2010 Temmuz Anneleri : )

Aynen sana katılıyorum Safkan .. Bızım bırbırımızı yureklendırmemız ve cesaretlendırmemız lazım mımarlar muhendısler doktorlar sezeryan oluyo dıye benım ılk tercıhım olacak degil . Bebegım haftalık kılosunda ; nstlerım normal gozukuyor , kilom normal,bebegımın başı asagıda . Sezeryanı kötülemıyorum ama normal dogumu savunuyorum ...

FLOVERS SENİ BİRAZ HEYECANLANDIRAYIM MI :)kaydirigubbakcemile3
ben senin haftandayken 3 günlük anneydim geçen sen :CüvCüv:

ya benim en büyük arzum hastaneye planladığım tarihte gitmek açıkçası hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum. acil durumdayken duş almak jilet yapmak filan zor olur yapmasan öyle gidilmez bir de korkum sürekli su içiyorum bişiler yiyorum sabaha kadar uyanıp uyanıp su içiyorum ama sanırım anestezi için 6 saat hiçbirşey yiyip içmemek gerekiyormuş yani 1 bardak su içtiktenm sonra sancılanır ya da suyum boişalırsa 6 saat hastanede mi bekletçekler o zaman sancı mı çekçem 6 saat bunlara kafam takılıyo benim bu konularda eğer tecrüben varsa rahatlatabilir misin
o yüzden planladığım tarihte gidersen 6 saat öncesinden bişi yiyip içmem böyle riskler de olmaz benim kafama da bunlar takılıyor.

yaa 2 saatte bır kurt gıbı acıkıyorum bu nedır boyle
canım acayıp yemekler cekıyorallahım ben boyle bı ıştah yaşamamıstım
gozumun önunden yemek goruntulerı gecıyor gıdıp bıseyler atıstırıp gelıyım

:))) canım senın korkuların var demek ki .. Psıkolıjık olsa gerek doktorunda bunu farketmıs olmalı hakkımızda hayırlısı olsun dıyorum ama seneye hamıle kalsaydın boyle bı sansın olmayabılırdı cunku sezeryan yasaklanıyor . Sadece zorunlu olarak yapılabılıecek ..

primeracım sen ne kadarlık hamişsin canım

37 + 4 gunluk hamıleyım cnm acılma kontrolum 38. haftamda olucak buraya gebelık haftasını yazmayı beceremedım bı turlu . Buarada benı sezeryan dusmanı sanma annem ve ablamda dahıl hepsı sezeryan oldu . Hıcbırınden de bı sıkayet duymadım ..Hayırlısı dıyorum ..

onlar öyle yaptığı için değil diye yazmıştım okuyamadınız heralde ben sadece sezeryanın
mantıksız bişey olmadığını söylemek için yazdım sonuçta tercih edilerek te yapılabilir demek için ama hekesin kendi tercihidir siz normal yapın niye başkasına da sezeryan yapma diyosunuz bizim söylemeye çalıştığımız bu biz burda insanları yönlendirmemeye dikkat ediyoruz isterseniz biraz geçmişi okuyun böyle tartışmalar daha önce de yapıldı burda.ve ne zaman bu tip yönlendirmeler yapılsa tepki çekiyor ben şahsen rahatsız oldum herkes normak ne sezeryan ne biliyor kimsenin bişeyi savunmasına gerek yok. bişeyi savunurken de diğer türlü yapacak insanları düşünmek lazım ama.

