2010 Temmuz Anneleri : )

canım hakkında hayırlısı ne ise o olsunnnbuyrunnnnnnnnn

kendine güvenin varsa yaparım dyorsan normale gir canım. eğer benim gibi kendine güvenemiyorsan hiç kendinide bebişide riske atma. ne yaparsan yap Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

hayırlısı olsun canım muhtemelen 2 gün içinde doğar bebeğin. Allah sağlıklı doğum ve bebek nasibetsin.
tsk cnm:)
ayy hadi bakalım sancıların en ufağını çekerek bir solukta kurtul inşallah
saol cnm:)
ayyy canim hadi hayirlisi cok heyecanli birsey ya, bende her tuvalelete gittigimde bakiyorum ama henuz birsey yok.
evet cnm ya saat 4de oldu bi daha uyuyamadım 10 kadar:)

bende panik yoktu kaç saat oldu sancı yok daha bekliyorum ne zaman gelecek diye.bu bekleme işi biraz sıkıcı.evi temizledim.banyo yaptım.çantaları tekrar kontrol ettim.uyudum.ama şimdi çok terlemeye başladım.çok hafifi bi ağrım var adet sancısı gibi.ama sanırım bu doğum sancısı değil.ben gidimm yemek yiyim.yarına kadar doğurmazsam gene gelirim kızlar:) hepiniz kendinize çok dikkat edin:)

hazır nişanında gelmiş..beklesene canım yaa.epidural normal yaparsın hiç birşey hissetmessin..sezaryanın sonrası çok zor..dr.bebek iri falan dediyse bilemem..ama çatı muayenesınde normal yapabılırsın dedıyse..hiç kendini kestirme derimm.

ay oynadı oynadı çok şükür. deli eetti beni ya hareket etmeyince. ama nihayet hareket etti nazlana nazlana bunada şükür. sağol merak ettiğin için teşkür ederim..
:1hug:

kız edılmezmıı insan şurda ne duysa heyecanlanıyor..hadi iyi dinlenmeler sana şeker

canım burası ilçe olduğu için epidural normal yapacak anestezi uzmanı yok sadece sezeryanda yapıyorlarmış birde çatı muayenesini doğum anındayapmayı daha sağlıklı buluyorum dedi yani bakmadıda bakalım hayırlısı artık

senın normalmı olcak..günü belli değilmi yanii???bnm yaklaşık 8.. 9 günüm kaldı.. bu yüzden şimdi yaptırısam tekrar çıkar..napıcamı şaşırdım..bu haftayı çıkarayım diyorum

normal istiyorum ben inşallah öyle olur.
ona da zaten 3 hafta var heralde çıkmaz diye düşünüyorum:)

Herşeyin normali en güzeli ama doktor sana bıraktıysa sen karar vereceksin artık..
hangisi hayırlıysa o olsun..

senın normalmı olcak..günü belli değilmi yanii???bnm yaklaşık 8.. 9 günüm kaldı.. bu yüzden şimdi yaptırısam tekrar çıkar..napıcamı şaşırdım..bu haftayı çıkarayım diyorum

Aynen benimde10 günüm var..ben de şimdi yaptırırsam kesin çıkar..1 hafta daha bekliyimbilmiyorumkismile

normal istiyorum ben inşallah öyle olur.
ona da zaten 3 hafta var heralde çıkmaz diye düşünüyorum:)

ben normalde 3 haftada aldırıyorum..bi de yaz ya şimdi..koltuk altı ve bacaklar daha sık istiyor aslında..en korktugum şey temizliğimi yapmadan sancı falan gelmesii..heralde sancılanırsam önce kuaföre sonra dr.a giderimm.gerçi kız eve gelir yaparım diyor..habersiz yakalanmayiim dee.ay çünki her yerin açılıyor..hasta bakıcıya varana kadar anesteziciler hemşireler..dr..ayy insan utanıyor yaa:kedi:

aa bi bakmışsın aynı gün doğurmuşuz..pazartesi tam kesinleşir heralde bnm..
yarından için çağırmıştı dr.ama ben pazartesi gideyim diyorummeşim izne ayrılacak.o götürür diye..valla kullanamıyorum araba artık..reflekslerim zayıfladı..kendime güvenemıyorum..dolmuşlada sıcakta o kadar zor ki..bişe olmaz heralde p.tesiye kadar.gnm var nasılsam..

canım sıkıldı buraya takılayım dedim ama burda da tık yok. Herkese ağırlık çöktü herhalde..fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…