2010 Temmuz Anneleri : )

daha önceden anne olanlar anlatır mı bize nasıl bir duygu? ağladınız mı ilk gördüğünüzde eşleriniz ne yaptı.

Canım sende benım yazdıklarımı okuyamamıssın sanırım ben sezeryan yapmayın demıyorum . Ben normalı savunuyorum ama kımseye mudahele etmıyorum cunku herkesın korkusuna saygım var ben amelıttan korkuyorsam baskası baska seyden korkar .. Bence herkes kendınden sorumludur . Ama mantıken burada herkes emındırki ; normal dogum en saglıklısıdır zorunlu durumlar dısında bunu ınkar edıcekı bır kısının dahı oldugunu sanmıyorum ..

ben kendime muzlu süt yapçam canım istedi bebeğime yarasın zaten şişko iyice şişkolaşsınkaydirigubbakcemile3

neyse boşver primera keyfimizi kaçırmayalım anladı herkes birbirini boşver kusura bakma. gerilmeyelimç.

neyse boşver primera keyfimizi kaçırmayalım anladı herkes birbirini boşver kusura bakma. gerilmeyelimç.olumunekankayizsmile

rica ederim flavers olumunekankayizsmile

primera seninde çok yakın canım doğumun

Evet cnm sen hıpertansıyondan gırmısısn sezeryana cok gecmıs olsun cnm ama en ıyı sekılde atlattgına cok sevındım :)) Ve ınanırmısın benım de tansıyonun butun kontrollorumde yuksek cıkıyıor hatta buyuzden bı doktor degıstırdım :) onda heyecanlanıyoırun dıye sımdıkı doktorum cok anlayıslı benım hastane fobım oldugunu anladı ve uzerıme gelmıyor bu konuda.. Benım evde dusuk cıkıyor hastane de artıyor senın nasıdı ?

daha önceden anne olanlar anlatır mı bize nasıl bir duygu? ağladınız mı ilk gördüğünüzde eşleriniz ne yaptı.

o anlatılamazki canım bi açıyorsun gözünü karşında minicik bişiy daha doğrusu ben gözümü açmadan onun sesi geldi kulağıma daha ameliyathanede bu arada kızlar ben ameliyat masasında uyandım eyvahedigeldismileameliyathanede kulağımda oğlumun sesiyle uyandım bi baktım minicik bişiy kıpkırmızı küçücük nasıl bağırıyor nasıl Allahım dedim ben 10 senedir bu anı bekledim çok şükür sana rabbim dedim tabiki başladım ağlamay mafoldumben:gitme: sonra yatağa gittiğimde odada ki herkes bağladı benle beraber ağlamaya ya annelik çok başka kızlar zaten ilk aylarda farkına varamıyorsunuz olup bitenin ama sonra sonrası çok güzel işte
ben yemek yemesemde olur ama o doysun
ben uyumasamda olur ama o uyusun
ben üşürüm önemli değil ama o üşümesin
o hasta olmasın ama ben olurum onun yerine
önce o
şimdi bile o yemek yedi doydumu ben yemiş gibi oluyorum yemin ederim size

neyse boşver primera keyfimizi kaçırmayalım anladı herkes birbirini boşver kusura bakma. gerilmeyelimç.olumunekankayizsmile

Aman ozgur bı ulkede yasıyoruz sımdılık :)) Isteyen sezeryan olsun ısteyen normal dogursun seneye kanun cıkarsa dusunuruz artık :)) hayırlısı dıyelım ..

çok şükür Allah olmayanlara da nasibetsin aratmasın. biz 15 ay uğraştık zor bşr duyguydu çok heyecanlıyım valla.

doğumdan sonra hastane odasında yiyemez miyim ki?

kız nasıl yiyicen sen önce bi gazını çıkar :sinifsinif:kaydirigubbakcemile3
sonra zaten sulu şeyler veriyorlar çorba komposto gibi gazın çıkana kadarda bişiy vermiyorlar zaten gerek de duymuyorsun serum yetiyor
sıvı tüketiyorsun öyle katı şeyler yasak
Allah korusun bağırsaklardan sakınıyorlar
sen anne sütü arttırıcı bide rezene çayı götür

sağol canım benim 5. aydan itibaren sornluydu zaten ben o yüzden çok korktum bebeğime bişiy olucak diye
benim eşim sağlıkcı ben hergün hastanedeydim zaten o yüzden rahattım ve hep kontrollüydü
tansiyon yüzünden de ancak 36 hafta tutabildiler bebeği karnımda 36+2 de doğurdum ben

çok şükür Allah olmayanlara da nasibetsin aratmasın. biz 15 ay uğraştık zor bşr duyguydu çok heyecanlıyım valla.

heyecanlanmak yok bak doğumdan sonra bekliyorum duygularını seninde özelden yaz atlarım belki burdan kaydirigubbakcemile3
kız sakin ol herkese sarıyon sende bu aralar bende nasibimi almıştım senden ama anlıyorum seni alttan alttan vuruyor seni anne heyecanı kaydirigubbakcemile3

Neyseki atlatmıssın cnm tedbirinı alman cok ıyı olmus .. Neyse benım de az kaldı ve umarım hepımız saglıkla bebeklerımızı kucaklarımıza alırız ..

Kızlar saat olmus 5 ne yemek yaptım nede duş aldım rahatlamak ıcın duş almam lazım ınsallah bebeklerını doguran annelerde dogum hıkayelerını yazarlarda bıraz neşeleniriz haydi gorusmek uzere

ne bilem kardeş ilk defa doğurcam ben yerim sandım.sakinim aslında da tutuyo bazen agresifliğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…