inan cesaretlendim valla canım cok saol haklısın herkesin kendi secimi ben yasıcam o anı kimse deil benim bedenim kesilicek acı ben cekicem söleyenler deil ki normal doğum bni psikolojikde cok etkilicek gbi pazt.olsun hyır olsun bakalım sende sezeryan olucaklardansın sanırım doktorla dün belirlediniz mi ?valla benim mimar mühendis doktor arkadaşlarımın hepsi sezeryan doğurdu jinekolok arkadaşlarım kendi karılarını sezeryanle doğurttu ama onunla ilgili değil benim tercihim normal doğum da sütten çıkmış ak kaşık değil yani iki türlü doğumun da bisürü riski var ama kanunlara göre henüz anneler çok şükür istediği gibi doğurma hakkına sahip burda normal doğumla ilgili en ufak olumsuz bişey yazılsa kıyamet kopuyor ama sezeryanle ilgili herkes istediği gibi kötülüyor maşallah sezeryan olacaklar korkar mı ürker mi diye düşünen yok ben şahsen asla normal doğum yapmam bu benim kendi fikrim kesinlikle sezeryan istemem diyenlerin de kendi fikirleri önemli olan herkesin bebeğini kucağına sağlıkla alması. sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle doğur şekerim burda kimse senin bedenini taşımıyor doktorun da kabul etmemek gibi bir şansı yok zaten kanunen.istersen normal doğur istersen sezeryan ol nasıl kendini iyi hissedeceksen.
primera sen ne kadr rahatsın maşşlhh senin ilk gebelikmi ve bu kadr kendine güvenmen ne güzel normal dogum yapabilecekmisinalkisalkisalkis
Wallahi bana da cevre baskısı büyüktü normal ol die ama dün geceki sancılardan kesin kararımı verdim gibi
hiçbişiy olmaz canım korkma doğumdan sonra sonrada sancı çekmiyorsun canım
korkmayın bu kadar sezeryandan amacım insanları sezeryana yönlendirmek değil ama korkularınızı yenin inanaın sancıda çekmiyorsunuz bir tek zorluğu ayılırken ben genel anestezi ile oldum ki benim mecburi sezeryandı oğlum tüp bebekdi çünkü ayılırken biraz acı vardı kesiklerimde onuda zaten ayılır ayılmaz ağrı kesici vurdular ağrımda kesildi saat 8 de kadar yattım bi 5 -6 saat kıpırdaman sonra kalkıp gezindim bide ertesi sabah oğlumu aldım kucağıma koridorda onla gezdim korkmayın yani bu kadar
inan cesaretlendim valla canım cok saol haklısın herkesin kendi secimi ben yasıcam o anı kimse deil benim bedenim kesilicek acı ben cekicem söleyenler deil ki normal doğum bni psikolojikde cok etkilicek gbi pazt.olsun hyır olsun bakalım sende sezeryan olucaklardansın sanırım doktorla dün belirlediniz mi ?
arkadaslar sezeryanla dogumu lütfen burda zor göstermeyin bence herkesin bünyesi farklı.benim herseyim normal gidiyor ama ben sezeryan istedim çünki ben kendime güvenemeiyorum orda acil işin başında sezeryana alınmak istemiyorum.ıkınabilirmiyim nefes alabilirmiyim suni sancıya dayanabilirmiyim ve en önemlisi acıklıgım olucakmı bunları bilmedigim için korkuyorum ya bebgi sıkıştırırsam bana dünyada bir ömür boyu acı bırakır bu hatam İŞİN AÇIGI BEN TIRSIYORUM ARKADAS.normal doguran varsa buyursun yapsın.benim karsı komsum hemşire 4,5 aylık bebgi var inanın gözlerimle gördüm sezeryanla dogum yaptı geldi kız eve adım atr atmaz duşunu aldı oturma odasına geldi bebgini emzirdi oturdu bir hafta sonrada eşi burda olmadıgı için bebgini çıktı çıktı dışarı hastaneye götürdü bunlarda insan evladı tebrik ettim kadıncagızı ne ıhhh dedi ne pıhh dedi yavrusuyla ugraştı
Evet cnm benım ilk gebeliğim insallah hakkımızda hayırlısı olur cnm ve dogumun cook kolay olur ..Ben deneyecegım aklımda kalmasını ıstemıyorum egerki herhangı bı sorun olursa tabıkı dıretmeyecegım ama ben sancı dan korkmuyorum umarım bebek vaktını gecırmezde sansım daha da yukselır ..
valla burda papatya2010un doğumuna gittim ben epidural sezeryan oldu saat 12 de ben ertesi günü yani 24 saat sonra gittim maşallah ayakta dolanıyodu tuvaletine de kendisi gidiyodu bana dedi ki hiç korkma akşam çok hafif ağrım oldu ağrıkesici yaptılar geçti dedi. o kadar olacak ama. yanlız sezeryan olacaksan ben şahsen genel anestezidense epidural anesteziyle olmanı öneririm. belinden verileb ağrıkesici çok etklili olduğu için çok çabuk ayaklanıyormuşsun ve ayaklandığın için de bağırsaklar yerine yerleşip vücut kendini topluyormuş gaz ve ağrı durumu çok daha iyi iyileşme genel anesteziye göre daha çabuk moluyormuş. eğer doğum yapacağın yerde iyi bir anestezist varsa epidural hatta kombine dedikleri sezeryan en iyisiymiş araştırmalarıma göre.
arkadaslar sezeryanla dogumu lütfen burda zor göstermeyin bence herkesin bünyesi farklı.benim herseyim normal gidiyor ama ben sezeryan istedim çünki ben kendime güvenemeiyorum orda acil işin başında sezeryana alınmak istemiyorum.ıkınabilirmiyim nefes alabilirmiyim suni sancıya dayanabilirmiyim ve en önemlisi acıklıgım olucakmı bunları bilmedigim için korkuyorum ya bebgi sıkıştırırsam bana dünyada bir ömür boyu acı bırakır bu hatam İŞİN AÇIGI BEN TIRSIYORUM ARKADAS.normal doguran varsa buyursun yapsın.benim karsı komsum hemşire 4,5 aylık bebgi var inanın gözlerimle gördüm sezeryanla dogum yaptı geldi kız eve adım atr atmaz duşunu aldı oturma odasına geldi bebgini emzirdi oturdu bir hafta sonrada eşi burda olmadıgı için bebgini çıktı çıktı dışarı hastaneye götürdü bunlarda insan evladı tebrik ettim kadıncagızı ne ıhhh dedi ne pıhh dedi yavrusuyla ugraştı
aysunelmas mutlaka herkes unutur baksana eskiler bi dogurdum mu 5 6 tane birden unutmasalar onlarda unutmazlardı allahın hikmeti işte
devlet hastanesinde yaptı ama kendi dr tabi biizm burdaa 1 tane kadın doğum var 1 2 tanede özel ama sırf kadın dogum degil
bende isterim epidural ama malesef ben o anı grmek istemiyorum yani hisetmicek de olsam neler olduğunu bilmk istemiyorum bilincim yerinde olmasın istiyorum.epidurali de aslında hani bbeğimi ilk ve o haliyle görmk istediim için isterim ama onuda yapamam bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?