2010 Temmuz Anneleri : )

illa bı bahane bulacaklarya
adamlara portakallı ördek yapsan ıclerınde nefıs derler dıslarından tuzlu olmus derler
puan kesecekler ya tek derlerı o

kızlar ben kaçtım hadi iyi akşamlar size....
artık face tende görüşeceğiz zaten kaydirigubbakcemile2
doktora gidelimde gelelim bakalım hayırlısı ile...

starda yabancı damat var
nazlı teknede doğuruyo:))
annesiyle kardeşi de telefonla ebelik yapıyolar çok komik:)))

kızlar çok aşırı acıktım ben ama yememem lazım çünkü daha ne yiyeyim yedim yiyeceğimi ama bu ne acıkması böyle içim bomboş sanki

Kızlar selam ben de uye oldum da ordan yazdıklarımızı kendı arkadas lıstemızdekı herkes okuycak yaa sankı burası daha rahat gıbı : )) Bı de babygaga dıye bı sıte var orayada hamıle olanlar uye olup muhabbet edebılıyor gelırsenız benı de ekleyın orda da varım ama genel de herkes yabancı bı de Ingılızce bılmek gerekıyo ...

yine buraya devam ederiz yazışmaya orda sadece fotoğraf haberleşme birbirimizi tanıma filan diye düşünüyorum ben

kızlar eşimle eczaneye gittik ordan da karpuzcu kamyonu var sokağın köşesinde oraya yürüdük dönemedim bi sancılandım ben artık 15 dakka bile yürüyemiyorum oturdum biyerlerde geçmedi çok zor geldim eve yarım saattir de uzanıyorum anca geçti yani 2 saat yürüdüm diyo arkadaşlar burda ben niye böle oldum yaaa ennemler doğum yakın diyolar habire sancılanıp duruyom ben işallah 2 haftadan önce doğmaz yaa istirahat etmem lazım heralde üff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…