2010 Temmuz Anneleri : )

şimdi açtım ya ondanmı acaba bende bekliyorum ekleyin diye belki birazdan görünür.biraz bekleyelim profil resminde bebek var..

slm kızlar umarım herkes iidir facedeki grup fikri çok iimiş ya.ben buraya bi türlü resim ekleyemiyordum zaten.
bu arada sabaha karşı 4 gibi nişanım geldi kızlar.hafif pembemsi bi leke.banyo yaptım sabah tekrar oldu. doktorum 24 saat önce gelebileceğini söylemişti. henüz sancılarım başlamadı.ama her an başlayabilirmiş.iki gün de sürebilirmiş.yani her an doğurabilirim.bnm için dua edin. bende hepiniz için dua edicem.

İSteğe bağlı diye biliyorum..Ablamı ve çok yakın arkadaşımı yaptırmışlardı..Şahsen ben sezeryan olacak olsam eve gitmeden hemşirelerin banyo yaptırmasını isterdim herhalde...

hayırlısı olsun canım muhtemelen 2 gün içinde doğar bebeğin. Allah sağlıklı doğum ve bebek nasibetsin.

ayy hadi bakalım sancıların en ufağını çekerek bir solukta kurtul inşallah

nısanım geldı falan dıyosunuzya vallahı ben burda heyecanlanıyorum
allah kurtarsın kardes senıde bızıde
benım karın yukarda hala asagı ınmedı
bebek hareketlerıde zamanla azalıyor bende korkuyorum
kadınların %75 ı 38 -40 haftalar arası dogururmus
hadı bakalım ıyı haberlerını beklıyoruz heyecan yapma sakın ol

aaaaaaaaa canımmm hayırlı olsunnn bebiş geliyorrrrrr :)))

evet kızlar ben temmuz 2010 yazdım tüm sonuçları göre bastım bebekli çıktı tanırsınız zaten grubu

hadi hayırlsı..Sağlıklı bir şekilde alırsın umarım kucağına kuzunu..Ayy ne güzel bir heyecan yaaaadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…