2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar ya face de bir grup kursak ordan da görüşsek isteyen arkadaşlarla. hem birbirimizi daha iyi tanırız. çok güzel arkadaşlıklar kurulabilir diye düşünüyorum...
siz ne dersiniz bu konuda?

Bebeğinizin karnınızda yaptığı hareketler, bunları kısıtlı bir alanda yapıyor olsa da, doğduğunda yapacağı hareketlerle oldukça benzeşir. Bu haftalarda yapılan gözlemler bebeklerin en sık yaptığı hareketlerin hıçkırma, gerilme, irkilme ve parmak emme şeklinde oldğunu göstermektedir.

Yine bu haftalarda dış ortama hazırlık amacıyla solunum hareketleri de sık yapılan hareketlerdendir. Akciğerlerin içi havayla dolu olmasa da gün boyunca yüzlerce kez yinelenen bu hareketlerin amacı solunum kaslarının güçlendirilmesidir.

banada bakanlar var ne anlıyorlar bilmem.bazı kadınlarda sert sert bakıyor onları hiç anlamıyorum. şaşırmış bu millet ya
oda ayrı bısey dımı

bence cıngenelere bulasma degıl 10 -30 kısı toplarlar anında valla
banada zorla vermeye kalkmıslardı
dedım herseyım tamam bı gülüm eksik şimdi alayım bu gülü nereme takayım dedım ımalı sekılde kadın yoluna gıttı sonunda
adamı sınır edıyolar ya alıcak olsam gıder alırım napıyım ben gülü dimi ama

karpuz denen meyve iyi ki var sempatiksalakcinni sositososito
iyiki var benım bebekte karpuzu yıyınce sevınıyo horon tepıyo

bursadamısın ben ıstanbul sanmıstım
sıldım bıttı kendımı sutlu nescafeyle ödüllendırıyorum daha dogrusu bebek sabahtan berı cok oynamadı nescafe ıçince hareketlenıyorda ondan bakayım dedım
hakkatende 2 yudumda 2 tekme yedım demekkı bu oglan nescafeyı sevıyo ağırabii

bir etli mantımız bir yağ mantımız, sebitimiz ,açma ketemiz su böregimiz tandır böregimiz oooo.... kayserili bayanların tontiş tontişdir gezmalarimiz pastamız böregimiz çokkk olur bizim

safkan sen iyi cesaretliymişsin cingenelere öyle laf etmek her yigidin karı degil ben tırsarım valla.ne yapacakları belli degil

kızlar ya face de bir grup kursak ordan da görüşsek isteyen arkadaşlarla. hem birbirimizi daha iyi tanırız. çok güzel arkadaşlıklar kurulabilir diye düşünüyorum...
olabılır bence

dogru cnm
ben yazmıştım onu
bebegın ultrason resmınde alnına ve dudagının üstune kucuk carpı işaretı konulmus bende eve gelınce farkettım
sonrada bı sorunmu var acaba dıye cok endıselendım
yurt dısındakı drlara bayılıyorum ya
keyfe keder bıse yapmıyorlar en saglıklısı neyse onu yapıyorlar
bızım akrabanın 8 aylık bebegıne senın suyun bıttı dıye sezeryana aldılar sonradan ögrendıkkı o hastanede zzaten dogumhane yokmus sadece amelıyathane varmıs
insallah saglıklı sekılde dogar ve yasar cocuklarımız bir ömür boyunca

evet canım yaaa bizimkide çok hareketli çok şükür :)) bazen beni bezdiriyor ama ne yapalım sabredicez az kaldı zaten. dün kontrolde bi baktım doktorun masada benim oğluşumun fotosu duruyor :)) diyorum doktora bu benim oğlum hadi canım nerden anladın diyor yaaa aynısından bizdede var dedim 2 taneydi birini biri almış götürmüş ne yapacaksa dedi bende alayım o zaman durmasın burda dedim yok yaa varmış sende işte dursun masada ne olacak dedi :)) benim oğluşum fotojenik olunca gösteriyor demekki herkese benim bebemi kaydirigubbakcemile3 ayyy alakasız oldu ama birden aklıma geldi yazdım işte kaydirigubbakcemile3

kızımın odası nihayet tamamlandı hihoyyyt
perdesini halısını da aldık... en kısa zamanda fotolarını koyacağım inşallah....

ayyy hadi hayırlı olsunnnn fotoları bekleriz :))

ben katılırım canım :)))

kıslar face e gelin hadi..grup kurdum birbirimizin fotolarınıda görürüz hem.grubun adı
temmuz 2010 anneleri
hadi bekliyorum herkesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…