canım hakkında hayırlısı ne ise o olsunnnbuyrunnnnnnnnnslm kızlar bugün nişanım geldi az önce doktordan geldim kararı bana bıraktı hep normal istiyodum ama nişanı görünce bile elim ayağım dolaştı çok panik oldum birde doktorda ikinci çocuğuna hamile bi bayan vardı ilki normal olmuş ama bunu sezeryan yapıcam dedi ama sen yinede normal yap dedi iyice kafam karıştı eşimde kayınvalidemde zayıf bi yapıya sahip olduğum için sezeryan diyorlar tabiki en son karar benim ama yarım saat sonra doktoru arayıp sezeryan için gün istiycem artık umarım bebeğim ve kendim için doğru karar vermişimdir Allah hepimizin yardımdıcısı olsun sizinle paylaşmak istedimboshayallersmile
kendine güvenin varsa yaparım dyorsan normale gir canım. eğer benim gibi kendine güvenemiyorsan hiç kendinide bebişide riske atma. ne yaparsan yap Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:slm kızlar bugün nişanım geldi az önce doktordan geldim kararı bana bıraktı hep normal istiyodum ama nişanı görünce bile elim ayağım dolaştı çok panik oldum birde doktorda ikinci çocuğuna hamile bi bayan vardı ilki normal olmuş ama bunu sezeryan yapıcam dedi ama sen yinede normal yap dedi iyice kafam karıştı eşimde kayınvalidemde zayıf bi yapıya sahip olduğum için sezeryan diyorlar tabiki en son karar benim ama yarım saat sonra doktoru arayıp sezeryan için gün istiycem artık umarım bebeğim ve kendim için doğru karar vermişimdir Allah hepimizin yardımdıcısı olsun sizinle paylaşmak istedimboshayallersmile
kandırıktan mı:1hug:içmiyom kız içermiş gibi yapıyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
içmiyom kız içermiş gibi yapıyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
senin bebiş oynadımı kıss bgn...merak ettim
biraz yatıcam belki sıkıntım geçer
öptüm sizi şekerler ben yine gelirim baş baş :asigim:
tsk cnm:)hayırlısı olsun canım muhtemelen 2 gün içinde doğar bebeğin. Allah sağlıklı doğum ve bebek nasibetsin.
saol cnm:)ayy hadi bakalım sancıların en ufağını çekerek bir solukta kurtul inşallah
evet cnm ya saat 4de oldu bi daha uyuyamadım 10 kadar:)ayyy canim hadi hayirlisi cok heyecanli birsey ya, bende her tuvalelete gittigimde bakiyorum ama henuz birsey yok.
slm kızlar bugün nişanım geldi az önce doktordan geldim kararı bana bıraktı hep normal istiyodum ama nişanı görünce bile elim ayağım dolaştı çok panik oldum birde doktorda ikinci çocuğuna hamile bi bayan vardı ilki normal olmuş ama bunu sezeryan yapıcam dedi ama sen yinede normal yap dedi iyice kafam karıştı eşimde kayınvalidemde zayıf bi yapıya sahip olduğum için sezeryan diyorlar tabiki en son karar benim ama yarım saat sonra doktoru arayıp sezeryan için gün istiycem artık umarım bebeğim ve kendim için doğru karar vermişimdir Allah hepimizin yardımdıcısı olsun sizinle paylaşmak istedimboshayallersmile
slm kızlar bugün nişanım geldi az önce doktordan geldim kararı bana bıraktı hep normal istiyodum ama nişanı görünce bile elim ayağım dolaştı çok panik oldum birde doktorda ikinci çocuğuna hamile bi bayan vardı ilki normal olmuş ama bunu sezeryan yapıcam dedi ama sen yinede normal yap dedi iyice kafam karıştı eşimde kayınvalidemde zayıf bi yapıya sahip olduğum için sezeryan diyorlar tabiki en son karar benim ama yarım saat sonra doktoru arayıp sezeryan için gün istiycem artık umarım bebeğim ve kendim için doğru karar vermişimdir Allah hepimizin yardımdıcısı olsun sizinle paylaşmak istedimboshayallersmile
ay oynadı oynadı çok şükür. deli eetti beni ya hareket etmeyince. ama nihayet hareket etti nazlana nazlana bunada şükür. sağol merak ettiğin için teşkür ederim.. :1hug:
hazır nişanında gelmiş..beklesene canım yaa.epidural normal yaparsın hiç birşey hissetmessin..sezaryanın sonrası çok zor..dr.bebek iri falan dediyse bilemem..ama çatı muayenesınde normal yapabılırsın dedıyse..hiç kendini kestirme derimm.
senın normalmı olcak..günü belli değilmi yanii???bnm yaklaşık 8.. 9 günüm kaldı.. bu yüzden şimdi yaptırısam tekrar çıkar..napıcamı şaşırdım..bu haftayı çıkarayım diyorum
canım burası ilçe olduğu için epidural normal yapacak anestezi uzmanı yok sadece sezeryanda yapıyorlarmış birde çatı muayenesini doğum anındayapmayı daha sağlıklı buluyorum dedi yani bakmadıda bakalım hayırlısı artık
senın normalmı olcak..günü belli değilmi yanii???bnm yaklaşık 8.. 9 günüm kaldı.. bu yüzden şimdi yaptırısam tekrar çıkar..napıcamı şaşırdım..bu haftayı çıkarayım diyorum
normal istiyorum ben inşallah öyle olur.
ona da zaten 3 hafta var heralde çıkmaz diye düşünüyorum:)
Herşeyin normali en güzeli ama doktor sana bıraktıysa sen karar vereceksin artık..
hangisi hayırlıysa o olsun..
Aynen benimde10 günüm var..ben de şimdi yaptırırsam kesin çıkar..1 hafta daha bekliyimbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?