2010 Temmuz Anneleri : )

istirahat vermedi mi doktorun? kasılmalar olunca istirahat vermi.yolar mı? hayırlısı olsun canım. inşallah .

ewet werdi hastanede falan yattım bebek qeliyo dedi
dr ama 2 hafta daha beklesin dedi bizde bekledik ama sancılarım kesilmiyo hiç dr işte pzt tekrar bakıp olmazsa alalım dedii

bebegin hereketler farkli zaman araliklarinda 10 en az on kez olmali, ornegin sabah 8 de hareket etti 4-5 defa bu bir hareket sayiliyor 10 da 2 kere hereket etti bu da 2. hareket yani bir defada kac hareket yaptigi degil 10 tane farkli zaman araliginda hareket etmis olmasi onemli, umarim aciklayabilimisimdir.

canim gecmis olsun, ben de de 5 aylik hamileyken siyatik cikmisti acile kostuk gecenin bir vakti dogumhaneye almislardi erken dogum mu diye, cok guclu agri kesiciler vermislerdi, ama sonra gecti allahtan birdaha da olmadi berbat birsey, umarim en kisa zamanda iyilesirsin.tekrar gecmis olsun.

canim burada bir arkadas 38. haftada yapiliyor demisti, adini hatirlayamadim

yazın en ii meyve zaten karpuz yaaaa.o da olmasa içimiz serinlemeyecek sanırımm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…