha karşı 4 gibi nişanım geldi kızlar.hafif pembemsi bi leke.banyo yaptım sabah tekrar oldu. doktorum 24 saat önce gelebileceğini söylemişti. henüz sancılarım başlamadı.ama her an başlayabilirmiş.iki gün de sürebilirmiş.yani her an doğurabilirim.bnm için dua edin. bende hepiniz için dua edicem.
ayy hadi bakalım sancıların en ufağını çekerek bir solukta kurtul inşallahslm kızlar umarım herkes iidir facedeki grup fikri çok iimiş ya.ben buraya bi türlü resim ekleyemiyordum zaten.
bu arada sabaha karşı 4 gibi nişanım geldi kızlar.hafif pembemsi bi leke.banyo yaptım sabah tekrar oldu. doktorum 24 saat önce gelebileceğini söylemişti. henüz sancılarım başlamadı.ama her an başlayabilirmiş.iki gün de sürebilirmiş.yani her an doğurabilirim.bnm için dua edin. bende hepiniz için dua edicem.
şimdi açtım ya ondanmı acaba bende bekliyorum ekleyin diye belki birazdan görünür.biraz bekleyelim profil resminde bebek var..
nısanım geldı falan dıyosunuzya vallahı ben burda heyecanlanıyorumslm kızlar umarım herkes iidir facedeki grup fikri çok iimiş ya.ben buraya bi türlü resim ekleyemiyordum zaten.
slm kızlar umarım herkes iidir facedeki grup fikri çok iimiş ya.ben buraya bi türlü resim ekleyemiyordum zaten.
buldum buldum katıldımmmm
kızlar çıkıyo sonbahar eklemiş bile..
kıslar face e gelin hadi..grup kurdum birbirimizin fotolarınıda görürüz hem.grubun adı
temmuz 2010 anneleri
hadi bekliyorum herkesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?