sana katılıyorum
benımde mantıgıma gore eger sartlar musaıtse normal dogum dusunurum
zaten vajına 10 cm acılıyor
bebekte ırı degılse dgum işlemı kolayca gerceklesıyor
sancıdanda korkmuyorum ama sunı sancı vermezler ınsallah ona zor dıyorlar cunku
mantıgımı calıstırdıgımda bu sekılde kolay
ama cocuk ırıyse
açılma olmadıysa
bebegın kalp atısları yavasladıysa vs
sezeryanı ıstemeye ıstemeye kabul edıcem
soonucta her ıkı yontemınde zorluklerı var dıkıslerı ve ıyılesme surecı var ö yönden fazla fark yok
ama normal dogumun bebegın ılerıkı yasantısındada ıyı sonuclar dogurdugu soylenıyor bılımsel acıklamalarda oyuzden madem zorluk cekıcem barı dogal ve normal olandan yana kullanayım sansımı dıyorum bakalım hayırlısı
FLOVERS SENİ BİRAZ HEYECANLANDIRAYIM MI :)kaydirigubbakcemile3
ben senin haftandayken 3 günlük anneydim geçen sen :CüvCüv:
bende isterim epidural ama malesef ben o anı grmek istemiyorum yani hisetmicek de olsam neler olduğunu bilmk istemiyorum bilincim yerinde olmasın istiyorum.epidurali de aslında hani bbeğimi ilk ve o haliyle görmk istediim için isterim ama onuda yapamam bn
primeracım sen ne kadarlık hamişsin canım
Aynen sana katılıyorum Safkan .. Bızım bırbırımızı yureklendırmemız ve cesaretlendırmemız lazım mımarlar muhendısler doktorlar sezeryan oluyo dıye benım ılk tercıhım olacak degil . Bebegım haftalık kılosunda ; nstlerım normal gozukuyor , kilom normal,bebegımın başı asagıda . Sezeryanı kötülemıyorum ama normal dogumu savunuyorum ...
iyiyim flovers nasıl olayım bende
oğlanın doğum günü var haftaya cumartesi onun organizasyonunu yapıyorum şöyle bi kır doğum günü düşünüyoruz ama bi bakalım tam belli değil daha
Aynen sana katılıyorum Safkan .. Bızım bırbırımızı yureklendırmemız ve cesaretlendırmemız lazım mımarlar muhendısler doktorlar sezeryan oluyo dıye benım ılk tercıhım olacak degil . Bebegım haftalık kılosunda ; nstlerım normal gozukuyor , kilom normal,bebegımın başı asagıda . Sezeryanı kötülemıyorum ama normal dogumu savunuyorum ...
ya benim en büyük arzum hastaneye planladığım tarihte gitmek açıkçası hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum. acil durumdayken duş almak jilet yapmak filan zor olur yapmasan öyle gidilmez bir de korkum sürekli su içiyorum bişiler yiyorum sabaha kadar uyanıp uyanıp su içiyorum ama sanırım anestezi için 6 saat hiçbirşey yiyip içmemek gerekiyormuş yani 1 bardak su içtiktenm sonra sancılanır ya da suyum boişalırsa 6 saat hastanede mi bekletçekler o zaman sancı mı çekçem 6 saat bunlara kafam takılıyo benim bu konularda eğer tecrüben varsa rahatlatabilir misin
o yüzden planladığım tarihte gidersen 6 saat öncesinden bişi yiyip içmem böyle riskler de olmaz benim kafama da bunlar takılıyor.
canım benimkisi apar topar oldu aslında 15 gün sonraya tarihim alınmıştı ama ama benimki aceleci davrandi geçmiştede yazmıştım ya aniden doğum yaptım ama drumun bana dediği gece 12 den sonra bişiy yip içmemek onunda amacı şu narkozun etkisiyle fazlasıyla öğürüp afedersiniz kusup tansiyonu düşürmemek yani canım 6 saat önce bişiy yememek yeterli bide bir gün önceden temizliğini yap yada extra erkenci olursa dr zaten hastanede banyo yapmana diğer işlerini yapmana yarım saat müsade veriyor benim öyle olmuştu yani canım zaten evde çantalar hazır oluyor biliyorsun
öyle yeme içmeye takılma ben hiper tansiyondan girdimya doğuma doğuma girmeden 1 plastik bardak suyla hap içipde girdim genede çıkarmamıştım tabi bünyeyede bağlı
ya benim en büyük arzum hastaneye planladığım tarihte gitmek açıkçası hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum. acil durumdayken duş almak jilet yapmak filan zor olur yapmasan öyle gidilmez bir de korkum sürekli su içiyorum bişiler yiyorum sabaha kadar uyanıp uyanıp su içiyorum ama sanırım anestezi için 6 saat hiçbirşey yiyip içmemek gerekiyormuş yani 1 bardak su içtiktenm sonra sancılanır ya da suyum boişalırsa 6 saat hastanede mi bekletçekler o zaman sancı mı çekçem 6 saat bunlara kafam takılıyo benim bu konularda eğer tecrüben varsa rahatlatabilir misin
o yüzden planladığım tarihte gidersen 6 saat öncesinden bişi yiyip içmem böyle riskler de olmaz benim kafama da bunlar takılıyor.
arkadaşlar sezeryandan sonra süt hemen geliyo mu
yani normal ve sezeryanda süt gelme süresi fark ediyo mu ben bunu çok merak ediyorum açıkçası
yani normal ve sezeryanda süt gelme süresi fark ediyo mu ben bunu çok merak ediyorum açıkçası
Canım benım bı arkadasım hazıran sonu zorunlu sezeryan oldu ustelık kahvaltısını yapıp gırmıstı lagman yapıyorlar mıdenı ve bagırsaklarını bosaltıyorlar . yanı acil bı durumda dahı yappılcak bıseyler var .. zaten dıkkat edın cogu arkadas nst de sorun cıkmıs zorunlu sezeryana gırmısler e onlar bısey yemeden gıtmedıklerıne gore.. Bence korkmana gerek yok kıl tuy olayına gelınce valla alısmıslardır artık doktorlar yaa gunde kac tane goruyorlar hepsı de bebek gıbı tertemız degıl yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?