ben de son birkaç gündür ne yesem pişman oluyorum
yerken hiçbir rahatsızlık duymuyorum ama yemekten 15-20 dakka sonra sanki çatlıcakmışım gibi hissediyorum. halbuki çok fazla da yemem ama anlamadım gitti
bu öğle yemeğinde de aynını yaşadım
yediğim şeyde mercimek çorbası 1 kase
bir bardak ayran bi de küçük bir dolmanın ucundan tadına baktım, hoşuma gitmadi yemedim
budur yani
kizlar dun annemle markette alisveris yaptik, odemek icin kasaya geldik onumude esiyle birlikte hamile bir bayan kizcagiz kasaya yaslanip duruyor belli sancisi var, dayanamayip sordum 23 de gunuymus ama gecmis dun sabah da kan gelmis dr gitmisler dr geri gondermis henuz acilmamissin demis, markettede sancilarim 5 dk da bire indi dedi eve gidip cantamizi alip hastanaye gidecegiz dedi.Sancilari 5 dk bir olmasina ragmen hala normal konsusuyordu gerci, bu beni biraz rahatlatti biraz da korkuttu, doguma iyice yaklastik yani.
iyiyim şekerim yemek yedim geldim şimdi
sen ne halısı silicen bu halinle
yapma dinlen bence keyfine bak sositososito
yani kendimi düşünüyorum da
oturmaktan bile fenalık geliyo
halı silerken hiç düşünemiyom kendimi delikafadulden
merhabakizlar herekese merhaba, ben bugun ultrasona gore 40. haftaya girdim ama hala tik yok bende
benım daha yatak gelmedı gelsın onuda süslicemcibinliği ütülemeye kalktım beceremedim kurdelesini geçirdim demirine takmaya çalıştım onuda beceremedim. bıraktım öylece akşam babamız yapsın öfff
benim de aksi gibi hep bişiler yiyip içesim var ama meyve su ve sulu şeyler yemek değil.
valla ben yabanımıyım neyım evde annem bıle olsa cok rahat edemıyorum belkıde annemden kaynaklanıyordur annem her seyey karısır1 aydir annem yanimda cok mutluyum,hicbir ise dokunmuyorum bol bol tembellik yapiyorum, iyiki annelerimiz varkaydirigubbakcemile3bende oyle hep yatasim var
benim bebeğim kaç kg bilmiyorum yarın öğrencem ben 28 kg aldım
hemde çok dikkat ettiğim halde. kotam 30 du ama sanırım geçecek
kizlar dun annemle markette alisveris yaptik, odemek icin kasaya geldik onumude esiyle birlikte hamile bir bayan kizcagiz kasaya yaslanip duruyor belli sancisi var, dayanamayip sordum 23 de gunuymus ama gecmis dun sabah da kan gelmis dr gitmisler dr geri gondermis henuz acilmamissin demis, markettede sancilarim 5 dk da bire indi dedi eve gidip cantamizi alip hastanaye gidecegiz dedi.Sancilari 5 dk bir olmasina ragmen hala normal konsusuyordu gerci, bu beni biraz rahatlatti biraz da korkuttu, doguma iyice yaklastik yani.
offfffffffff kıslarrr yaaaa kalkıp iş yapmam lazım ama benim hiç içimden gelmiyor. hatta hep yatıp uyuyasım var sırf bebeğim acıkmıştır diye kalkıp bişeyler yedim((
evet ben de özellikle meyveyi fazla kaçırıp sonra aayyy uyyyy diyorum çok fena şişiyorum eşim kızıyor önümden alıyorlar meyve tabağını. ya özellikle karpuza bayılırım ama çok fena şişiriyor.
karpuz denen meyve iyi ki var sempatiksalakcinni sositososito
bence deedelikafaduldencokacimcoook
bence deedelikafaduldencokacimcoook
bencede iyiki var..
uff eşime söliyim gelirken alsın. şişiriyo diye almıyo bana karpuz. çünkü ne zaman yesem hep ağrıdan kıvrandım. az yemeği beceremiyorum.
kızımın odası nihayet tamamlandı hihoyyyt
perdesini halısını da aldık... en kısa zamanda fotolarını koyacağım inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?