kızlar eşimle eczaneye gittik ordan da karpuzcu kamyonu var sokağın köşesinde oraya yürüdük dönemedim bi sancılandım ben artık 15 dakka bile yürüyemiyorum oturdum biyerlerde geçmedi çok zor geldim eve yarım saattir de uzanıyorum anca geçti yani 2 saat yürüdüm diyo arkadaşlar burda ben niye böle oldum yaaa ennemler doğum yakın diyolar habire sancılanıp duruyom ben işallah 2 haftadan önce doğmaz yaa istirahat etmem lazım heralde üff
dun benıde 4 -5 yerımden yemısler gıcık oldumayyy ben bu sivrisinekleri napsamresmen canavarlar her tarafım şişti
kızlar eşimle eczaneye gittik ordan da karpuzcu kamyonu var sokağın köşesinde oraya yürüdük dönemedim bi sancılandım ben artık 15 dakka bile yürüyemiyorum oturdum biyerlerde geçmedi çok zor geldim eve yarım saattir de uzanıyorum anca geçti yani 2 saat yürüdüm diyo arkadaşlar burda ben niye böle oldum yaaa ennemler doğum yakın diyolar habire sancılanıp duruyom ben işallah 2 haftadan önce doğmaz yaa istirahat etmem lazım heralde üff
valla canım bu günlerde herşey olabilir..
Tabii hayırlısıyla zamanında doğarlar inş. ama sürprizler de çook oluyor bu dönemlerde artık..
ben de ağda işini son 2 güne bırakmayı düşünüyorum mesela :))))))))) ama inş..plansız sürpriz birşey olmaz .
Dinlenmeye bakk..hayırlısı olsun:Saruboceq:.
dun benıde 4 -5 yerımden yemısler gıcık oldum
bu hafta sonu sıneklık taktıracagız pencerelerımize bız neysekte bebegımızı yemesın sınekler en cokta onları yıyolar gıcık oluyorum
tombık yuzlerı kırmızı ısırıklarla doluyo sora
bende bıkere yuruyus yapım dıye cıktım ama 50 metre gıdebıldım
alacaklarımızı bızım sokaktakı bakkaldan alıp döndüm
bazende rahat oluyorum mesela bı arkadasımla bulustum saat 2 gıbıydı 8e kadar hem yuruduk arada kafelerde oturduk bıse olmadı günüm günümü tutmuyor bebegın keyfıne kalmıs
canım kendine dikkat et dinlen yüzdün yüzdün kuyruguna geldin bak . bıraz uzan dinlenmek iyi geliyo
valla canım bu günlerde herşey olabilir..
Tabii hayırlısıyla zamanında doğarlar inş. ama sürprizler de çook oluyor bu dönemlerde artık..
ben de ağda işini son 2 güne bırakmayı düşünüyorum mesela :))))))))) ama inş..plansız sürpriz birşey olmaz .
Dinlenmeye bakk..hayırlısı olsun:Saruboceq:.
kızlar yediğim karpuz beni mahv etti şimdi hepsini çıkardım :çok üzgünüm:
ayyy ağda olayını hiç sorma..ben de bir hafta daha bekleyim diyorum.ama yazında beklemek çok zor..tırnaklarda uzadı..kaşlarım..topuklarım..kendımden gıcık alıyorum vallaa..:dilcikar:
NEEEeyvahedigeldismilevalla bilmiyorum kiiii ama ağrım falan yok bebekte hareketlieyvahedigeldismilevalla benimde aklıma gelmedi değileyvahedigeldismile
neeeeee...aman dikkat et..bnm bi arkadaşım doğum yapacağım zaman hep kusarım demişti..aman canım...
NEEEeyvahedigeldismilevalla bilmiyorum kiiii ama ağrım falan yok bebekte hareketlieyvahedigeldismilevalla benimde aklıma gelmedi değileyvahedigeldismile
aslında midemle ilgili problerimde var ama belli de olmaz şimdi midem cayır cayır yanıoookafamçokkarıştı
uykudan uyandım aç karnına buz gibi 3-4 dilim karpuzu mideye indirdim belki ondandır diuorumkafamçokkarıştıbenim görümcem de midemi üşüttüm heralde sabahtan beri kusuyorum demişti o gece doğum yaptı. ama karpuz da şişirir yani reflu varsa çıkarman normal çok yediysen. sanmıyorum doğumla ilgili olduğunu
kız hamile hamile ne sigara içionnnnÇok üzgünüm çoookbizide zehirlion yanında:mymeka:akşam akşam keyfim kaçtı hııhhh sebepte yok
kız hamile hamile ne sigara içionnnnÇok üzgünüm çoookbizide zehirlion yanında:mymeka:
ben yarın gitcem ağda manikür pedikür kaş bıyık komple bakım yaptırcam kendime...
çıkarsa bir daha yaptırırım doğuma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?