iyiyim flovers nasıl olayım bende
oğlanın doğum günü var haftaya cumartesi onun organizasyonunu yapıyorum şöyle bi kır doğum günü düşünüyoruz ama bi bakalım tam belli değil daha

kesınlıkle sana katılıyorum
sonuna kadar normalcıyım ama sezeryanı kötülemek mumlun degıl oda yavrularımız için bir acil kurtarma yoludur iyikide var
ama öncelikle normal dogum dıyorum bende benım gıbı dusunen arkadasları goruncede cok sevınıyorum
tum tanıdıklarım benım dogum fıkrıme karsı iken burda tanımadıgım kısılerın benı desteklemesı cok guzel

arkadaşlar sezeryandan sonra süt hemen geliyo mu
yani normal ve sezeryanda süt gelme süresi fark ediyo mu ben bunu çok merak ediyorum açıkçası

canım benimkisi apar topar oldu aslında 15 gün sonraya tarihim alınmıştı ama ama benimki aceleci davrandi geçmiştede yazmıştım ya aniden doğum yaptım ama drumun bana dediği gece 12 den sonra bişiy yip içmemek onunda amacı şu narkozun etkisiyle fazlasıyla öğürüp afedersiniz kusup tansiyonu düşürmemek yani canım 6 saat önce bişiy yememek yeterli bide bir gün önceden temizliğini yap yada extra erkenci olursa dr zaten hastanede banyo yapmana diğer işlerini yapmana yarım saat müsade veriyor benim öyle olmuştu yani canım zaten evde çantalar hazır oluyor biliyorsun
öyle yeme içmeye takılma ben hiper tansiyondan girdimya doğuma doğuma girmeden 1 plastik bardak suyla hap içipde girdim genede çıkarmamıştım tabi bünyeyede bağlı

neyse bi şekilde olcak zaten herkes bişeyi takıyor demek ki illa kafasına. ben de buna takıldım.inşallah zamanında olacak bebeğim:)) sağol ama rahatlatıığın için.

Canım benım bı arkadasım hazıran sonu zorunlu sezeryan oldu ustelık kahvaltısını yapıp gırmıstı lagman yapıyorlar mıdenı ve bagırsaklarını bosaltıyorlar . yanı acil bı durumda dahı yappılcak bıseyler var .. zaten dıkkat edın cogu arkadas nst de sorun cıkmıs zorunlu sezeryana gırmısler e onlar bısey yemeden gıtmedıklerıne gore.. Bence korkmana gerek yok kıl tuy olayına gelınce valla alısmıslardır artık doktorlar yaa gunde kac tane goruyorlar hepsı de bebek gıbı tertemız degıl yaa.

yani normal ve sezeryanda süt gelme süresi fark ediyo mu ben bunu çok merak ediyorum açıkçası

canım bir kaç gün çok az miktarda geliyor ama oda bebeğe yetiyor hemen sütünüzün gelmesi içinde sıvı gıdalar süt arttırıcı çaylar içmeniziz tavsiye ederimm

kızlarr ben size çok şeyler tavsiye ederim daha malüm 1 sene önden gidiyorum sizden kaydirigubbakcemile3

valla gelen de var gelmeyen de. ama normal doğuran bir arkadaşım 1 hafta sütü gelmemiş öyle bir korkmuş ki sütü kesilmiş bir anda tekrar gelmesi 1 haftayı bulmuş bünya meselesi. normalde kağan kocatepenin de bu konuda uzman tvde bir videosu vardı izlemiştim plesenta çıktığı anda hormon salgılanıyormuş. ama ben bulursam yine de hurma götürmek istiyorum hastaneye.

evet zaten sık banyo yapmaya sık temizlik yapmaya dikkat ediyorum artık. gece su içmiyim diyorum ama gece boğazım çok kuruyor yaa.neyse bişekilde olcak evet gereksiz takıyorum galiba.

arkadaslar hepinie cok tşk.ediyorum bilgilerinizi deneyimlerinizi tercihlerinizi paylastığınız için sizlerle konusmak beni hem rahatlattı hemde biraz daha cesaretlendirdi,şimdi cıkıyorum kendinize cok iyi bakın rabbim hakkkımızda hayırlısını nasip etsin...

sanırım doğum stresi sardı hepimizi. doüğum şeklinden çok bebeklerimizi kucağımıza alacağımız anı konuşsak. ne muhteşem olacak düşünsenize.karnımızda yaşayan bebeklerimiz mis kokularıyla yumuşacık kucağımızda olcak mememizden süt emcek. uff düşünürken bile fena ıoluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…