canım ben kaçıyorum biras dinleneyim duş falan alıcam..sana iyi qecelerr
istirahat vermedi mi doktorun? kasılmalar olunca istirahat vermi.yolar mı? hayırlısı olsun canım. inşallah .
iyi geceler cnm.opuyorumnanaktan
ewet werdi hastanede falan yattım bebek qeliyo dedi
dr ama 2 hafta daha beklesin dedi bizde bekledik ama sancılarım kesilmiyo hiç dr işte pzt tekrar bakıp olmazsa alalım dedii
ben de uyumayı denicem iyi geceler .
iyi geceler cnm.opuyorumnanaktan
kızlar biz gezmye gidoss iyi gecelerrrrrrr:dance:
bu günde 10 hareketıde tam anlamadım ben
mesela sabah 3 defa arka arkaya tekmeledı bunu 1 mı sayıyoruz yoksa 3 mu
yanı mesela sabah 10 defa arka arkaya tekmeledı sora tum gun bıdaha oynamadı dıyelım bu normalmı yoksa bu 1 mı sayılıyor yoksa 10 mu onu anlamadım
bıde benım oglan masallah hızlı kılo alıyor
gecen muayenede 10 gunde 500 gr almıs ben 69 dun 69 500 olmusum bebekte 2300 du 2800 olmus tum gramajı oglan almıs yanı
bu 10 gundede 500 gr almıs olsa 3200 gr olur kı yerı hızlıca daralmıs olur oyuzden dıkkat edıyorum
karnım cok genıs degıl benım dar ve uzun yanı sıvrı cınsten oyuzden cocuk dar alanda kalmıs sanırım
cunku dr dedıkı bebek yerı dar oldugundan ayagını ensesının arkasına atmıs dedı
oyuzden hareketlrıne dıkkat etmeye calısıyorum
buraya katılım ıyıce azalmıs bugun c tesı ondan sanırım
esler evde kahvaltılıar yapıyor sanırım
alısverıslerde tamamlanır bugun
bende bırazdan cıkıcam besık bakıcaz
herkese ıyı hafta sonlarııı:gitme:zemuszemus
senin düşündüğünü bende düşünmüştüm.. ama mantıklı gelen arka arkaya yaptıklarını değilde uzun aralıklarla yaptıklarını saymak gibi geliyor. doktora sorayım bari..
bizimkininde hareketleri az bugün. sabah kahvaltıda nutella falanda yedim ama çok fayda etmedi. neyse ütüm bitsin kızıma yoğunlaşayım bakalım...
ben de uyumayı denicem iyi geceler .
herkese ıyı geceler
ben de sancılar içinde doktora gittim 2 tane minoset içmek zorunda kaldım şimdi biraz daha iyiyim ama doğumla ilgisi yokmuş sancıların siyatik sinirine baskıdan kaynaklanıyomuş.ama sancı da çeksem 2 hafta daha bebeği almıyacakmış doktor. zaten doğrusu da o ama inşallah beni perişan etmez sancılar ağrılar.
iyi geceler..
tam olarak ne zaman yapılıo çatı muayenesi.geçen dedim druma ne zaman yapılıcak die.sabret acele etme o kadar dedi...allahım öldürcek bu drun rahatlığı beni...kaydirigubbakcemile3
keşke bizim de belli olsa günümüzzz....
iyi geceler..[/QUO
hosgeldinopuyorumnanaktan
canim burada bir arkadas 38. haftada yapiliyor demisti, adini hatirlayamadim
Slm kızlar..
Duşumu aldım, karpuzumu yedim geldim uykum gelene kadar buralardayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?