2010 Temmuz Anneleri : )

hosgeldin bende karpuzumu yiyorum, iyiki bu karpuz da vardelikafadulden

yazın en ii meyve zaten karpuz yaaaa.o da olmasa içimiz serinlemeyecek sanırımm:))

Her karpuz yiyişimde şükrediyorum iyiki var diye, yangınıma biraz çare oluyor bugün çok sıcaktı yandım kavuldum, soğuk soğuk çok iyi oluyor.yerimseniben

naber kızlar?
akşam üzeri eşimle dışarı çıktk bebek şekerleini aldık ordan annemlere gittik yemek falan ordan gezmeye çıktık derken saat 24 civarı eve geldik..

hava çok sıcak.

günaydınnn...
bu gece hiç uyumadım yaaa
gözlerim yanıo uykusuzluktan:gitme:

naber kızlar?
akşam üzeri eşimle dışarı çıktk bebek şekerleini aldık ordan annemlere gittik yemek falan ordan gezmeye çıktık derken saat 24 civarı eve geldik..

hava çok sıcak.

ohhh ne güzel sende gez bakalım...

şekerlerinizide güle güle dağıtın inşallah..

Günaydın....Bu sabah erkenciyim..
günaydın.
günaydınnn...
bu gece hiç uyumadım yaaa
gözlerim yanıo uykusuzluktan:gitme:
sıcaktan mı kız?
günaydınlar.........

bugün bende erkenciyim...

günaydınn....

kahvaltı yapıcam sonra görüşürüz..
Bugün akşama kadar evdeyim eşim çalışıyor.akşama gezmeye çıkarız artık..:lepi:

bebek şekerlerimi aldım çok güzeller,kahvaltdan sonra eklerim..

son 8 günüm kısmetseakannehir

bekliyoruz resimlerinizi canım.

afiyetler olsun..

maalesef bugün bende evdeyim(

tunaydın mıllet
bırazdan cıkıcaz herkes nasıl

benım karnım cook gergın yaaa
gece yatarkende cok zorlanıyorum artık
bazen nefesımde kesılıyor
hayırlısıyla bı dogursaydık artık yaa

Herkese iyi pazarlar.Son 22 gün kaldı.:bbo:Günler azaldıkça heyecan ve korku artıyor.eyvahedigeldismileBir de ev taşıma işi var.Yavaş yavaş halletmeye çalışıyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:Hepimizi vakitlice kurtarsın.:Saruboceq:

aminnn
havalarda sıcak
bazı tanıdıklarımız hesaplayıp yapıyor bu ısı
su mevsımde hamıle kalıp su ayda dogurup su ayda bebekle tatıle gıderız dıye hesaplıyorlar
ben hesap falan yapmadım oyuzden yazın sıcagına denk geldım
olsun saglık olsun napalım

O hesaplar her zaman tutmuyor.Ben de mart nisan gibi doğsun da okul açılana kadar 6 aylık olsun diye istedim ama.Herşey kısmet.Allah bizim için en uygun zamanı bilir ve kararlar diye düşünüyorum artık.Hem şimdi Allah nasip ederse memlekette yapacağım doğumu ailem de yanımda olacak.Yeni ev aldık.Eşim eşya taşıma işini ağustosta gelip halledecek.Biz de ekim gibi geleceğiz annemle.İnce işleri dönünce halledeceğim.Bebeğim 3 aylık olacak neredeyse.Yeni eve gelecek oğlum.Yani her işte bir hayır vardır derler.

hakıkaten her ıste bı hsyır vardır derler cok dogru
benım dogumda tam tatıl zamamnına denk gelecek ıyı oldu
tatıl ıznı gıbı dogum ıznı kullanmıs olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…