oda ayrı bısey dımıbanada bakanlar var ne anlıyorlar bilmem.bazı kadınlarda sert sert bakıyor onları hiç anlamıyorum. şaşırmış bu millet ya
bence cıngenelere bulasma degıl 10 -30 kısı toplarlar anında vallageçende kpss için çıkmıştım o sıcakta yanımda eşimin yeğenide vardı. gül satan kadın uzaktan gördü kalktı ayağa omuzuma gül koyuyo zorla çek şunu diye bağırdım bende. bana da arkamdan söylendi şeytandedi git 2 tane çak . aslında bu ben değilim yani çok sakinimdir ama kendimi zor taşıyorum bide manyak üstüme üstüme geliyo. bide bitanesine vursan anında 15 kişi olur toplanıverirler onlar.
iyiki var benım bebekte karpuzu yıyınce sevınıyo horon tepıyokarpuz denen meyve iyi ki var sempatiksalakcinni sositososito
bursadamısın ben ıstanbul sanmıstımevet ya beni de şişiriyo karpuz ama bu sıcaklarda ilaç gibi geliyo
her öğün yiyorum kahvaltı bile -tatlicadiarzu-
bi de kiraza dadandım bu sene deli gibi yiyorum aç tok farketmiyo
mideme dokunuyo ama hiç aldırış etmiyorum sempatiksalakcinni
bende kıraza dadanmıstım ama artık kurtlanmıs olabılır almıyorum artık
kavuna da dadanmıstım sımdı sıra karpuzda
kaydirigubbakcemile2
safkan helal olsun sana sildin bitti yani
bu arada ben bursadayım canım istanbul değil
olabılır bencekızlar ya face de bir grup kursak ordan da görüşsek isteyen arkadaşlarla. hem birbirimizi daha iyi tanırız. çok güzel arkadaşlıklar kurulabilir diye düşünüyorum...
siz ne dersiniz bu konuda?
dogru cnmmerhaba
turkıyede olsan coktan alırlardı oralarda bebegı sezeryanla almıyorlar dımı
normalmı dusunuyorsun dogumu
evet canim normal dusunuyorum,umarim hersey yolunda gider de normal yapabilirim. burada bebek ters olmadigi ya da herhangi bir komlikasyon olmadigi surece sezeryana almiyorlar zaten.
Bebegin yarik dudak olmasi ile ilgili bir problemin mi var ben mi oyle anladim o msjini bulamdim cunku.Benim arkadasimin bebebgi yarik dudak dogdu gecen yil ve 5 aylin ultrasonda hemen anladilar yani oyle birsey olunca cok erken asamada anliyorlar, bebis ameliyat oldu ve simdi hic anlasilmiyor bile, sakin endiselenme.
safkan sen iyi cesaretliymişsin cingenelere öyle laf etmek her yigidin karı degil ben tırsarım valla.ne yapacakları belli degil
delı delıyı gorunce sopasını saklarmıs derler :)
ben kilo almıyorum zayıflıyorum diye hep endişeliydim ama bnebeğim hep kilolu gitti doktor da savaş zamanı kıtlıkta bile bebekler kilolarını aldılar o alır siz kafaya takmayın siz kendinize bakın böyle giderseniz siz halsiz düşersiniz dedi ama katremin bebeğinin hareketsiz olması için yetersiz beslenmeyi söylemiş doktor orda şaşırdım hani bebekler her türlü halukarda alıyordu. gerçi çok şüküğr benim bebeğim oldukça hareketli ama az da yesem protein içerikli yemeğe çalışıyorum ceviz süt filan ihmal etmiyorum bir de elevit demir hapı magnezyum calsium bu haplar yarıyor bebeğe sanırım.
kızımın odası nihayet tamamlandı hihoyyyt
perdesini halısını da aldık... en kısa zamanda fotolarını koyacağım inşallah....
kızlar ya face de bir grup kursak ordan da görüşsek isteyen arkadaşlarla. hem birbirimizi daha iyi tanırız. çok güzel arkadaşlıklar kurulabilir diye düşünüyorum...
siz ne dersiniz bu konuda?
sonbahar senin meslekte emekli yazıyor hayırdır erken yaşlarda ne emeklisi buu
nazo bencede olabilir. bana uyar yani.. hatta şuanda isteyen beni ark olarak ekleyebilir
kıslar face e gelin hadi..grup kurdum birbirimizin fotolarınıda görürüz hem.grubun adı
temmuz 2010 anneleri
hadi bekliyorum herkesi..
aramada bulamadım canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?