2010 Temmuz Anneleri : )

canım kendine dikkat et dinlen yüzdün yüzdün kuyruguna geldin bak . bıraz uzan dinlenmek iyi geliyo

ayyy ben bu sivrisinekleri napsamresmen canavarlar her tarafım şişti
dun benıde 4 -5 yerımden yemısler gıcık oldum
bu hafta sonu sıneklık taktıracagız pencerelerımize bız neysekte bebegımızı yemesın sınekler en cokta onları yıyolar gıcık oluyorum
tombık yuzlerı kırmızı ısırıklarla doluyo sora

bende bıkere yuruyus yapım dıye cıktım ama 50 metre gıdebıldım
alacaklarımızı bızım sokaktakı bakkaldan alıp döndüm
bazende rahat oluyorum mesela bı arkadasımla bulustum saat 2 gıbıydı 8e kadar hem yuruduk arada kafelerde oturduk bıse olmadı günüm günümü tutmuyor bebegın keyfıne kalmıs

valla canım bu günlerde herşey olabilir..
Tabii hayırlısıyla zamanında doğarlar inş. ama sürprizler de çook oluyor bu dönemlerde artık..

ben de ağda işini son 2 güne bırakmayı düşünüyorum mesela :))))))))) ama inş..plansız sürpriz birşey olmaz .
Dinlenmeye bakk..hayırlısı olsun:Saruboceq:
.

Kızlar facee takılıp burayı ihmal etmeyin ama..

ben facedeki gruba üye olmak istemiyorum şimdilik...burası daha bize özel..

canım kendine dikkat et dinlen yüzdün yüzdün kuyruguna geldin bak . bıraz uzan dinlenmek iyi geliyo

valla kızlar sancılar giriyo ama normaldir inşallah bakalım cumartesi kontrol var.baskıdan da olabilir bakalım. daha medipole gidilcek anestezistle görüşçez hayırlısı olsun sağolun

ayyy ağda olayını hiç sorma..ben de bir hafta daha bekleyim diyorum.ama yazında beklemek çok zor..tırnaklarda uzadı..kaşlarım..topuklarım..kendımden gıcık alıyorum vallaa..:dilcikar:

ayyy ağda olayını hiç sorma..ben de bir hafta daha bekleyim diyorum.ama yazında beklemek çok zor..tırnaklarda uzadı..kaşlarım..topuklarım..kendımden gıcık alıyorum vallaa..:dilcikar:

ben yarın gitcem ağda manikür pedikür kaş bıyık komple bakım yaptırcam kendime...
çıkarsa bir daha yaptırırım doğuma kadar

neeeeee...aman dikkat et..bnm bi arkadaşım doğum yapacağım zaman hep kusarım demişti..aman canım...
NEEEeyvahedigeldismilevalla bilmiyorum kiiii ama ağrım falan yok bebekte hareketlieyvahedigeldismilevalla benimde aklıma gelmedi değileyvahedigeldismile
aslında midemle ilgili problerimde var ama belli de olmaz şimdi midem cayır cayır yanıoookafamçokkarıştı

benim görümcem de midemi üşüttüm heralde sabahtan beri kusuyorum demişti o gece doğum yaptı. ama karpuz da şişirir yani reflu varsa çıkarman normal çok yediysen. sanmıyorum doğumla ilgili olduğunu

benim görümcem de midemi üşüttüm heralde sabahtan beri kusuyorum demişti o gece doğum yaptı. ama karpuz da şişirir yani reflu varsa çıkarman normal çok yediysen. sanmıyorum doğumla ilgili olduğunu
uykudan uyandım aç karnına buz gibi 3-4 dilim karpuzu mideye indirdim belki ondandır diuorumkafamçokkarıştı

slm kızlar bugün nişanım geldi az önce doktordan geldim kararı bana bıraktı hep normal istiyodum ama nişanı görünce bile elim ayağım dolaştı çok panik oldum birde doktorda ikinci çocuğuna hamile bi bayan vardı ilki normal olmuş ama bunu sezeryan yapıcam dedi ama sen yinede normal yap dedi iyice kafam karıştı eşimde kayınvalidemde zayıf bi yapıya sahip olduğum için sezeryan diyorlar tabiki en son karar benim ama yarım saat sonra doktoru arayıp sezeryan için gün istiycem artık umarım bebeğim ve kendim için doğru karar vermişimdir Allah hepimizin yardımdıcısı olsun sizinle paylaşmak istedimboshayallersmile

ben yarın gitcem ağda manikür pedikür kaş bıyık komple bakım yaptırcam kendime...
çıkarsa bir daha yaptırırım doğuma kadar

senın normalmı olcak..günü belli değilmi yanii???bnm yaklaşık 8.. 9 günüm kaldı.. bu yüzden şimdi yaptırısam tekrar çıkar..napıcamı şaşırdım..bu haftayı çıkarayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…