2010 Temmuz Anneleri : )

kizlar dun annemle markette alisveris yaptik, odemek icin kasaya geldik onumude esiyle birlikte hamile bir bayan kizcagiz kasaya yaslanip duruyor belli sancisi var, dayanamayip sordum 23 de gunuymus ama gecmis dun sabah da kan gelmis dr gitmisler dr geri gondermis henuz acilmamissin demis, markettede sancilarim 5 dk da bire indi dedi eve gidip cantamizi alip hastanaye gidecegiz dedi.Sancilari 5 dk bir olmasina ragmen hala normal konsusuyordu gerci, bu beni biraz rahatlatti biraz da korkuttu, doguma iyice yaklastik yani.

evet ben de özellikle meyveyi fazla kaçırıp sonra aayyy uyyyy diyorum çok fena şişiyorum eşim kızıyor önümden alıyorlar meyve tabağını. ya özellikle karpuza bayılırım ama çok fena şişiriyor.

bu ne rahatlık yav 5dkda bir sancısı olan kadının markette ne işi var.

coktan sıldım geldım bıle
halı dedıgım 2 tane bıtanesı kucuktu zaten soyle bı ustunden gectım özenmedım tozunu alıyım dedım geldım
sureklı haareketsızde sıkılıyorum bazen muzık acıp oynuyorum ıyı gelıyor bende atıstırdım bıseyler
yase sen hangı hastaneye gıdıyorsun anadolu yakasındamı

kizlar herekese merhaba, ben bugun ultrasona gore 40. haftaya girdim ama hala tik yok bende
merhaba

turkıyede olsan coktan alırlardı oralarda bebegı sezeryanla almıyorlar dımı
normalmı dusunuyorsun dogumu
cibinliği ütülemeye kalktım beceremedim kurdelesini geçirdim demirine takmaya çalıştım onuda beceremedim. bıraktım öylece akşam babamız yapsın öfff
benım daha yatak gelmedı gelsın onuda süslicem
ben yatagın uyku setını almadım naylonumsu kalıtesız bıseyler koyuyorlar
ya ıyı bıse alıcamkı sırf pamuku uyku setlerı 180 lıra cıvarında bana pahalı geldı olmassa kendım yapmayı dusunuyorum kolay bısey bence okadar para verene kadar 30 lıraya mal ederım ben onu hemde pamuklu kuması kendım secerım

benim de aksi gibi hep bişiler yiyip içesim var ama meyve su ve sulu şeyler yemek değil.

1 aydir annem yanimda cok mutluyum,hicbir ise dokunmuyorum bol bol tembellik yapiyorum, iyiki annelerimiz varkaydirigubbakcemile3bende oyle hep yatasim var
valla ben yabanımıyım neyım evde annem bıle olsa cok rahat edemıyorum belkıde annemden kaynaklanıyordur annem her seyey karısır
yedıgıme ıctıgıme karısır ınsanı bıktırıyor bazen yaa
sen sunu yemessen bende bunu yemem falan dıyo cok karısıyor sankı bebekmıyım ben gelmısım 30 yasıma

benim bebeğim kaç kg bilmiyorum yarın öğrencem ben 28 kg aldım
hemde çok dikkat ettiğim halde. kotam 30 du ama sanırım geçecek

dogumdan sora verırsın özelllıkle emzırırken kolay verılıyormus dıyorlar uzulme bende 13 kılo aldım 7-8 kılosu dogumda gıtse kalanıda sporla vermeyı dusnuyorum suan spor yapamıyorum dısarı cıkmak ıcımden gelmıyor hem karnımı tasıyamıyorum hemde mıllet bakıyo dık dık sankı hıc hamıle gormemısler:)
hareket etmeyıncede kılo alınıyor halıyle
bıde 2 saatte bı acıkıyorum normalmıkı acaba

ayy ya oracıkda doğuruverse

offfffffffff kıslarrr yaaaa kalkıp iş yapmam lazım ama benim hiç içimden gelmiyor. hatta hep yatıp uyuyasım var sırf bebeğim acıkmıştır diye kalkıp bişeyler yedim ((

beni anlatmışsın canım
kahvaltıda misafirim vardı onlar gitti ben çok durgun hissediyorum kendimimirmirmirmir

Şu iki saatte bir acıkma olayı bende de var..Yani aslında hep bişiler yemek geliyor içimden de ,bir şekilde oyalıyorum kendimi...

Vee ayrıca şu dışarıda hamile görmemiş gibi bakan tiplere bende çok sinir oluyorum...Bazıları var ki yani ölee dik dik bakıyorlarki inanamıyorum..Hep bir laf sokuyorum ama anlayana tabi....

dilencilere de kızıyorum arkandan bağırıyolar allah bir avazda kurtarsın kızııım bebeğin sağlıklı olsun kızııım iyi şeler sölüyolar ama sonuçta para istiyolar hepsine veremessin vermesen de sanki arkandan beddua ediyolar gibi sinir oluyorum kimse yolda bana bulaşmasın istiyorum

banada bakanlar var ne anlıyorlar bilmem.bazı kadınlarda sert sert bakıyor onları hiç anlamıyorum. şaşırmış bu millet ya

Son düzenleme:
geçende kpss için çıkmıştım o sıcakta yanımda eşimin yeğenide vardı. gül satan kadın uzaktan gördü kalktı ayağa omuzuma gül koyuyo zorla çek şunu diye bağırdım bende. bana da arkamdan söylendi şeytandedi git 2 tane çak . aslında bu ben değilim yani çok sakinimdir ama kendimi zor taşıyorum bide manyak üstüme üstüme geliyo. bide bitanesine vursan anında 15 kişi olur toplanıverirler onlar.

evet ya beni de şişiriyo karpuz ama bu sıcaklarda ilaç gibi geliyo
her öğün yiyorum kahvaltı bile -tatlicadiarzu-
bi de kiraza dadandım bu sene deli gibi yiyorum aç tok farketmiyo
mideme dokunuyo ama hiç aldırış etmiyorum sempatiksalakcinni

safkan helal olsun sana sildin bitti yani
bu arada ben bursadayım canım istanbul değil

kızımın odası nihayet tamamlandı hihoyyyt
perdesini halısını da aldık... en kısa zamanda fotolarını koyacağım inşallah....

yasmin06 kayseriye gelirsen seve seve tanışalım beklerim.mantıyıda elimizle yapar yediririz dışarda yemenede gerek yok tam ev usulü biraz gürmelik vardır bende onu söyleyelim övünmek gibi olmasınflowesun kayseride nasıl mantıcı bulamadın dedigin gibi bayrama falanmı denk geldi.kayserililer misafir agırlamakta birebirdir yeme içime boldur anam burdacokacimcoook

merhaba

turkıyede olsan coktan alırlardı oralarda bebegı sezeryanla almıyorlar dımı
normalmı dusunuyorsun dogumu

evet canim normal dusunuyorum,umarim hersey yolunda gider de normal yapabilirim. burada bebek ters olmadigi ya da herhangi bir komlikasyon olmadigi surece sezeryana almiyorlar zaten.
Bebegin yarik dudak olmasi ile ilgili bir problemin mi var ben mi oyle anladim o msjini bulamdim cunku.Benim arkadasimin bebebgi yarik dudak dogdu gecen yil ve 5 aylin ultrasonda hemen anladilar yani oyle birsey olunca cok erken asamada anliyorlar, bebis ameliyat oldu ve simdi hic anlasilmiyor bile, sakin endiselenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…